HERKESE MERHABALAR BİZ AİLECE BURHANİYEYE TAŞINMAYA KARAR VERDİK İŞ KONUSUNDA BEN BİR TÜRLÜ KARARSIZIM NE GİBİ BİR SEKTÖR LE UĞRAŞMALIYIM TAFSİYESİ OLAN VARMI?? ŞUNLARI BELİRTİYİM BURHANİYEDE BU SENE 4 YILLIK OKUL KAYITLARI BAŞLADI VE 2009 SONUNDA HAVAALANI İNŞAATI BİTİCEK..
YUNANİSTAN dan turist oraya çok gelir ve mobilya dahi alıp evlerine ***ürüyorlar.Yunanlılara yönelik bir çalışma yapabilirsin-araştırmanı tavsiye derim.-.
Sermayeniz ne kdar-iş deneyimi ve bilginiz ne bunları bilmeden de kimse net bir cevap veremez size. Bi de kalkan balırğı yetiştiriciliği o bölgede yeni başladı.Şimdi sadece bir yer de üretiliyor orada.Bunu da araştır.Daha önceden burhani yeden yardım isteyen bir arkadaş vardı .Onun yazılarını bulman daha çok fayda verir.
Burhaniye de pek birşey yok.Sahil de Ören var,cennet gibi bir yer.Benim çok hoşuma gitti.Fakat daha önceki yıllar pahalı olduğundan millet akçay ve altınoluku tercih ettiler. Zeytincilik demiş arkadaş,her orada oturan zeytincilik yapamaz.Turizm konusu ise 2009 değil 2010 da canlanacak.Havaalanı nı 2010 yetiştirmeye çalışıyorlar. O yönde bir çalışman olursa veya düşünenler varsa bende o bölgeye yakınım ,birlikte birşeyler yapmaya adım atabiliriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz