Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arabalara Yönelik İş Yapmak İstiyorum.

Başlatanankara2929Tarih08/10/2013 01:22:37Yorum12

İlk mesaj
Arkadaşlar;
Ankaradayım, firmam var, ben daha çok arabalar yönelik aktif olarak yapılabilecek bir iş yapmak istiyorum, sizce ne olabilir, arabalara yönelik derken her aracın ihtiyacı olan, parasal anlamda fazla bir yük getirmeyecek, her araçta mutlaka olması gereken yada ne biliyim mesela önümüz kış, araçlara yönelik satılabilecek, peşin satılıp geri dönüşümü hemen olabilecek bir iş yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. şu anda yapmış olduğum işlerim var ancak Ankaradayım sokaklar, caddeler araçlarla dolu bu kadar çok aracın olduğu bir şehirde arabalara yönelik birşeyler yapmak lazım diye düşünüyorum. Umarım bilgisi olan arkadaşlar vardır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
sakın araba alım satımı düşünme...çünkü icradan bile ucuz araç düşüremiyorsun...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
cevabın soruda saklı
kar zinciri veya takmatik gibi yeni nesil karda gitmek için aparatlar sat
tabi işportadamı satıcan yoksa dükkandamı satıcan orasını anlamadım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

şirketim var zzaxis, pazarlamacı vasıtasıyla satılacak ürün arıyorum.

konu günceldir.Arkadaşlar...

kışı karı bol olan yerler için arabanın üstüne kar yağmasını önleyen bir sistem bul ben alayım :)

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
konu günceldir.

yerinde koltuk yıkama...
500TL YATIRIMLA SAATTE 50TL KAZANMAK İSTER MİSİNİZ!..

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Serbest meslek
konu günceldir.

yani arkadaşlar, her aracın ihtiyacı olacak bir ürün arıyorum,reklam amaçlı broşürü arabaların sileceklerine takıp, ihtiyacı olanın arayıp tek kalemde satın alabileceği fiyata sahip bir ürün arıyorum ama ne? tecrübeli arkadaşların fikirlerini istiyorum. Lütfenyardımcı olur musunuz?

Patlamis lastikler icin olan tamir edici sprey tup, lastik sisirme kompresoru, antifrizli ve parfumlu cam suyu, arac ici kokulari, masajli koltuk bel destegi. Kendi aracimi dusunrrek bunlari yazdim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Selam...
1 - Klima dezenfektanı
2 - Lastik tamir spreyi
3 - Cam yağmur kaydırıcı
4 - Buğu önleyici
v.s.
www.nano-life.com.tr
İyi günler.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Hocam bende ankaradayım 2.el oto alıp satıyorum. Size lastik bayiliği öneriyorum. Ama ilk etapda bayilik almayıp fason satın. aynı zamanda tamir, sök tak, lastik oteli ve balansda olsun. daha sonra bayilik alırsınız. isterseniz yüz yüzede görüşebiliriz.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv