Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bursa Da Saat 18:00 - 24:00 Ne Satalım?

BaşlatannedimdTarih09/11/2013 17:10:37Yorum49

İlk mesaj
Üye277 yazı
Saat 18 de çalıştığım işim bitiyor. Acaba o saatten sonra ek gelir olarak ne yapabilirim? sizce?
pazarlamacılık yapıyorum,
inşaat sektöründe
matket gıda sektöründe ciddi müşteri pörtföyüm var
Özellikle üretici ve toptancılardan bi yorum teklif bekliyorum
ya da bilgimizi paylaşalım belki siz de ürünlerinizi satmak için çaba saf ediyorsunuzdur.
herkese hayırlı işler bol kazançlar.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar sosyete şeker Lolipop şeker üretiyoruz. Çok havaleli ürünler değildir.Sürümü süreklü olup kazancı güzeldir.İlgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olmak isterim irtibata geçebilirsiniz
CANDY STAR LOLİPOP
0 505 775 99 57
ŞEKERSAN ŞEKERLEME

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye55 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
masal06 sana gereken cevabı 2 kere yazdım ama gönderemedim sildim, ve anladım ki bu dünyada en büyük zenginlik ahlak ondan ötesi yok.

Bende nedim abiye katılıyorum.Masal06 fazla ütopik konuşuyor.Ama herkes düşer önemli olan ayağa kalkmaktır.Ayrıca yazılanlara küçük emrah filmi demekte küstahça.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye44 yazı

masal 06 burda bir fikir paylaşımı olmuş ve nedimd ile dalga geçerek konuşman ahlak dışı nedim abi sana son sözü söylemiş rolleri değiştiğiniz zaman anlarsın adamın halinden hayat bu bır gecede değişir ne olduğunu anlıyamassın lütfen konuyu saptırıp farklı konuşmalar açmayalım fikrin varsa söyle yoksada akıllı konuş

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
freelance olarak hizmet verebileceğiniz siteler var kendinizi güzel anlatırsanız iyi bir gelir kaynağı olabilir
Yu-ka danışmanlık ltd.şti

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye53 yazı
Arkadaşlar merhaba, açık parfüm üretimi yapmaktayım, 225 çeşit kokumuz mevcuttur. istediğiniz kokuyu istediğiniz zman temin edebilirsiniz. kar marjlarımız yüksektir, avonun hemen her kokusunu yapmaktayım. ister il bayiliği isterseniz bölge bayiliği için konuşabiliriz. her müşteriye hitap etsin diyerekten 2 kalite parfümümüz var 1. kalitemiz 15 tl lik %30 esans katkılı , 2, cisi 5 tl 'lik %10 esanslı olarak üretim yapmaktayız. Sağlık bakanlığı onaylı İso-9001 kalite belgeli ürünlerimiz mevcuttur .Parfümlerimizin yanı sıra oda spreyi, Oto kokusu , Limon ,tütün ve zeytin kolonyaları ve Yalova geceleri üretimi yapmaktayız. Firmamız 2014 yılında hızla büyüme planlaması yapmaktadır. Ürünlerimizin kar marjı yüksektir, Müşteri memnuniyetli çalışmakta , tedarikçilerimizi sıkıntı bırakmayan firmayız

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - volkanaktas85
bursada akşam 18:00 den sonra pilav satılır :)

aynen katılıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
selamlar
seyyar gıda işi deneyebilirsiniz pilav olabilir.allah yardımcınız olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye300 yazı
Zaten Bursadaymışsın, tekli ve üçlü kestane şekerleri var.Kasa önüne koyulabilir marketlerde.Bursa'daki marketlerde zaten var mıdır fikrim yok ama çok yaygın olduğunu zannetmiyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye277 yazı
var var meleti fazlasıyla devamlı da geziyorlar marketleri tutmuyor. dükkanlara satılacak bi kaç şey var akşamları araç muhakkak lazım.
nedim

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - custom_expert
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
masal06 sana gereken cevabı 2 kere yazdım ama gönderemedim sildim, ve anladım ki bu dünyada en büyük zenginlik ahlak ondan ötesi yok.

Bende nedim abiye katılıyorum.Masal06 fazla ütopik konuşuyor.Ama herkes düşer önemli olan ayağa kalkmaktır.Ayrıca yazılanlara küçük emrah filmi demekte küstahça.

Ütopik olan ne cümle sarfetmişim :) Anladımki bizim ülke insanı çok duygusal nedimd kardeşimin fikrine saygı duyuyorum fakat ben olaya farklı bir pencereden baktım Nedimd nin yazısını okuyunca aklıma Şener Şenin Çıplak Vatandaş filmi geldi Bunu eleştirmek mizah için değil ülkemizin ekonomik çarpıklığını dile getirmek için söyledim Sabah başla 18:00 e kadar çalış sonra gece 24:00 e kadar tekrar çalış Bence ütopik olan günün 24 saatini çalışmaya ayırmaya çalışmak
Bunu çalışmayı sevmek borç harç gibi şeylerle izah etmeye çalışmak kişilerin kendi bileceği iş
Fizik ve RuhSağlığı, Aileye zaman ayırma, Sosyal hayata uyum , gibi konularda enaz çalışmak kadar önemli
Gününüzün 24 saatini PARA kazanmaya odaklamak bana doğru gelmiyor Tabiikide kimseye karışmak HADDİMİZE değil Yorumlarımıza saçma sapan İTHAMLAR yapmakta hiçbir ALLAHIN KULUNUN HADDİNE DEĞİL
SAYGILARIMLA
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
Nedimd biz Ankara da bir yapılanma içerisindeyiz Çin den ürün getirdik ve işlerimize başladık ürünümüz piyasada olmadığından kimsede bilgi sahibi değil çokta dillendirmek istemiyoruz.Biliyosun ki önüne gelen çinden ürün getirmekte.Çinde shenzende ofisimiz var merkezimiz Ankara da eğer merak edersen mail adresime telefonunu yaz ciddi ciddi anlatayım işe giriş bedeli 3500 TL fakat anladığım kadarıyla yazılarından çalışmayı seven birisin sermayeni ben karşılayacağım.Sermayesiz ürün desteği ile her akşam sana 75-100 TL kazandırabilirim.İletişim bilgilerini bana mail at.

mobilium13@gmail.com
0530 387 29 27
Deniz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye277 yazı
nge akşam mail atıcam sana inşaallah hayırlı birşey olur.
nedim

Yeni Üye9 yazı
şu ara 3 fikir var aklımda bilgisi olan varmı?
1- marketlere pamuk helva, elma şekeri satma işi (2500 tl makina alıp kendim üretcem)
2- marketlere ithal ucuz oyuncak satma işi 1-2-5 liralık şeyler (istanbul dan ithalatçıdan alınarak)
3- seyyar 7-d sinema salonu daha bursada yok (işlek yerlerde çek sağa bi kamyonet doldur içine 10 kişi hhayırlı işler.

bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sev.

1- pamuk helva ısını bursada yapan suan onlarca fırma var 75 kuruştan satıyorlar malıteı dağıtımı kuratarırmı ınce bır hesap yapmak lazım ıyı dusun
2- bursa da bır cok oyuncak fırması zaten dedıgın ışi yapıyor ustelık malı ıstanbuldan degıl cınden toptan konteynır bazında alıyorlar bence gıt carsıdakı bırkac oyuncak fırması ıle gorus.
3- 7d cınema güzel bır ıs ama ısletıcegın yerı bulabılırsen bursa da suan benım bıldıgım kulturpark ıcınde hemen hemen tum avmlerde var. yer ayarlarım bağlantılarım dersen mantıklı olabılır. turkıyede suan fıyatı pahalı bır sıstem. cınden turkıyedekının yarı fiyatına getirmek mümkün. ben çinden oyun eğlence ekipmanları ıthal edıyorum. bu konuda yardımcı olabılrım. tabıkı dedıgım gıbı güzel bır yer ayarlaman sart yoksa paranı bulaştırma bıle.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye277 yazı
eroka çinden oyun eğlence ekipmanı ithal ediyorum dedinya nasıl bişeyler acaba biraz bilgi verirmisin?
nedim

Yeni Üye45 yazı
kardeşim sana
bakkal ve marketlere pazarlayabileceğin ürün
müdayimi yok
www.kalemcay.net
bi incelersin
www.kalemcay.net
ekonomik, pratik içecekler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
festıval partı organızasyon lunapark ıcınde kullanılabilecek her turlu eğlence makınesı jetonlu makinelerden tutunda sinema sistemleri eğlenceye yonelık her makıneyı getırıyorum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye277 yazı
kalemçay ilginç bi ürün zaten görüyordum marketlerde ama pazarı nasıl bilmiyorum satış hızı? bide güzel abim aracım yok bakkal market akşamları ruta çıkmak için muhakkak bi doblo konnect bişey lazım.
dün yeni bişey duydum çok ilgimi çekti bilgisi olan varmı?
bardak turşu suyu. ayran gibi pet bardakta şeffaf turşu suyu içinde bide salatalık turşusu var bardağın satarmı acaba?
nedim

Üye300 yazı
bakkallardan ziyade o bardak turşu suyu ayak üstü yemek yenen yerlerde, büfe, dönerci vs. daha çok tutar bana göre.fakat o sıcakta bozulur hemen soğuk depo, dağıtım için büyük araç şart.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek