Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusya Ihracat Talebi

BaşlatanRussia-ImpexTarih13/12/2010 11:48:23Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Koniks takipcilerine selamlar, saygilar,
Rusya / St.Petersburg sehrinde kurulu LTD. Firma ( her turlu ithalat ve ihracat izni olan ) sahibiyim. Firmamiz Rus ve Turk insaat firmalarinin taseronluk islerini yapmakta. Firmamin sehir merkezinde ofisi, ofiste sabit olarak calisan 3 Rus personeli var.
Insaat isleri disinda bugune kadar ilgi gostermedigim ihracat isine ve danismanlik isine girme karari almis bulunmaktayim.
Bu karari almamdaki sebeplerden en temel 2 tanesi:
Rusya`da yasayan bircok Rus vatandasi tanidigim yurtdisindan ( Tr dahil ) mal alip burada satip gercekten ciddi cirolar yapiyorlar. Durumu su sekilde degerlendirdim. Bu arkadaslar Turkce bilmeden Turkiyede gerekli baglantilari yapip burada o mali Rus alicisina satabiliyorlar ise bunu benim firmam rahatlikla yapabilir. Rus firmalarina pazarlama yapabilecek kapasitede personel benimle birlikte calismakta.
Forumdaki yazilardan ve Turkiye ziyaretlerinden cikardigim durum : Bircok uretici fiyat / kalite dengesini iyi tutturmus olmus olmasina ragmen urununu satacak Pazar bulmakta cok zorlaniyor.
Forum takipcilerinden talebim / calismayi dusundugum tarz:
Uzun senelerdir burada olmanin verdigi avantajlarli ( Rus pazarini ve alicisini tanima, alicinin taleplerini tam olarak anlayabilme, Rusca konusabilme, sabit Rus personel )kullanabilmek adina; ureticilere danismanlik hizmeti vermek istiyoruz.
Urettigi malin fiyat / kalite dengesinin oldugunu dusunen degerli ureticilerin urunleri ve firmalari hakkinda gerekli bilgileri tarafima iletmeleri neticesinde ben ve ekibim burada malin satilabilirligi konusunda gerekli arastirmalari yapabiliriz.
Talep eden firmalar icin cok detayli fizibilite calismasi yapilabilir. Bu calisma internet ortamindan servis edilebilir veya talep edilmesi durumunda net konferans yontemi ile sunum yapilabilir.
Fizibilite calismalari talep dogrultusunda Turkce, Ingilizce, Rusca ve/veya Almanca sunulabilir.
Ucretlendırme talebin kapsami dogrultusunda degerlendirelecektir.
Vakit ayirdiginiz icin tesekkur eder, saygilar sunarim.

Yerleşim Rusya Federasyonu / St. PetersburgMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye100 yazı
Merhaba Russia-impeks
Zeytin ve zeytinyağı taleblerinizi karşılayabilirim.iyi calişmalar
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Iyi gunler,
Uzmanlik alanimiz olan dis beyazlatma sistemleri ile ilgili size ozelden mesaj gonderdim. Ilgilenirseniz memnun olurum.

Beyaz Disler Mutlu Gulusler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye2 yazı
Ozlem Hanim msn ekledim, ozelden mesaj yazan yorumcularin hepsine cevap attim.
Eger mesajimin ulasmadigi kimse var ise lutfen tekrar ozelden mesaj atiniz.

Not:White_t bana ozelden mesaj gonderdiginizi soylemissiniz ama bana mesaj ulasmadi, lutfen tekrar gonderiniz.

Herkese iyi calismalar.

Yerleşim Rusya Federasyonu / St. PetersburgMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
cakma tekstil urunleri konusunda herturlu mali tedarik edebilirim
yegin group

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
selam RUSSİA-IMPEX antalyada yaşsebze meyve ticaretiyle ugraşıyorum ( domates , salatalık, taze kabak, patlıcan, biber ceşitleri elma, portakal ,mandalina , nar ve mevsiminde üzüm ve kiraz ) talep olursa gödermek isterim şimdiden iyi calışmalar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye139 yazı
merhaba;

Bursa ilinde kurmuş olduğumuz bazalt taş ocağımız mevcut. Taş ocağımız Limanlara yakın. Bu Ocakta üretimini ve kırımını yapmış olduğumuz bazalt taş tozlarını rusya ya pazarlamayı düşünüyoruz. iletişime geçerseniz detaylı görüşebiliriz...

harunmatur@gmail.com
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye112 yazı
rusyada çok iyi satıcak bir ürün var elimde ve ben bu ürünün imalatçısıyım kürklü ayakkabıdan bahsediyorum bayan çok iyi satılır orda % eminim ulaşın görüşelim karlı bir işdir 0532 331 73 34 islamkaraca@hotmail.com face emsallife@hotmail.com bekliyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye206 yazı
slm lar ben ıst bostancıda tekstıl ıle ugrasan bır arkadasım la beraber totn uygun aldıgımızz urunlerı ara toptancı olarak pıyasada erıtıyoruz rusyada cok talep goren robertıo cavali marka bayan modern tarz gıyım esyaları mevcut ıstenılen mıktar ve model tedarık edebılırız bılgınıe (xxmrf@hotmail.com=

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye10 yazı
oo zaman sana rusyada cok iyi satısını yapabilceğin yenilikci bir ürün pazarı sunalım turkıyede uretıcı fırmasıyız rusya ya baglantı yapıp satmak istiyoruz balaban@ftg.com.tr mail adresime mail gonderirsen sana gerekli fotoraflarıda atabilirim.bizimişimizle alakalı cirolar oldukça yüksek oluyor ilgilenmeni isterim saygılarımla iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Kardeşim ben erkek ve kadınlarda CİNSEL PERFORMANSI artıracak doğal bir karışım yaptım ve Almanyadaki , rusyadaki dostlarıma haricen ulaştırıyorum.
Eğer bunu satışa sunabilirsek çok iyi olur. Ruslar böyle şeylere çok meraklıdır. Karışımın özelliklerini yazayım
-çok kuvvetli erkeklik ereksiyon kuvveti vermeye yardımcı oluyor.
-Sperm sayısını arttırıyor.
-Geçiktirici-ilişki süresini uzatıyor.
-Cinsel kuvveti artırıyor, Cinsel birleşme sayısını arttırmaya yardımcı oluyor.
Kadınlarda da etki yapıyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye19 yazı
kozmetik sektöründe üretim yapmaktayız özellikle parfüm rusyada çok talep gören bir üründür araştırın ayrıca yüksek kar elde edilebilir bir sektördür istediğiniz kalitede ürün yapabiliriz ilgilenirseniz lütfen iletişime geçin
0532 387 70 47
www.eftekin.com

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Sanayici
Yeni Üye2 yazı
Soğuk hava depolari, teşhir reyonlari ,vrf, sandwich panel ve tum soguk hava sistemleri ile ilgili satis ortakligi yapabiliriz. Daha fazla bilgi icin ve irtibat icin websitemizden ulasabilirsiniz. www.obacold.com Iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
Takım elbise damatlık ve tek ceket yapmaktayız. Birçok ortadoğu ülkesine ihracat yapmaktayız. Detaylı bilgi için iletişime geçebiliriz.
İyi Çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
İyi günler Russia-Impex. 30 yıldır inşaat boyası üretimi yapmaktayız. Su ve Solvent bazlı boya üretimi yapıyoruz. Rusya ve Türki Cumhuriyetlere ihracat yapmak istiyoruz. Kendi markamız var. Direkt tüketiciye (şantiyeye) malzeme vermekteyiz. Bayimiz yoktur. İlgilenirseniz batiboya2@gmail.com ve ya batiboya@batiboya.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye537 yazı
Peki gümrük ve lojistik konusunu getirdiği maliyetleri tam anlamı ile açıkça anlatabilirmisiniz ?

Yerleşim Türkiye / Ankara