işin içine girmeden yorum yapanlara şaşıyorum benim şuan 2 rehber sitem var bir tanesi şehrin tamamı diğeri sanayi esnafını bir arada tutan bir site. toplamda yaklaşık 1000 e yakın üyem var.2 elemanım var ama bayan olması gerek elemanlar yıllık 50 tl ye kartvizitini, 5 resmini firma bilgilerini vs yayınlayalım diyor 15 gün içinde google ye düşeceksin diyor , ki düşüyorda. 1 hafta içinde. eğer firma firma gezerim diyorsan hiç düşünme şirkete resmiyetede gerek yok , pc ni al yanı na çık kapı kapı dolaş, he siteni kurduğunda siteni yapan arkadaşa isimler google optimizasyon olacak şekilde yap de, hiç bir giderin yok gider sadec e yıllık verdiğin server ücreti oda 50-60 tl bi şey, şöyle düşün günlük en düşük 2 eleman ve sen 3 kişi 3 er kart alsanız günlük 450 para eder elamanlara %50 verirsin ki verirsen kıçlarını yırtıyorlar kart almak için kalır sana günlük temiz 350 tl , bunun neresi kötü şaşıyorum, ulusallara gelince ulusallarda ilk sırada çıkma olayı yok dostum herşey siteyi yapan adamda bitiyor. benim siteyi yapan arkadaş adamın adını yazınca bile ilk sırada çıkıyoro şekilde siteyi yaptı. eğer düşünürsen ekonomik durumun iyi değilse 2-3 bin tl site yaptırma parası verme ben cüzi fiyata benim sitenin tüm dosyalarını sana verebilirim özelden msj at.
,