Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Önemli: Yardıma Çok İhtiyacım Var. . .

Başlatanynsshn333Tarih07/09/2013 14:05:06Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı

Arkadaşlar hangar gibi bir ayakkabı bayiliği almak gibi bir düşüncem var. Bu iş ile bu sektör ile uğraşan arkadaşlar varsa düşüncelerini yazarsa çok sevinirim. Ayakkabı bayiliği aldığımızda ben başka ürün koyabilirmiyim? Örneklersek bujiteri çanta vb. Bayilik almış arkadaşlar var mı onların düşünceleri çok önemli. Satılmayan ürünlerin geri iadesi varmı yada yerine giden ürünlerle takas söz konusu mu ? Bu sektör hakkında bilğileri olan yada düşünceleri olan arkadaşlar yazarlar ise çok teşekkür ederim
?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye61 yazı
girme bence. hangaaar bitti . battı
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
Hangar sanırım el değiştirdi ismi de değişti...

Çalışacaksanız daha sağlam markalar ile çalışmanızı öneririm zira büyükler kendilerini bir şekilde kurtarır olan biz küçüklere olur.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye437 yazı

doğru söylüyorlar....olmazsa sanırım 12 eylülde İstanbulda franchising fuarı var yeşilköyde galiba.gidip o sektörden yetkililerle görüşebilirsiniz....ayakkabı çok çeşidi modeli olan bir ürün,bu sektörde franchising çok tercih edilmiyor....gıda,giyim felan tamam da......tek markaya bağımlı kalmak bu işte biraz dezavantajlı olabilir.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye112 yazı
emsal life ayakkabı ve çanta imalat toptan satış yardımcı olabilceğimi düşünüyorsanız eğer bana ulaşın 0532 331 73 34 face emsallife@hotmail.com bu arada kendi adınıza ayakkabı mağazası açarsanız sizin için daha iyi ararsanız eğer tecrübelerimi sizinle paylaşabilirim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye19 yazı
Hangaar eskiden para kazandırıyordu . Sonrada bayilerinin kazandığı paraya göz diktiği için battı... Benim hangar bayim vardı ama yürütemedim ... çok zor bir iş ... Herşeyide sattım giyim ayakkabı gezerin her ürünü çantaa... Bu işler burada yazıldığı gibi kolay iş değil ... Bu sektörden vazgeç paran batar... İlla girmek istiyorum dersen de ucuz yerlere yönlendirebilirim. Raf sisteminden bütün toptancılara kadar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im