Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kendinden Macunlu Diş Fırçası

Başlatanticaret23Tarih19/11/2009 11:27:03Yorum5

İlk mesaj
Üye205 yazı
TEK KULLANIMLIK DİŞ FIRÇASI NEDİR? NERELERDE KULLANILIR?

Fırça kısmı diş minesini çizmeyecek ve dişeti kanamalarına sebep olmayacak biçimde dizayn edilmiştir. Ergonomik bir yapıya sahip olan fırçanın sap kısmı öne doğru itilerek fırça kısmındaki özel haznede bulunan dişi macunu çıkartılır ve fırça kullanıma hazır hale getirilir.

Otel, lokanta, cafe, pastane işletmecileri; müşterilerinize ikram edeceğiniz bu ürün hizmet anlayışınızın ve müşteri sağlığına verdiğiniz önemin bir göstergesi olacaktır.

Anneler,babalar; çocuğunuzu okula gönderirken çantasına bırakacağınız bir adet
TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI’nın diş fırçalama alışkanlığını pekiştirecektir. Heleki bugünler mikrop ve virüslerin çok yayaıldığı özellikle ağız yoluyla bulaşmasında etken olmaktadır. İşte bunu için çocuklarımızın ve hemde kendimizin Ağız sağlına dikkat edelim

Okul yöneticileri,öğretmenler; kantinlerde bulunduracağınız TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI’nın öğrencilerinizin gün boyu diş bakımı yapmalarını sağlayacaktır.

Çalışanlar; yemede içmede sınırsız olmanın rahatlığını yaşayın; çekmecenizde,çantanızda,aracınızda bulunduracağınız TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI iş görüşmelerinizde kendinizi daha rahat hissettirecektir.

Diş Doktorları; hastalarınızın memnuniyeti sizin için önemlidir. Çocuk hastalarınızın diş fırçası kullanımı eğlenceli hale getirecek ve tüm hastalarınıza hediye verebileceğiniz hijyenik ve ekonomik bir üründür.

İçerisinde 1 kez kullanmaya yetecek miktarda diş macunu bulunan ürünümüzü promosyon olarak müşterilerine hediye eden işletmeler sağladıkları müşteri memnuniyeti çerçevesinde hem hacimlerini hem de itibarlarını arttırmışlardır. Hatta bir çok restoranımız konuyla ilgili olarak gazetelerde haber olmuşlardır.

Diş fırçaları kullanıldıktan sonra genellikle banyo veya nemli ortamlarda bırakıldığı için kurumamakta ve bakteri üretmektedir.Bu nedenle mevcut fırçalarınızı 3 ayda bir yenilemeniz gerekmektedir. Tek Kullanımlık Practico’yu bu açıdan güvenle kullanabilirsiniz.
Ayrıca acil durumlar için Practico’yu yanınızda,çantanızda,aracınızda hatta misafirlerimiz için evimizde bulundurmakta gayet düşünceli ve hoş bir davranış olacaktır.

SEVDİKLERİNİZE SAĞLIK SUNUN…

SAĞLIKLI VE GÜZEL GÜLÜŞLER İÇİN

Yerleşim Türkiye / ElazığMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye20 yazı
ürün resmi, ambalaj ve toptan adet alımlarda birim fiyat bilgisi verirmisiniz.
trakyagroup@hotmail.com
Her türlü gayrimenkul ve tarım arazileri, tarım ürünleri, tekstil ürünleri, sağlık ürünleri, alım satım ve yurt dışı ithalat, ihracat ürün tedarik ve satışı, bayilik organizasyonu ve tanıtım hizmetleri.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye269 yazı

Merhabalar,toptan fiyat ve resim bilgisi gönderirseniz sevinirim.
elmaticaret@hotmail.com
Hayırlı Alışverişler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
Selyam Ingiltere den dis macunu ve dis fircasi
satiyorum musteri ariyorum uygun fiyati mal cok kaliteli ilginis varsa bana yazin. office.sevin@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / ShumenMeslek Saty? / Pazarlama