İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Düğün Ve Parti Malzemeleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumC
Yeni Üye21 yazı
F
Yeni Üye25 yazı
olabilir ama bütün dükkan parti malzemesi degilde yan ürün gibi olabilir mesela hoş geldin bebek ürüneleri cok revaşta ikisi bir başlanıp olabilirlilige bakılabilir acizane fikrim.
C
Yeni Üye21 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - fmbijuteri Dükkanı acacagın semtle ilgilidir bence neden olmasın alışveriş merkezi gibi veya bu tarz eşya kullanabilecek muhitlerde olabilir ama bütün dükkan parti malzemesi degilde yan ürün gibi olabilir mesela hoş geldin bebek ürüneleri cok revaşta ikisi bir başlanıp olabilirlilige bakılabilir acizane fikrim. |
Evet onlarda olabilir, ben genel olarak parti malzemesi dedim ama söylediklerinizden de eklenip geniş ürün potansiyeli olabilir.
G
Üye232 yazı
Genelde malzemenin çoğunu organizasyon şirketinden kiralarlar ve daha karlı.
Ankara da olduğuna göre fikir edinebilmen için ben sana Euro Flora'yı tavsiye ederim. Google dan ararsan Ankara adresine ulaşırsın. Başarılar...
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
C
Yeni Üye21 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - galerisami Dostum bu işin aslı düğün organizasyonculuğu yapmak bence. Genelde malzemenin çoğunu organizasyon şirketinden kiralarlar ve daha karlı. Ankara da olduğuna göre fikir edinebilmen için ben sana Euro Flora'yı tavsiye ederim. Google dan ararsan Ankara adresine ulaşırsın. Başarılar... |
Yorum için teşekkür ederim. Ben daha çok kiralayacak ürün olmayacak atıyorum nikah şekerleri, davetiyeler, kına tepsileri, kına kıyafetleri ve daha aklıma gelmeyen bir çok malzeme. Ayrıca doğum günü, evlenme teklifleri vs için bir çok malzeme kalpli yastık, sihirli kupalar, tabelalar, yapıştırmalar, pankatlar, balonlar vs .
W
Yeni Üye77 yazı
Bencede organizasyon yapmak daha iyi.
Bir dügün salonunda hersey paket içinde dahildir,dışarıdan sana kimse nikah şekeri vb için gelmez.Ama belki herhangi bir dügün salonunun ihtiyaçlarını karşılayabilirsin,ne kadar kar olur bilmem.
Bir dügün salonunda hersey paket içinde dahildir,dışarıdan sana kimse nikah şekeri vb için gelmez.Ama belki herhangi bir dügün salonunun ihtiyaçlarını karşılayabilirsin,ne kadar kar olur bilmem.
wolf_captain
K
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar selamlar,
Kına akşamınız için tüm seti toptan 250 tl'ye satıyorum.
Paketin içinde olanlar:
12 adet konuşma balonu ( bıyık,dudak,kına yakmaya geldik .... vs. temalı)
Gelin kına baş örtüsü ve eldiveni
Kına sepeti
Kına tepsisi
100 adet ciklet kına kutusu
halay mendili 10 adet
kına gülü ( gelin için 2 adet)
parmak zili 10 çift
tef 2 adet
El mumu 12 adet
kına çerez kesesi 100 adet
gelin kuşağı
kına tacı (kırmızı güllü) 10 adet
500 adet sahte,geçersiz 1 dolar. Havaya atmak için
Hediye olarak da : 100 adet nazar boncuklu çengel iğne
Kına akşamınız için tüm seti toptan 250 tl'ye satıyorum.
Paketin içinde olanlar:
12 adet konuşma balonu ( bıyık,dudak,kına yakmaya geldik .... vs. temalı)
Gelin kına baş örtüsü ve eldiveni
Kına sepeti
Kına tepsisi
100 adet ciklet kına kutusu
halay mendili 10 adet
kına gülü ( gelin için 2 adet)
parmak zili 10 çift
tef 2 adet
El mumu 12 adet
kına çerez kesesi 100 adet
gelin kuşağı
kına tacı (kırmızı güllü) 10 adet
500 adet sahte,geçersiz 1 dolar. Havaya atmak için
Hediye olarak da : 100 adet nazar boncuklu çengel iğne
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz