Selam arkadaşlar, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü 3.sınıfta bırakıp müzik işine girmiştim (gitar ve piyano çalıyorum) fakat işler istediğim gibi gitmedi, üniversite olayıyla askerliğimi baya bi tecil ettirmiştim, aradan onuda çıkardım, yani askerden yeni geldim ve şuan 29 yaşındayım:) Antalya merkezde yaşıyorum birikmiş 40.000 TL nakit ve bankada hazır kullanabileceğim 35.000 TL de kredi mevcut toplamda 75.000 TL ile bir işe atılmak istiyorum fakat aklımda hiçbir iş yok. müzik ile ilgili bir iş düşünmüyorum (tabi bu müziği bıraktığım anlamına gelmiyor hobi artık benim için) yaptığım işleri kısaca özetleyecek olursak, D&R mağazasında müdür yardımcılığı yaptım, radio'da vjlik yaptım, gazetede muhabir olarak iş yaptım, philips ürünleri tanıtımında akdeniz bölge temsilciliği yaptım, turizm acentasında transferman olarak ve ofis içi farklı görevlerde yer aldım, ingilizcem yeteri düzeyde var. çok az almancamda var fakat yok denecek kadar az. ayrıca üniversitede fransızca eğitimi aldım ama yapacağım işte yeri olacağını sanmıyorum.. Dediğim gibi askerden yeni geldim şuanda Antalya'da iş durumları nasıl bir fikrim yok, hangi işe girmeli? öneri ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..