| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - custom_expert| Alıntı Yapılan Metin: | Yazıyı gönderen - nedimd masal06 sana gereken cevabı 2 kere yazdım ama gönderemedim sildim, ve anladım ki bu dünyada en büyük zenginlik ahlak ondan ötesi yok.
|
Bende nedim abiye katılıyorum.Masal06 fazla ütopik konuşuyor.Ama herkes düşer önemli olan ayağa kalkmaktır.Ayrıca yazılanlara küçük emrah filmi demekte küstahça. |
Ütopik olan ne cümle sarfetmişim :) Anladımki bizim ülke insanı çok duygusal nedimd kardeşimin fikrine saygı duyuyorum fakat ben olaya farklı bir pencereden baktım Nedimd nin yazısını okuyunca aklıma Şener Şenin Çıplak Vatandaş filmi geldi Bunu eleştirmek mizah için değil ülkemizin ekonomik çarpıklığını dile getirmek için söyledim Sabah başla 18:00 e kadar çalış sonra gece 24:00 e kadar tekrar çalış Bence ütopik olan günün 24 saatini çalışmaya ayırmaya çalışmak
Bunu çalışmayı sevmek borç harç gibi şeylerle izah etmeye çalışmak kişilerin kendi bileceği iş
Fizik ve RuhSağlığı, Aileye zaman ayırma, Sosyal hayata uyum , gibi konularda enaz çalışmak kadar önemli
Gününüzün 24 saatini PARA kazanmaya odaklamak bana doğru gelmiyor Tabiikide kimseye karışmak HADDİMİZE değil Yorumlarımıza saçma sapan İTHAMLAR yapmakta hiçbir ALLAHIN KULUNUN HADDİNE DEĞİL
SAYGILARIMLA