Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bursa Da Saat 18:00 - 24:00 Ne Satalım?

BaşlatannedimdTarih09/11/2013 17:10:37Yorum49

İlk mesaj
Saat 18 de çalıştığım işim bitiyor. Acaba o saatten sonra ek gelir olarak ne yapabilirim? sizce?
pazarlamacılık yapıyorum,
inşaat sektöründe
matket gıda sektöründe ciddi müşteri pörtföyüm var
Özellikle üretici ve toptancılardan bi yorum teklif bekliyorum
ya da bilgimizi paylaşalım belki siz de ürünlerinizi satmak için çaba saf ediyorsunuzdur.
herkese hayırlı işler bol kazançlar.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Kendi aracin varmi , market gıda sektöründe ciddi müşteri pörtföyüm var demissin . Agirlikli olarak Su mesrubat dagitim isi yapiyoruz ilgilenirsen

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
merhaba benimde satışını yaptığım şeyler var inşaat sektöründe plastik mantolama dübeli satıyorum..Sen sadece müşteriyi ayarla hiç el değmeden karı bölüşelim ..
2.Konu marketlere de poşet çöp poşeti vb. şeyler satıyorum şeker ve çayda var ama nakliyeden fiyat tutmaz diye düşünüyorum bi kaç firmanın bayiliği var ..Bu ikisi ile ilgilenirsen başlayabiliriz.Poşetler tamamen ithal bende ege bölgesi temsilciliğini aldım kar oranı yüksek değil ama sürüm ii olursa kar güzel olur istersen konuşalım ..
0506 366 77 75

Yerleşim Türkiye / Yzmir

aracım yok malesef. ortalama yüzümü tanıyan zorlanmıyacağım 250-300 market büfe müşterim var. 2009-2011 arası su meşrubat sektöründe oluştu bu pörtföy sizin dağıtım dediğiniz nasıl firma hangisi?
nedim

frontera206 ben şuan inşaat sektöründe pazarlamadayım seramik fayans kalebodur (uşak seramik) satıyorum. 75 kadar bi bayiye bakıyorum. mantolama dübeli sirkilasyonu olmayan yada para tutmayan bişey gibi geliyor bana daha hızlı dağıtılabilecek bişey olsa?
marketlere çöp poşedi işi de öyle, markete öyle bişey satmalıki haftalık rutta gittiğinde bitmiş olmalı hatta hafta arası bitmeli o seni aramalı?
nedim

şu ara 3 fikir var aklımda bilgisi olan varmı?
1- marketlere pamuk helva, elma şekeri satma işi (2500 tl makina alıp kendim üretcem)
2- marketlere ithal ucuz oyuncak satma işi 1-2-5 liralık şeyler (istanbul dan ithalatçıdan alınarak)
3- seyyar 7-d sinema salonu daha bursada yok (işlek yerlerde çek sağa bi kamyonet doldur içine 10 kişi hhayırlı işler.

bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
nedim

Marketlere
zeytin zeytinyağ ve turşu satışı yapabilirsiniz..
bursa bu iş için gemlik tarafından ihmal edilmiş durumda.
fazla riski olmayan bir içeri bir dışarı şeklinde azar azar dağıtım yapılırsa totalde iyi kazanç sağlarsınız..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
konyahooligans mail adresinize cevap gönderilmiştir.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
frontera206 ürün fotosu ve fiyat bilgisi alabilirmiyim sirvan-polat@hotmail.com nakliye konusundada bilgilendiriirsen sevinirim teşekkürler
polat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
Saat 18 de çalıştığım işim bitiyor. Acaba o saatten sonra ek gelir olarak ne yapabilirim? sizce?
pazarlamacılık yapıyorum,
inşaat sektöründe
matket gıda sektöründe ciddi müşteri pörtföyüm var
Özellikle üretici ve toptancılardan bi yorum teklif bekliyorum
ya da bilgimizi paylaşalım belki siz de ürünlerinizi satmak için çaba saf ediyorsunuzdur.
herkese hayırlı işler bol kazançlar.

Bir gün 24 saat eğer değişiklik olmadıysa :) :) nezaman dinlenecek nezaman ailene vakit ayıracaksın ?
Arkadaşların bazıları marketlere pazarlama ve çeşitli işlerden bahsetmişler Bunlardan hangisi 18-24 saatleri arası yapılabilir benim kafam karıştı :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
denize düşünce insan...
güvertede sıcak sağlep içmeyi düşünemiyor
canını kurtarmaya çalışırken...

borcumuz var sıkıntılarımız var mecburuz.. helalimizle rızkımızı arıyoruz....
nedim

masal06 neden kafan karıştı insan mecbur olunca zaten hiç dinlenemiyorki nedimd de en azından çalışarak bi şeyler yapayım diyor ve de haklı bu konuda..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
geç kalmadan bişey yapmalı...
1- marketlere pamuk helva, elma şekeri satma işi (2500 tl makina alıp kendim üretcem)
2- marketlere ithal ucuz oyuncak satma işi 1-2-5 liralık şeyler (istanbul dan ithalatçıdan alınarak)
3- seyyar 7-d sinema salonu daha bursada yok (işlek yerlerde çek sağa bi kamyonet doldur içine 10 kişi hhayırlı işler
bu konularda bilgisi olan varmı acaba
nedim

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frontera206
merhaba benimde satışını yaptığım şeyler var inşaat sektöründe plastik mantolama dübeli satıyorum..Sen sadece müşteriyi ayarla hiç el değmeden karı bölüşelim ..
2.Konu marketlere de poşet çöp poşeti vb. şeyler satıyorum şeker ve çayda var ama nakliyeden fiyat tutmaz diye düşünüyorum bi kaç firmanın bayiliği var ..Bu ikisi ile ilgilenirsen başlayabiliriz.Poşetler tamamen ithal bende ege bölgesi temsilciliğini aldım kar oranı yüksek değil ama sürüm ii olursa kar güzel olur istersen konuşalım ..
0506 366 77 75

kardeşim bana detaylı mail gönderirmisin rica etsem poşet hakkında
hasan-im@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
ben 8 sene market işlettim bana mal getiren 4-5 poşetçi ambalaj malz. ci arkadaş oldu sektörü biliyorum yada benim anladığım şu:
müşteri pörtföyü çılgın büyük bakkal- market- kuruyemiş- manav - tuhafiye- kasap- kırtasiye- vs. çok yani poşet kullanılan her yer potansiyel müşteri dir. ama kar marjı çok düşük kuruşlarla çalışıyosun mazot araç bakım yeme içme vergi masrafları var bana mal getiren poşetçi arkadaş bataktaydı toptancısına bi dünya borcu varmış hatta ben dükkanı vereyim ver bana araçla rutla komple demiştim de borçlarım var yoksa hemen verir kurtulurum diyordu. hadi diyelim çok çalıştın (günde en fazla 80-90 yere gidersin kendini yırtsan) mazot masrafın artıcak 4,5 tl listesi, gittiğin yerlerin %80 inde "saol benim poşetçim var" tepkisiyle karşılaşıcan hadi diyelim sabrettin azmettin yılmadın, zamanla poşeti daha uygun almaya yerlerde bulursun müşteriye kendini sevdirirsin rutunu otutturursun ama 1 sene geçer. günde 50 başarılı ziyaret yapsan her nokta temiz 5 tl para bıraksa 250 tl yapar 75 tl mazot 25 tl yemek sigara vs 150x30 =4500 tl ayıını kapatırsın ama bunun için 1 sene gece gündüz uğraşman ve ayakta kalman lazım.
nedim

Diğer poşet konusu marketlere çöp poşeti konusu:
marketçiler mal alırken tanıdık bir yüz arar mal almak için, yada devamlı çalıştığı, elinde çok çeşit olan toptancılarından alırlar.
şimdi misal x marketin durakoğlu diye bir toptancısı var bu toptancıda temizlik malz. içecek. yağ şeker. çay vs. biton çeşit var çöp poşedi de var (hepsinde olur) o x market durakoğlunu bırakıpta senden almaz çünkü durakoğlundan veresiye alıyor ve kafa mallarını ondan alıyor bi çöp poşedi için 3-5 kuruş aşahıda olsa satmaz onu. bide rafta yürümeyen eh işte satılıyor dencek kadar sürümü vardır bakkalcı almasada olur yani onun için vazgeçilmez bişey değildir bide para vermez istemez veresiye ister. bakkala öyle bi mal satmak lazımki bakkalın kar marjı yüksek olsun satmak istesin, çok satılsın sen haftaya gidene kadar bitsin
(ki tekrar sat) bide fazla her toptancıda olmasın ki senden peşin paraya almaya mecbur kalsın .
nedim

He ben küçük düşünüyorum sizin niyetiniz toptan sa ara bayilere ana bayilere bakkala mal ***üren spotçulara satmaksa o zaman başka çünkü herşeyin toptanı farklıdır. ben bu günlerde bakkal lara akşam 6 dan sonra ne satabilirim diye düşünüyorum gece gündüz bununla kafayı bozdum o yüzden sizin poşet işinide bu pencereden yorumladım.
benim acizane fikirlerim bunlar çok-boş- konuştuysam affola.
nedim

yom mu fikri olan?
nedim

nedim bey benim bahsettiğim işi niçin düşünmüyorsunuz?size mesaj yazmıştım.iyi günler
polat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
yok be pollt kardeşim pek aklıma yatmadı.
nedim

Nedimd merhaba bende bursada yasiyorum belli basli kendime gore fikirlerim var pazarlama alaninda seninle irtibata gecmek isterim neler yapabilir neler satabiliriz diye bugun gorusecegim bir arkadas daha var uygun gorursen kent meydaninda gorusebiliriz 0507 535 23 16

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
herşeyi anladımda ....bu marketler faturasız ürünü kabul ederler mi ? örneğin toptan oyuncak aldınız faturasıyla ama.marketlere dağıtırken hangibirine verceksiniz o faturayı mesela ? merak ettiğim konu bu..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
bursada akşam 18:00 den sonra pilav satılır :)
volkan

Git evine dinlen be kardeşim :) Bu ne para hırsıdır :) günümüzde sorulması gereken en önemli soru “Çok çalışmak mı,
Akıllı çalışmak mı?”

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

"""""""Git evine dinlen be kardeşim :) Bu ne para hırsıdır :) günümüzde sorulması gereken en önemli soru “Çok çalışmak mı,
Akıllı çalışmak mı?”"""""""""
ne kadar kolay yazdın dimi bunu hiç zorlanmadın, hiç düşünmedin, kendini karşındakinin yerine koymadın,
masal06 samsun çarşambadan evliyim ben ellerinizden öper biri 5 birisi 1 yaşında 2 evladım var akşamları yolumu gözleyen bi eşim sıcak bir yuvam emhamdülillah çok şükür zile basınca baba baba diye bağıran bi çocuğun sesi bence bu dünyada duyabileceğiniz en güzel sestir. evim kira hamdolsun kendi evim olsun diye bir derdim yok, yemeğim normal sıcak evimde pişen aşım hamdolsun kebap yiyim arada dışarda yiyim döner yiyim diye bi derdim yok tatile gideyim son model arabaya bineyim vs. ALLAH şahit hiç bir istek arzu beni akşam 6 da yavrularımın yanına gitmekten alı koyamaz. ama masal 06 kardeşim
sen hiç ev sahibi görmesin diye günlerce arka sokaklardan korkarak evine girdinmi
sen hiç ekmek almaya yoğurt süt almaya arkadışdan borç istedinmi
sen hiç sigara paran olamdığı için sigara istemeye utandınmı birisinden (içmiyorsan anlıyamassın bu duyguyu)
sen hiç düşündünmü acaba bugün mü kesçekler elektiriği yoksa yarına kadar idare edermi diye
senin karın doğalgazı kesmeye gelenlere yalvardımı hiç abi be nolur kesmeyin küçük bebem var nabarız diye
senin karın sabrettimi haftalarca pazara gidemeyince
sen annene babana bakamayınca baban 68 yaşında gidip fabrikada iş bulduda inleye inleye çalıştımı
seni okupmuş büyütmüş babanın kirasını ödeyemeyip kaç yaş küçük ev sahinine abi be demesine şahit oldun mu hiç
cep telf. alıp kişi listesini teker teker okudun mu defalarca acaba kimden borç istesem diye
ciğeri 5 para etmez adamaların ağız kokusunu çektin mi 3 kuruşa muhtaç olduğun için
ha dicenki kumar mı oynadın karıyla kızlamı yedin parayı naptın yok ALLAH Ima çok şükür hiç bi edebe kur-ana aykırı bişey yapmadım ticaret yaptım olamdı iflas ettim 148,000 lira borca girdim hiç te gelirim yoktu şimdi çok şükür çalışıyorum bi gelirim var borcum 85,000 liraya düştü ama bi ek iş bulmam lazım çalışıp borcumu ödemem lazım biz müslümanız biz dün doğum gününü kutladığımız HZ MUHAMMED s.a.v. ümmetiyiz biz borcumuz varken evimize gitmekten erkenden yatmaktan pazar günü dinlenmekten haya ederiz, bütün borçlarımız bitinceye kadar bize dinlenmek haram uyumak haram rahat olmak haram, şu anki bütün gelirimizde alacaklılarımızın hakkı var onların hakkını ödeyinceye kadar kendime bir çorap almak bana haram olsun demişiz, daha ne yaza yım be kardeşim sen bak kendi işine git akşam evine uzak ayaklarını böyle bilip bilmeden konuşma yok hırs mış bilmem neymiş sen bak işene bi şükret haline ki 3,-5 sene sonra rolleri değişmeyelim. hadi ALLAH A emanet .
nedim

Kimin ne sartlarda yasadigini kimse bilemez tabiiki herkesin kismeti hayati farkli,o yuzden birbirleriniz e sitem etmeniz anlamsiz,burasi fikir paylasma ortami tabii ki gelecek her fikri begeneceksiniz diye bir kural yok ,aslinda beyfendinin anlatmak istedigi calismak icin yasamayin demek istemis kendinize de vakit ayirin demek istemis bence. Ve ayni zamanda hosunuza gitmeyen fikirleri de cokca goreceksiniz. 1998 yilinda ekmek kapimiz ailemizin tek gecim kaynagi iki adet minibusumuz kundaklandi (kundaklanma sebebide,o ilcedeki lere gore biz baska yerden gelipte onlarin memleketinde calisamazmisiz)cayir cayir yandi gozumuzun onunde,o zaman ne kasko var ne sigorta arabalar galeriden senetle alinmis,tasimacilik yaptigimiz yer hic dinlemedi bile o gun kesti hesabi.Galeride ben bilmem parami isterim der tabi,siz ev sahibinden kacinirken,bizim evimizin onunde silahli adamlar bekliyordu,babami 2009 da kanserden kaybettik. Cok icerlemisti. Bunu anlatmamin sebebide buruk ve dramatik hikayeler cok fazla bu ulkede,bu ulkede insan olmak coook zor malesef,omurlerimiz ugrasmakla didinmekle,3 kurusu 5 yapmaya calismakla,devleti zengin etmekle,geciyor. Neyse abicim bende ek is ariyodum bir toptancidan ucuz kozmatik urunler buldum,ondan birer ikiser numune istedim,brosurde istedim elinde ne varsa o urunleri gosteren ama uzerinde fiyat yok,yaza dogru dugun mevsimi makyaj urunlerine rabet oluyor diye,brosurleri hem kendimde olucak hemde dahiticam,bende vardiyali calisiyorum,arta kalan zamanlarda bu isle ugrasicam simdilik. Siparis usulu calisacagimdan sermaye co, az bir miktarla yurur.

Anything does not destroy me; makes me stronger

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
arkadaşım;
sana elektrik satış işi önerebilirim. hafta sonu gece gündüz fark etmez müsait olduğun zaman elektrik sözleşmesi yaparsın, yaptığın sözleşme başı para alırsın. bence bir bayinin yanına giderek görüş...
bazı firmalar sözleşme başı 15-20TL ödeme yapıyor. Ayda 50-60 tane yapsan ki yapabilirsin. 750 TL- 1000 TL gelirin olabilir.
RY

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
"""""""Git evine dinlen be kardeşim :) Bu ne para hırsıdır :) günümüzde sorulması gereken en önemli soru “Çok çalışmak mı,
Akıllı çalışmak mı?”"""""""""
ne kadar kolay yazdın dimi bunu hiç zorlanmadın, hiç düşünmedin, kendini karşındakinin yerine koymadın,
masal06 samsun çarşambadan evliyim ben ellerinizden öper biri 5 birisi 1 yaşında 2 evladım var akşamları yolumu gözleyen bi eşim sıcak bir yuvam emhamdülillah çok şükür zile basınca baba baba diye bağıran bi çocuğun sesi bence bu dünyada duyabileceğiniz en güzel sestir. evim kira hamdolsun kendi evim olsun diye bir derdim yok, yemeğim normal sıcak evimde pişen aşım hamdolsun kebap yiyim arada dışarda yiyim döner yiyim diye bi derdim yok tatile gideyim son model arabaya bineyim vs. ALLAH şahit hiç bir istek arzu beni akşam 6 da yavrularımın yanına gitmekten alı koyamaz. ama masal 06 kardeşim
sen hiç ev sahibi görmesin diye günlerce arka sokaklardan korkarak evine girdinmi
sen hiç ekmek almaya yoğurt süt almaya arkadışdan borç istedinmi
sen hiç sigara paran olamdığı için sigara istemeye utandınmı birisinden (içmiyorsan anlıyamassın bu duyguyu)
sen hiç düşündünmü acaba bugün mü kesçekler elektiriği yoksa yarına kadar idare edermi diye
senin karın doğalgazı kesmeye gelenlere yalvardımı hiç abi be nolur kesmeyin küçük bebem var nabarız diye
senin karın sabrettimi haftalarca pazara gidemeyince
sen annene babana bakamayınca baban 68 yaşında gidip fabrikada iş bulduda inleye inleye çalıştımı
seni okupmuş büyütmüş babanın kirasını ödeyemeyip kaç yaş küçük ev sahinine abi be demesine şahit oldun mu hiç
cep telf. alıp kişi listesini teker teker okudun mu defalarca acaba kimden borç istesem diye
ciğeri 5 para etmez adamaların ağız kokusunu çektin mi 3 kuruşa muhtaç olduğun için
ha dicenki kumar mı oynadın karıyla kızlamı yedin parayı naptın yok ALLAH Ima çok şükür hiç bi edebe kur-ana aykırı bişey yapmadım ticaret yaptım olamdı iflas ettim 148,000 lira borca girdim hiç te gelirim yoktu şimdi çok şükür çalışıyorum bi gelirim var borcum 85,000 liraya düştü ama bi ek iş bulmam lazım çalışıp borcumu ödemem lazım biz müslümanız biz dün doğum gününü kutladığımız HZ MUHAMMED s.a.v. ümmetiyiz biz borcumuz varken evimize gitmekten erkenden yatmaktan pazar günü dinlenmekten haya ederiz, bütün borçlarımız bitinceye kadar bize dinlenmek haram uyumak haram rahat olmak haram, şu anki bütün gelirimizde alacaklılarımızın hakkı var onların hakkını ödeyinceye kadar kendime bir çorap almak bana haram olsun demişiz, daha ne yaza yım be kardeşim sen bak kendi işine git akşam evine uzak ayaklarını böyle bilip bilmeden konuşma yok hırs mış bilmem neymiş sen bak işene bi şükret haline ki 3,-5 sene sonra rolleri değişmeyelim. hadi ALLAH A emanet .

Kardeşim öyle bir anlattınki Vallahi küçük emrah filmi izlemiş kadar oldum :) Aslında bunun üstüne ne yorum yapsam yavan ve cılız kalır :) cuneyt.malas@gmail.com nickli arkadaşım nedemek istediğimi anlamış Saat 18:00 e kadar çalış yetmedi 24:00 e kadar ek iş yap :) Şener Şen'in Çıplak Vatandaş Filmi gibi :) :)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Allah alınteriyle çalışana yardım etsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
masal06 sana gereken cevabı 2 kere yazdım ama gönderemedim sildim, ve anladım ki bu dünyada en büyük zenginlik ahlak ondan ötesi yok.
nedim