Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanya'dan Azerbaycan'a Araba Ticareti

BaşlatanStuttgartTarih18/06/2008 00:00:27Yorum83

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selam,
Almanya'dan Azerbaycan'a araba getirip satmak istiyorum. Araba piyasasindan anlayan Azerbaycan'li arkadaslarla tanisip bu isi yapmak istiyorum.

Araba basi 300 euro vericem, ilgilenenler msn adreslerini PM yoluyla ulastirabilirler...

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
83 yorum
Üye305 yazı
cayner kardesim,
bahsetmis oldugun arabalar burada cok.
Fakat bunun Azerbeycan`a maliyeti astari yüzünü gecer,cünkü tek bir araba icin maliyet cok yükselir.Yok eger pahali bir araba alirsin,oraya ***ürürsün,o zaman is degisir.Golf 2 cok rahata 500 € ya bulunur.Hadi diyelim 90-94 model Bmw de 1000 € olsun,zaten sirf oraya ***ürme maliyeti min 2000 € bulur....
Ama sen bu arabayi Gürcistan da cok uygun fiyata bulursun...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
peki abi arabayı azeri plakası yapmak için masrafı ne kadar oluyor biliyor musunuz?

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aabaci
slm arkadaslar benim bulgaristan da insaat malzelemeri alanında faal durumda sirketim var. suan bulgaristan tam anlamıyla araba mezarlıgı oldu heryer satılık araba galeriler agzına kadar arabalarla dolu. yanlız dıkkatınızı cekerım arkadaslar bunlar genelde binek arac lar ticari araclarda hem guzel kar marjı var hemde herkes yapmıyor. isteyen olursa bu konularda yardımcı olabilirim...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aabaci
slm arkadaslar benim bulgaristan da insaat malzelemeri alanında faal durumda sirketim var. suan bulgaristan tam anlamıyla araba mezarlıgı oldu heryer satılık araba galeriler agzına kadar arabalarla dolu. yanlız dıkkatınızı cekerım arkadaslar bunlar genelde binek arac lar ticari araclarda hem guzel kar marjı var hemde herkes yapmıyor. isteyen olursa bu konularda yardımcı olabilirim...
imza

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye3 yazı
kardes ben bakude yasiyorum eger niyetin varsa ben burda sana yardimci olurum ben 5 yildir bakude yasiyorum ve bu isi yapmak istiyorum. +994502652939
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
merhab ben kenan 5 yildir azerbaycandayim ve cevrem var. araba satmak isteyenlere yardimci olabilirim. +994502652939
kenan

Yeni Üye3 yazı
selam kardes benim adim kenan 5 yildir azerbaycanda bir sirkette calisiyorum. buraya almanyadan arac cok getiriliyor. bende senin dedigin is ile ilgilenmek istiyorum gel burda misafirim ol cevreyi ve ne marka model araclar geliyor gor ben burda her turlu satarim. ilgilenirsen beklerim +994502652939 azerbaycan baku
kenan

Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşlar bu işle ilgili bilgiye ihtiyacımız var yardımcı olacak tecrübeli biriyle konuşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
merhabalar ben azerbaycanda ozel bir sirkette calisiyorum bende kendi isimi yapmak istiyorum almanyada uygun gelen arabalarin satisinda yardimci olurum +994502652939 savaskan
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı
bu azerbaycan ile bilgilerinizi benimde paylasacan bir hayir sever ariyorum amacim azerbaycana araba satmak
medetyildizmedetyildizmedetyildiz

Yerleşim Hollanda / EindhovenMeslek Saty? / Pazarlama
Üye192 yazı
arabada sorun çıktı diyelim.parça ucuz.sıfır parça ucuz.olmadı çıkma parça almanya'da dolu.almanyada arabada ne kadar sorun çıkarsa çıksın ucuza halledilir diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye762 yazı
Azerbaycanda araba satmak o kadar kolay degıl.Azerbaycan Gurcıstandan cok farklı.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye305 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersanayaz
arabada sorun çıktı diyelim.parça ucuz.sıfır parça ucuz.olmadı çıkma parça almanya'da dolu.almanyada arabada ne kadar sorun çıkarsa çıksın ucuza halledilir diye düşünüyorum.

...Yeni parca veya cikma parca göreceli olarak ucuz,ama iscilik pahali...Buna ragmen ucuza mal ediliyor...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
azerbaycanda dolandırıcı cok gözüme kestiremiyorum orada ticaret zor.ama araba kendime almak isterim azerbaycana araç satmak isteyen arkadaslar ilk arabasını bana satabilir.harici plakalı aracı olan arkadaslar aracınızı baküye giderken alabilirim

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı
merhaba stuttgartli ben bulgaristandanim burada cok daha cabik ve iyi fiatlara satabiliris arabalari vede bulgaristana getirmek daha kolay olur ben satabilirim.ilgilenirsen beni ara.+359899389979..

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
Değerli arkadaşıar!!! Azerbaycanda araba işi yapmak istiyorsanız 8 sene boyunca elde ettigim bilgileri

Sizinle paylaşabilirim. Hata yapma olasılığınız neredeyse "0"-a inecektir
Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi..

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Muhasebe
Yeni Üye2 yazı
Selam arkadaslar Almanyada araba isiyle ugrasiyorum,azerbaycanda gürcistanda araba isiyle ilgilenen arkadaslarla calisabiliriz,ilgilenenler calisma tekliflerini mail adresime yazabiliriler tskler...
kaya_turhan@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Otomotiv
Yeni Üye30 yazı
Avrupadan Afrikaya kullanılmış araba lastikleri ve ikinci el mercedes 190 diesel parcaları fiyatları hakkında bilgisi olan varsa betexnktt@yahoo.com

Yerleşim Moritanya / NouakchotMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye90 yazı
merhabayin bulgaristanda araba ticareti yapmak isteyen varsa beni arasin bende bu isle urasiyorum.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Üye102 yazı
Audi R8 4.2 FSI quattro
34.000 km, Hubraum: 4163, 309 kW (420 PS) ,Anzahl der Fahrzeughalter: 1, Benzin, Getriebe: Schaltgetriebe, Front-,
Seiten- und weitere Airbags, Anzahl Sitzplätze: 2, Schadstoffklasse: Euro4, Umweltplakette: 4
(Grün), Erstzulassung:6/2008, HU: 6/2013, Klimatisierung: Klimaautomatik, Herstellerfarbbezeichnung:
Phantomschwarz-Perl. metallic Preis : 82.999 EUR Almanya Teslım

Maserati Granturismo S
28.000 km, Hubraum: 4691, Baujahr: 2009, 323 kW (439 PS) , Anzahl der Fahrzeughalter: 2, Benzin, Getriebe:
Automatik, Front-, Seiten- und weitere Airbags, Anzahl Sitzplätze: 4, Schadstoffklasse: Euro5, Umweltplakette: 4 (Grün),
Erstzulassung: 8/2009, HU: 6/2013, AU: 6/2013, Klimatisierung: Klimaautomatik, Farbe: Schwarz metallic Preis : 104.999 EUR Almanya Teslım

DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR
dinceralbayrak@yahoo.co.uk
GLOBAL EAGLE GROUP
+86 139 22143134 / HongKong
+90 535 240 3945 / Turkiye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye102 yazı
Audi R8 4.2 FSI quattro
34.000 km, Hubraum: 4163, 309 kW (420 PS) ,Anzahl der Fahrzeughalter: 1, Benzin, Getriebe: Schaltgetriebe, Front-,
Seiten- und weitere Airbags, Anzahl Sitzplätze: 2, Schadstoffklasse: Euro4, Umweltplakette: 4
(Grün), Erstzulassung:6/2008, HU: 6/2013, Klimatisierung: Klimaautomatik, Herstellerfarbbezeichnung:
Phantomschwarz-Perl. metallic Preis : 82.999 EUR Almanya Teslım

Maserati Granturismo S
28.000 km, Hubraum: 4691, Baujahr: 2009, 323 kW (439 PS) , Anzahl der Fahrzeughalter: 2, Benzin, Getriebe:
Automatik, Front-, Seiten- und weitere Airbags, Anzahl Sitzplätze: 4, Schadstoffklasse: Euro5, Umweltplakette: 4 (Grün),
Erstzulassung: 8/2009, HU: 6/2013, AU: 6/2013, Klimatisierung: Klimaautomatik, Farbe: Schwarz metallic Preis : 104.999 EUR Almanya Teslım

DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR
dinceralbayrak@yahoo.co.uk
GLOBAL EAGLE GROUP
+86 139 22143134 / HongKong
+90 535 240 3945 / Turkiye

Yeni Üye1 yazı
Selam,

yorumlari okudum ve ilgi duyulack bir teklifim var:

Bizden araclar yurddisina cok cikiyor ve bu fiyatlarla bu özelliklerle pek bulunmuyor

Dienstwagen a.D., Almanya'nın en yüksek federal makamların araç havuzlarında bulunmuş olan yüksek değerlikli araçlar için tek yetkili satış partnerinizdir. Araçlar, yeni gibi mükemmel bir durumda satışa sunulmaktadır. Bu iyi durumda olan ve bu kaynaktan gelen araçları sadece bizde bulabilirsiniz! Dienstwagen a.D., motivasyonu yüksek çalışanlardan oluşan bir ekiptir. Hizmetlerimizin yüksek kalitesi ve araçların mümkün olan en iyi durumda olması bizim için her şeyden önce gelir.

ilgi duyanlar www.dienstwagen-ad.de

(0049) (0)304050292224

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye762 yazı
dienstwagen gerçekten güzel ve ilgi çekici bir site.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye84 yazı
merhabalar arkadaslar memnunoldum ayrıca avrupadan orjınal markalı auto yedek parcası alabılırız her zaman bu konuda bıze donersenız memnun oluruz. ayrıca yurt dısından buyuk insaat projeleri ıle ılgılenıyoruz www.ayggrup.com eger projelerı bıze gonderırsenız teklıf verebılırız yurt dısından ılgılenıyoruz tel.05336549323 turkdevbir@hotmail.com saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Üye306 yazı
uluslararasi ehliytim var ve dunyanin heryerine arac ***ürebilirim söförlügünü yapabilirim, Eger ilgilenirseniz seve seve yaparim.

Yerleşim Avusturya / ViennaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
slm arkadaslar suanda yunanistandada fiyatlar cok dusuk ozellikle son model ve buyuk makinalarda, ilgilenen olursa gorusebiliriz, saygilar

Yerleşim Yunanistan / KomotiniMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Selamlar arkadaslar.
Almanya`da kaliyorum ve Mercedes C-Sportcoupe arabami Azerbaycan veya Gürcistana´a satmak istiyorum.
Model: 06/2002
Hacim: 1.8 Kompressor
Km: 213.000
Beygirgücü: 163
Renk: Obsidian siyah
Donanim: Spor

Ilgi durumunda resim gönderebilirim.
Yorum ve yardimlariniza acigim.

Selamlar
Baris Kurt
Kurtoglu

Yerleşim ALMANYA / RecklinghausenMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
ben azerbaycan da yaşıyorum. Türküm. bende sizin söylediğiniz işi düşünmüştüm. mail den isterseniz haberleşebiliriz. omerrfaruk99@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı
merhaba ben suan azerbaıjanda buyuk ve kucuk tıcarı araclar ve ıs makınaları sıparısle suan satıyorum bu konuda ısbırlıgı yapabılırız.
cep telefonum : 0544 338 42 38 veya 0216 561 47 43 veya 49 teklıflerınıze acıgım
sabri