Almanya'dan Azerbaycan'a araba getirip satmak istiyorum. Araba piyasasindan anlayan Azerbaycan'li arkadaslarla tanisip bu isi yapmak istiyorum.
Araba basi 300 euro vericem, ilgilenenler msn adreslerini PM yoluyla ulastirabilirler...
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - aabaci slm arkadaslar benim bulgaristan da insaat malzelemeri alanında faal durumda sirketim var. suan bulgaristan tam anlamıyla araba mezarlıgı oldu heryer satılık araba galeriler agzına kadar arabalarla dolu. yanlız dıkkatınızı cekerım arkadaslar bunlar genelde binek arac lar ticari araclarda hem guzel kar marjı var hemde herkes yapmıyor. isteyen olursa bu konularda yardımcı olabilirim... |
Yazıyı gönderen - aabaci slm arkadaslar benim bulgaristan da insaat malzelemeri alanında faal durumda sirketim var. suan bulgaristan tam anlamıyla araba mezarlıgı oldu heryer satılık araba galeriler agzına kadar arabalarla dolu. yanlız dıkkatınızı cekerım arkadaslar bunlar genelde binek arac lar ticari araclarda hem guzel kar marjı var hemde herkes yapmıyor. isteyen olursa bu konularda yardımcı olabilirim... |
Yazıyı gönderen - ersanayaz arabada sorun çıktı diyelim.parça ucuz.sıfır parça ucuz.olmadı çıkma parça almanya'da dolu.almanyada arabada ne kadar sorun çıkarsa çıksın ucuza halledilir diye düşünüyorum. |