Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Soğuk Hava Deposu Hakkında Bilgi

Başlatanyusuf_exportTarih12/09/2013 00:15:06Yorum6

İlk mesaj
soğuk hava deposu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı.
kiwi hasat dönemi yaklaşıyor. 50 veya 100 ton kiwi alıp
ambalajlayıp soğuk hava deposuna koyup yıl içinde satmak istiyorum bu işi takip ettim cok karlı iş yanlız kiwi yi uzun süreli muhafaza etmek soğuk hava deposunda saklamak lazım.o konuda bilgisi olan varsa fikri olan bana yazarsa sevinirim.
gecen yıl kilosunu 3 tl ye mal ettikleri kiwiyi 7 ile 8 t ye toptan satıyorlar. marketlerde tanesi 1 tl kilo 10 tl.
bu işe yatırım yapıp denemek istiyorum ama soğuk hava deposu hakkında hiç bilgim yok acil bu konuda fikir akıl yardım lazım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Soğuk hava deposu yüksek maliyet gerektirir diye biliyorum.. Detaylı bilgileri internetten bulacaksınız, Ziraat Mühendisi ihtiyacınız olursa ben yüksek lisansımı Muhafaza(soğuk hava deposu)da yapmaktayım.. Allah kolaylık verin sizlere..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Mühendis
Zamanına göre günlük haftalık olarak market satışı fiyatları oynar belki ama ben kivinin kilosunu direk marketde 4-5 liraya bile görüyorum zaman zaman.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

Satışını yapabileceğiniz pazarınız varsa para kazandırır paketlenmesi ve depo kirası size 60 70 kuruşa mal olur depo kiralari 0.04 şu anda
www.denizmeyve.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir KonyaMeslek Gyda
Kardeşim soğuk hava deposu maliyetlidir. Ya kiralarsın. Yada kendin kurarsın .Biz alanyada soğukhava deposuna ihtiyaç duydugumuzdan kendimiz alıp yapmıştık. Eğer küçük depo tarzı bir yer bulabilirsen kendi soğuk hava deponu kendin yapabilirsin. İstersen iletişime geç . Bizim malzemeleri uygun fiyata satabiliriz .
apydn.07

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
yusuf@ soguk hava depolarinda depo omru yaklasik 2-3-4 aydir. meyvaya gore degisir. ayrica yurt disindan gelen ozel ilaci sayesinde + 2 ay daha muhafaza edilebiliyor. bizim burada uzum elma armut ve ayvaya bu islem uygulaniyor. ihrac edilecek urunler icin cok karli uygulama. piyasada ki urunler bittiginde sira sana gelir ve cok guzel fiyata urununu satabilirsin. dilersen benim armut koydugum buzhane ile iletisime gecmeni saglayabilirim. bilgi alabilirsin oradan.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
soğuk hava deposu yaparsanız kiviyi temin ederiz her türlü bu işden cok yüklü kar edilir. yardımcı olaruz üreticiler olarak
s

Yerleşim Türkiye / Ordu