Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Merkezi Motorlu Kurye Servisi

BaşlatanmaxonerTarih28/09/2013 13:30:48Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
iyi günler herkese günümün 2 saatini iş kurmak için planlara harcıyorum ama bir türlü faaliyete geçemedim belkide beni faaliyete geçirecek birileri lazım. ondan dolayı daha önce oluşmamış bir fikri sizlere sunuyorum.
işin amacı motorlu kurye servisi hedef kitle lokantalar, arkadaşlar malumunuz her lokantanın motorlu kuryeleri var ama motorlu kuryeyi işe alıp çaıştırıp sigortasını ödemektense hazır halde kurulmuş motorlu kurye servisinden yararlanması onlara daha cazip gelecektir.
burdaki kazanç unsurumuzda servis basına 1 tl veya daha düşük bir ücret olabilir. bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Çok orjinal bir fikir ama yetmiyor iste arkadaşlar ekibi kurmak bölgeyi secmek önemli!
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye22 yazı
çok zor bir iş hele hele işin içinde insan varsa daha zor bir iş
kazası belası çok riskli ve 1 tl den bahsediyorsun elemanın ssk yol yemek kaza bela ölüm tehlikesi tüm riskleri yani tüm belaları üzerinde topluyorsun bazı işyerleri var bu sorumluluklardan kaçmak için ya paravan şirket kuruyor yada taşeron firmalarla anlaşıyorlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye25 yazı
Hangi iste kaza bela riski yokki ayrıca uygulama Servis başına 1 tl olmazda sirket basina 1000 veya 1500 tl olabilir 30 sirket baglasan iyi rakamlar yapiyor düşündüğüm bolge Kavacık civarında

hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye51 yazı

şirket başına 1000-1500 tl demişsin ama motorcuların aldıkları maaşları biliyor musunuz düzgün ehliyetli bi kurye 1500 tl ortalama maaştan aşağı çalışmıyor diğeri motoru siz kendiniz temin edeceksiniz herhalde bunun bakım masrafları e bide tabi kuryenin mecbursun sigortasını yaptırmaya bu fikir yarardan çok zarar getirecegini düşünüyorum yinede karar sizin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye223 yazı
Merhaba,

Öncelikle daha önce farklı bir versiyonunu ama temelde aynı hizmeti vermeyi bende düşünmüştüm.

Bana göre çok çok iyi bir fikir riskli,kazası belası var diyenlere bakma bu tip insanlara sigortalı iş ver ömrünün sonuna kadar çalışırlar.

Her rest. önünde sıra sıra motorları görürsün bunlar 24 saat çalışmaz.Sen kuracağın sistemle elindeki motorları 24 saat çalıştırıp şoförleride vardiyalı çalıştıracaksın.Karın buradan gelecek motor yatmayacak sürekli değişik bölgelerde serviste olacak.

İşin rantabl olup olmadığını yapacağın hesaplarla çıkarabilirsin.Herzaman extra maliyetler çıkacaktır ama şunu bil kimsenin yapmadığı bir işi yapacağın için extra fırsatlarda çıkacaktır.

Konu fizibiletesi yapılıp iyi şekilde pazarlanırsa çeşitli yerlerden destekte alabilirsin.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul