slm arkadaşlar ben bu közde piliç işini yaylalık bir yerde yapmak istiyorum yaylda 800 tane ev var artısı diger yüksek yaylaya giden yolun kenarı ve bu işi benim yapacagam yerin 5 km bir arkadaş yapıyor orda bukadarda ev yok ana yol kenarı ama adamın ortalama tavuk satışı yazın 60/ 70 şi düşmüyorve bu işi yapan şehirde bir yer var süreklide alır yeriz adam baharatlı çok güzel bir sos yapıyor sordum 1.200 gr tavuk almalısın diyor sanırım oda 3.75 mi alıyor tam bilmiyorum kanatı alıp öyle satıyor tüm tavugu ve kanatın kilosonuda 12 tly satıyor ortalam bu adam 80/100 tüm tavugu düşmüyor diğer tavuktan aldıgı kanat hariç kelebek pirzola bunlar hariç kanat komle ker olarak kalır 50 kg kömür yakıyorum diyor 2 işçi çalıştırıyor kira vergi dedinmi diyor tavuk başı 1 lira 2 lira kalır diyor ama bizim burda bir numara bende bu işi apmak istiyorum ortalam 50 tavuk satarsam bana ne kadar kalır artı kanatınıda ayrı satacagam 5 tavugun kanatı bir kilo geliyor kilosu 12 den tüm tavukta 10 lira ban ker kalırmı tavsiyelerinizi bekliyom tşkler
Osmaniyenin yaylasnı bilirim aslında olabilir ama şimdi gec kaldı sanırım ama şimdi bir iş yerinde tecrübe amaçlı çalışıp yaza dogru daha bilinçli bir şekülde başlaman daha mantık lı sanki olmayacak şey degil kolay gelsin.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz