Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Günde 100 Lira Kazanılabilir Mi?

BaşlatanNewcomerTarih05/11/2013 02:28:13Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Herkese merhaba,

Pazarcılık konusunda herhangi bir tecrübem yok, bilgim yok. Bilen arkadaşlara sorum şu olacak:

Pazarda sebze-meyve/ gıda dışında hangi ürünlerin satışını yaparsak bir günde 100 lira gibi bir rakam kazanma şansımız olur?

Eğer nasibimde varsa, pazarcılık yapmayı düşünüyorum. Çeşitli toptancı sitelerini inceliyorum. Ancak bu işe çok ama çok cüzi bir sermaye ile başlamak durumundayım, eğer olur da devam edebilrsem ileride daha çok bütçe ayırıp daha çok ürün almam mümkün olur belki, nasip.

Bir gün için bu kadar yüksek bir rakam belirlememin sebebi bunu ek kazanç için değil ev geçindirmek için yapmayı düşünmem.

Arabamız olmadığı için elde yol çantası benzeri birşeyle taşıyabileceğim, dolayısıyla çok ağırlık yapmayacak bir ürün veya ürünler olmalı.

Örneğin çorap mı olmalı, ya da takı- bijuteri, ya da eşarp veya bayan çantası? Henüz satacağım yer konusunu çözebilmiş değilim ancak olur da başlarsam, satacağım yer muhtemelen çok işlek olmayan bir nokta olacaktır. Kendimi en kötüsüne hazırlamak için bunları düşünmek zorundayım.

Vereceğiniz her türlü bilgi ve öneri değerli benim için. Şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Üye437 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yeltasgida@mynet.com
eskişehir zor bi şehir ordaki herkese allah yardım etsin
amin..cümlemize,piyasa kötü.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı

Katkı sunan herkese teşekkür ederim. Yılbaşından önce rahatsızlığım tekrarladı, birşeyler almak için ayırdığım para da kalmadı. Bilmiyorum artık acaba helal ve hayırlı kazanç olmayacağı için mi böyle oldu, böyle düşünmeden edemiyor insan. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Tekrar teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Y?siz
Üye437 yazı
Amin diyelim.geçmiş olsun,selam ve saygılar,herkesin işi rast gitsin....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye67 yazı
BERK KARDEŞ, BEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM BU KONUDA SENDEN.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye780 yazı
Allah yardımcınız olsun. Eğer yapabilirim derseniz , kütahya da dış cephe izalasyon ürünleri imalatı yapıyorum( söve ,fuga, stropiyer vs). Dış cephe yalıtım işi yapan, bu tarz ürünleri satan, projelerinde bu tarz ürünleri kullanan mütehatitlere konusurum ürün bağlantısı yaparım diyorsanız güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Katalog numune ürün desteği verebilirim.Sermaye koymanızada gerek yok..
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye49 yazı
ben new comer arkadaşın özelinede yazdım belki başka faydalanmak isteyende olur
yara bandı ve çakmak pazarlarda elinizde başlıyabilirsiniz sermayede gerekmez yaklaşık 50 tl sermaye size 50tl kazandırır he birde kibrit ılk başta kimse 100tl kazanc beklemesin il etapta utangaçlıgı uzerinizden atacaksınız bu aradada işi ogrenecek azda olsa eve para girecek hiç para girmemesindense 20-30 tl gırse moral yerıne gelir
daha sonra işi çözmeye başlıyacaksınız mesela bu pazarda çakmak gitmez ama peçete satılır yagmurlu havada şemsiye satılabilir kar fırtına oldugunda eldıven bere satılabilir orta kalite çorap 1tl satılabılır pazara alıştıkça neyin nerde nasıl satılacagını siz keşfedeceksiniz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Yleti?imci