Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akıl İstiyorum

Başlatancorel06Tarih18/06/2008 11:17:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
Akıl akıldan üstündür derler. Görüşlerinize ihtiyacım var. Ankara'da oturuyoruz. Kira, yakacak, giyim, ulaşım, meyve-sebze fiyatlarının Ankara'ya nazaran daha ucuz olması nedeniyle yakın zamanda Antalya'ya taşınmayı hedefliyoruz. Aile bütçeme katkıda bulunmak istiyorum.
Yemek konusunda çok iyi olduğum çevrem tarafından da bilinir. Ev yemekleri yapsam para kazanabilirmiyim? Salaş, minik bir yer açmanın maliyeti nedir? Hangi semt böyle bir iş için uygundur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Hayat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye141 yazı
Merhaba Ablacım Açmayı Düşündüğünüz İşyeri Küçük Ölçeklimi Olucak.?
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Evet çok küçük bir yer düşünüm minik masalar ve tabureler olmalı. Çünkü bu işe koyabileceğim cidi bir sermayem yok. Ama yemekteki .eşit ve lezzet konsunda çok iddialıyım.
Hayat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Yeni Üye6 yazı

su bir gercek ki bilmemne teyze yada ev yemekleri lokantalarinin tutulmasi tabiiki norun degil, ama bence merkezi bir yerde, yani tasarim fikir iyi ama mevkii olarak birkac isyerinin yada binanin oldugu bir yerlerde olsa bana kalirsa cok tutar...biraz reklam(cikti alip dagitma mesela) da olursa trend aslinda ev yemekleri olabilir.cünkü klasik Lokanta tarzi seyler zaten var. Ama fikir iyi, kücük capli olarark iyi ve müsteri bulundugu takdirde kalici olabilir.

Yerleşim Türkiye / EssenMeslek Ö?renci
Üye116 yazı
Antalya Lara tarafında bir abi var. Kendisinin esas mesleği Makina Mühendisliği ama, yaptığı iş turşuculuk. Turşusunu yapmadığı şey yok. Dükkanda bilmem kaç yüz çeşit turşu yapıyor ve dükkanda aynı zamanda da Kurufasulye ve Pilav veriyor. Mükemmel müşterisi var. Ama mükemmel de kurufasulye pilavı var. Ondan fikir almanı tavsiye ederim. Bulabilirsem buraya sana iletişim adreslerini koyarım.
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben aslında web tasarımı yapıyorum. Yani mesleksiz değilim. Ancak, yeni bir soluk almak istiyorum. Bu konudaki arayışım bundandır. Yardımınızı bekliyorum
Hayat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşıım sana bir kac tavsiyede bulunayım. antalya nın ankaradan cok daha pahalı oldugunu kesinliklikle göreceksin. + kücük bir dükkan acayım 3-5 masa gibi olaylaraa belediye ruhsat vermez... e tabiki actıgın yer çok önemli işleyen, sirkulasyon olan yerlerde boş yer bulmak zor bulsanda kirası yüksek.. bence web tasarımı yapıyorsan devam et cünkü 0 sermaye ile hizmett satıyorsun bi host+Dns parası o kadar :)... dinamik sayfaları güzel yapıyorsan bence devam.... sizi iyi anlıyorum cünkü bende programcılık mezzunuyum ama change ofisim var. programcılığın hakkını verirsen iyidir. ama bence antalyaya gelince daha iyi kararlar alabilirsin. cünkü burası enterasan bi yer Herşey Turizm üzerine, yabancı dilin varsada acııkta kalmazsın.
Hamle Kar, Beklemek Zarardır

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye116 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huseyinarslan
Arkadaşıım sana bir kac tavsiyede bulunayım. antalya nın ankaradan cok daha pahalı oldugunu kesinliklikle göreceksin. + kücük bir dükkan acayım 3-5 masa gibi olaylaraa belediye ruhsat vermez... e tabiki actıgın yer çok önemli işleyen, sirkulasyon olan yerlerde boş yer bulmak zor bulsanda kirası yüksek.. bence web tasarımı yapıyorsan devam et cünkü 0 sermaye ile hizmett satıyorsun bi host+Dns parası o kadar :)... dinamik sayfaları güzel yapıyorsan bence devam.... sizi iyi anlıyorum cünkü bende programcılık mezzunuyum ama change ofisim var. programcılığın hakkını verirsen iyidir. ama bence antalyaya gelince daha iyi kararlar alabilirsin. cünkü burası enterasan bi yer Herşey Turizm üzerine, yabancı dilin varsada acııkta kalmazsın.

Ben niye açıktayım ? Ki özellikle sektörün acenta ve otelcilik bazında azımsanmayacak bir tecrübem olmasına rağmen.... :))
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm