Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gazoz Fabrikası

BaşlatanMahirogluTarih21/10/2013 18:56:25Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar İç Anadolu'da orta ölçekli bir gazoz imalathanesi kurma niyetindeyiz bölgede bir zamanlar meşhur olan bir gazoz markasının tescil haklarını aldık. Konu il ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyoruz
Teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye89 yazı
kosgeb e de başvurun... bu tür girişimler iyi destek veriyorlar..

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı
Niğde Gazozu nun mu?
Ersin Akgöz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı

size tavsiyem dunya trendlerini ve butik olarak gazoz ureten firmalari takip etmeniz . En iyi tat cam sisedeki gazozda oluyor bircok kisi bunu kabul eder.
Amerika'da calistigim isyeri icin satin almasini yaptigim bir markanin web sitesi
http://www.boylanbottling.com/cane-sugar-sodas/
ozelligi seker kamisi sekeri (cane sugar) kullanilmasi...Ayrica ginger ale yani zencefilli gazoz,uzumlu,visneli, gibi cesitlerde uretebilirsiniz.. Turkiye'de olmayan binlerce gida ve icecek urunu var...

http://www.canadadry.com/#/products bu markada cok satilan bir marka zencefilli gazoz ve seltzer uzerine iyi bir markadir... Son 5 yildir turkiyeye gitmiyorum turkieye'de (ginger ale) zencefilli gazoz uretiliyormu satan varmi bilmiyorum guzel bir tattir satan bir urundur.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
ginger ale var ama genelde kokteyllerde kullanılıyor marketlerde satışı yok diye biliyorum gercekten güzel tadı var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
Zencefilli gazoz kesinlikle aklımızın bir köşesinde ancak mali yapımızı ve markamızı oturtana dek standart meyve aromalı Niğde gazoz gibi bir ürünle çıkış yapacağız aynı zamanda sade ve meyveli soda.. Makinelerimiz bir aya teslim olacak ya nasip deyip başlayacağız bakalım. Bu arada ürün gamından pazarlamaya her konuda tavsiyeye açığın arkadaşlar ..Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mahiroglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye34 yazı
izmir'de bir aile şirketi müşterimiz vardı.perşmbe günü üretim yapar , 3 araba ile civar ilçelere satışı kendileri yapar kış aylarında satışlar iyice düştüğünden dolayı ve kahvehane-cafe tarzı işyerlerine hitap ettiklerinden dolayı da ek olarak şişe su satısıda yaparlardı.Biliyorsunuz, üretim kadar pazarlama ağının güçlü olması gerekiyor,umarım hedeflediğiniz şatış rakamlarına kısa zamanda ulasırsınız.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye20 yazı
hayırlı olsun Allah muaffak eder inş.öncelikle işinizin olduğu bölgede kahvehaneler , bakkallar ve orta dereceli marketlerden işe başlayabilirsiniz.ugurersöz arkadaşın söylemiş olduğu gibi pazarlama ve dağıtım çok önemli...ilk etapta çok çeşitle girmeyin bence tek üründe uzmanlaşabilirsiniz...
Rızkın 4 te 3 ü ticarettedir HZ. Muhammed (SAV)

Yerleşim Türkiye / AnadoluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Temel sorunlardan biri şu; mecbur plasiyer çalıştıracağız. Gerek satışın gerekse de tahsilatın takibi bazı güçlükler ihtiva ediyor. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacımız var.Tecrübeye dayalı değerli katkılarınızı bekliyorum
Mahiroglu

Yeni Üye68 yazı
Mahiroglu epey bi zaman geçmiş. Böyle bir konu benim de ilgimi çekmek de. Üretim ve pazarlama da son durum ne ? Günlük kaç şişe üretim yapma kapasiteniz var siz ne kadar yapıyorsunuz ? Maliyetler nasıl ? Size imalathane ne kadara mal oldu ? şimdilik sorularım bunlar. Konuyla ilgili başka bilgisi olan arkadaşlardan da cevap bekliyorum teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye122 yazı
Eğer açarsanız bende marketlere işlek bakkallara kafelere vb. yerlere toptancılığını yapmak isterim malum aynı sitedeyiz beraber yapmış oluruz :)))
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye711 yazı
kurdunz mu acaba? birde haberlerde görmüştüm gazlı içeceklerin tüketimi tüm dünyada büyük ölçüde azalmış kurduysanız sizin durumunuz nedir?

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye381 yazı
hea kuruldumu acaba ?
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye4 yazı
SLM HAYIRLI OLSUN BEN İSTANBULDA SPOTCUYUM İŞİNİZİ KURDUYSANIZ İSTANBULDA SATMAK İSTERİM SİZİNLE GÖRÜŞELİM SPORTCU261@GMAİL.COM BURDAN 0531 902 65 66 BURDAN ULAŞIN BANA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
Evet arkadaşlar kurduk..Durum fena değil..En azından gelecek için ve daha fazla yatırım yapmak için cesaret verici bir talep bulduk piyasadan..Şimdi imalatımızı daha da artırmak üzerine çalışıyoruz.Hayırlısı olur inşallah
Mahiroglu

Üye345 yazı
markanız nedir internet siteniz varmıdır ürünlerinizi incelemek için
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye20 yazı
Merhaba , Üretimi hangi ilde yapıyorsunuz?
Mail : info@netyaz.net
Gsm : 0532 610 90 85

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun !
Ben türkmenistan da yaşıyorum 5 senedir de ticaret faaliyetim var !
Suan 7.000 metrekarelik bir süpermarket Kur'an yerel bir firmanın danışmanlığını yapıyorum
Ilgilenirseniz
sabriarmanc@gmail.com
+99365724902 ürünlerinizi bu ülkede pazarlıyabiliriz
Saygılar
Sabri

Yerleşim Türkmenistan / AskabatMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
tamamen dogal ev yamımı yuzde yuz katkısız ev tarhanası ımal edıyorum pazarlamada sıkıntı cekıyorum bıldıgınız hazır corbalar gıbı ıcınde katkı maddesı yoktur tamamen dogaldır ilgilenen arkadaslardan mesaj beklıyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er