İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Küçük Mahalle De Ne İş Yapılır
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumŞ
Üye437 yazı
H
Yeni Üye9 yazı
29/08/2013 : 21:55:37#2
Web sitesi
Alıntı
M
Üye546 yazı
bence kilit soru şu olmalı benim bu mahallede en cok neye ihtiyacım var ? manav,ucuz terlik ayakkabı çanta vs ,bujıteri,birisi ile ortak erkek kuaförü gibi olabilir
A
Yeni Üye72 yazı
A
Yeni Üye3 yazı
30/08/2013 : 08:54:02#5
Web sitesi
Alıntı
atalay45 :) az bütçem var demiş :) sen psvepc nin tanesinden , onuda geçtim o lcd ekranların parasından haberin varmı ? :) biraz mantıklı konuşalım havadan atıpda insanları yanıltmayalım
H
Yeni Üye9 yazı
02/09/2013 : 12:27:17#6
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar bay bayan iç giyim işi yapsam nasıl olur acaba? yanında ufak tefek takı çanta falan
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - hemengonderelim arkadaşlar bay bayan iç giyim işi yapsam nasıl olur acaba? yanında ufak tefek takı çanta falan |
H
Yeni Üye9 yazı
02/09/2013 : 14:26:19#8
Web sitesi
Alıntı
bay olması şart değil tabi. sadece eşi için birşeyler almak isteyenlere yönelik olarak bir kaç çeşit sunulabilr diye düşündüm. izmir de bu iş için bana mahalle önerebilecek var mı?
K
Üye187 yazı
02/09/2013 : 20:53:06#9
Web sitesi
Alıntı
mahallesini bulmadan girişimci olmaya karar verene Türk denir :)
www.kayelajans.com
www.sifa24.com
www.sifa24.com
S
Yeni Üye44 yazı
S
Yeni Üye44 yazı
küçük mahallede hiç bir iş yapılmaz kardeşim boğulacaksan büyük denizde boğul derim küçük mahalleden ne beklersin neyin alıcısı olur. Küçük mahallede dükkan çalıştırmak demek emekli olmuş birinin 300-500 de gelse vakit geçiririm en azından diyen kişiler yapar o işi öyle bişey yapıncaya kadar gir bi işe çalış ondan iyi en azından sigortn yatar vergi-kira-muhasebe -elektrik-su- vs. derderdin olmaz. Elinde biraz paran varsa onuda kaybetme. Ben iki defa battım esnaflığı ögrendim nerde yanlışım oldugunu ögrndim ama eski parayla 1 trilyona patladı.
G
Üye639 yazı
ne açarsın bilmiyorum ama açtığın zaman sana gelmeleri için ilgi uyandıracak,birkaç ek bir şeyler koyabilirsin.
Sabahdan beri okuyorum çok ilginç fikirler yakaladım.
Mesela;tırnak süsleme yap-iki tane akülü araba koy,pempe ve siyah,çocuklar için turu 1tl-jetonlu oyun makinası koy-oyuncak kapma makinası koy ilgi çeksin.
Sabahdan beri okuyorum çok ilginç fikirler yakaladım.
Mesela;tırnak süsleme yap-iki tane akülü araba koy,pempe ve siyah,çocuklar için turu 1tl-jetonlu oyun makinası koy-oyuncak kapma makinası koy ilgi çeksin.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
N
Yeni Üye23 yazı
yufkacı cok güzel olurdu bence taze günlük yufka ve yanınada kendin bir şeyler eklersin zamanla
H
Yeni Üye9 yazı
08/09/2013 : 00:28:45#14
Web sitesi
Alıntı
yorumlarınız için teşekkürler. bakkal açma işine ne diyorsunuz. izmirin iyi mahalleerinden birinde eskiden bakkal olan ancak 1 senedir boş duran bir dükkan var. kendi mahallemde. bu dükkanı tutsam yakında bakkal yok ama büyük süpermarketler var, geçinecek kadar iş yapabilirmiyim sizce. yakınında ilkokul var
F
Yeni Üye25 yazı
Ürün yelpazene baglı taze süt yogurt bulundur markette acik satilamayan urünlere agırlık ver olabilir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz