Rusya / St.Petersburg sehrinde kurulu LTD. Firma ( her turlu ithalat ve ihracat izni olan ) sahibiyim. Firmamiz Rus ve Turk insaat firmalarinin taseronluk islerini yapmakta. Firmamin sehir merkezinde ofisi, ofiste sabit olarak calisan 3 Rus personeli var.
Insaat isleri disinda bugune kadar ilgi gostermedigim ihracat isine ve danismanlik isine girme karari almis bulunmaktayim.
Bu karari almamdaki sebeplerden en temel 2 tanesi:
Rusya`da yasayan bircok Rus vatandasi tanidigim yurtdisindan ( Tr dahil ) mal alip burada satip gercekten ciddi cirolar yapiyorlar. Durumu su sekilde degerlendirdim. Bu arkadaslar Turkce bilmeden Turkiyede gerekli baglantilari yapip burada o mali Rus alicisina satabiliyorlar ise bunu benim firmam rahatlikla yapabilir. Rus firmalarina pazarlama yapabilecek kapasitede personel benimle birlikte calismakta.
Forumdaki yazilardan ve Turkiye ziyaretlerinden cikardigim durum : Bircok uretici fiyat / kalite dengesini iyi tutturmus olmus olmasina ragmen urununu satacak Pazar bulmakta cok zorlaniyor.
Forum takipcilerinden talebim / calismayi dusundugum tarz:
Uzun senelerdir burada olmanin verdigi avantajlarli ( Rus pazarini ve alicisini tanima, alicinin taleplerini tam olarak anlayabilme, Rusca konusabilme, sabit Rus personel )kullanabilmek adina; ureticilere danismanlik hizmeti vermek istiyoruz.
Urettigi malin fiyat / kalite dengesinin oldugunu dusunen degerli ureticilerin urunleri ve firmalari hakkinda gerekli bilgileri tarafima iletmeleri neticesinde ben ve ekibim burada malin satilabilirligi konusunda gerekli arastirmalari yapabiliriz.
Talep eden firmalar icin cok detayli fizibilite calismasi yapilabilir. Bu calisma internet ortamindan servis edilebilir veya talep edilmesi durumunda net konferans yontemi ile sunum yapilabilir.
Fizibilite calismalari talep dogrultusunda Turkce, Ingilizce, Rusca ve/veya Almanca sunulabilir.
Ucretlendırme talebin kapsami dogrultusunda degerlendirelecektir.
Vakit ayirdiginiz icin tesekkur eder, saygilar sunarim.