Pazarcılık konusunda herhangi bir tecrübem yok, bilgim yok. Bilen arkadaşlara sorum şu olacak:
Pazarda sebze-meyve/ gıda dışında hangi ürünlerin satışını yaparsak bir günde 100 lira gibi bir rakam kazanma şansımız olur?
Eğer nasibimde varsa, pazarcılık yapmayı düşünüyorum. Çeşitli toptancı sitelerini inceliyorum. Ancak bu işe çok ama çok cüzi bir sermaye ile başlamak durumundayım, eğer olur da devam edebilrsem ileride daha çok bütçe ayırıp daha çok ürün almam mümkün olur belki, nasip.
Bir gün için bu kadar yüksek bir rakam belirlememin sebebi bunu ek kazanç için değil ev geçindirmek için yapmayı düşünmem.
Arabamız olmadığı için elde yol çantası benzeri birşeyle taşıyabileceğim, dolayısıyla çok ağırlık yapmayacak bir ürün veya ürünler olmalı.
Örneğin çorap mı olmalı, ya da takı- bijuteri, ya da eşarp veya bayan çantası? Henüz satacağım yer konusunu çözebilmiş değilim ancak olur da başlarsam, satacağım yer muhtemelen çok işlek olmayan bir nokta olacaktır. Kendimi en kötüsüne hazırlamak için bunları düşünmek zorundayım.
Vereceğiniz her türlü bilgi ve öneri değerli benim için. Şimdiden teşekkür ederim.
[/url]
[/url]
[/url]