Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Poşet Üretimhanesi Devir Almak İstiyorum.

BaşlatanencarteTarih19/08/2013 00:27:27Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. ben fabrikada bakım elemanı olarak çalışıyorum. evime yakın bir yerde poşet üretimhanesi var. devretmeyi düşünüyor. 25 bin lira istiyor. konu hakkında hiç bilgim yok ama işin bir yerinden ticarete de girmek istiyorum. makina arızaları konusun da kendim müdahale edebilirim. çok karasızım tavsiyelerinize ihtiyacım var. işletme için ne kadar bir sermaye gerekir. hammadde teminini en ucuz nasıl gerçekleştiririz. üretim hakkında bilgisi olan arkadaşların paylaşımda bulunmasını rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye18 yazı
merhaba kusura bakmayın da sizin gibi ticarete atılmayı düşünenleri görünce vah vah diyorum.yani siz kendiniz inanıyor musunuz daha hammaddesini nasıl ve ucuz sekilde alacağınızı bilmediğiniz bir işe girip de para kazanacağınızı?inanın bana sizin bu işe girip de batmanız çok büyük ihtimal,bunun yerine paranızı borsaya yatırın en azından borsada yüzde 50 şansınız var...
Dig out your soul

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye216 yazı
Teknikerlik ten işletmeciliği gecen girişimciler ne yazık kı istenmeyen durumlarla karşılaşmaları çok sok oluyor. Yapmaktan çok işletmecilik bilgisi önemlidir. o nedenle işletebilirsiniz ona bir bakın derim ancak yinede işi bilen biri tarafından işletme analiz edildikden sonra yeniden işletme planı hazırlanması lazım yoksa sonuç hüsran olur
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye381 yazı

iyi bir araştırmayla yapılabilecek bi iş diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oasisinet
merhaba kusura bakmayın da sizin gibi ticarete atılmayı düşünenleri görünce vah vah diyorum.yani siz kendiniz inanıyor musunuz daha hammaddesini nasıl ve ucuz sekilde alacağınızı bilmediğiniz bir işe girip de para kazanacağınızı?inanın bana sizin bu işe girip de batmanız çok büyük ihtimal,bunun yerine paranızı borsaya yatırın en azından borsada yüzde 50 şansınız var...

valla hocam yeterli bilgiye sahip olsaydım emin ol ki kimseden tavsiye beklemezdim. en nihayetin de fikir paylaşıyoruz. en azından bilmediğimizi belirtiyoruz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
Plastik hammadesi petrol fiyatlarına bağlıdır dolayısıyla dolar olarak tedarik edebilirsin. bir de poşedin cinsi önemli siyah ise pazarı çok sıkıntılı olur malum siyah poşet hamaddesi geri dönüşüm atığıdır.O yüzden pek fazla sürkülasyonu olmaz Şayet çeşidi baskılı yapabilirse düşün derim. Çünkü bazı firmalar kendi baskılı poşedini yapar. yapacağın ilk iş o tesis ne yapabiliyor. ondan sonra kararını ver.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye25 yazı
günceldir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Üye381 yazı
arkadaş iş karlı bir iş. pazar bulma konusunda da hani üretim devrini al beni de haberdar et bende doğudan müşterin olayım. bende şu an matbaa işlerini falan yapıyoruz, sürekli sahadayız. uygun olursa beraber bişeyler yapabilirz..

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Üye360 yazı
ben pek anlayamadım. 25.000 liraya hangi makinasını devrediyor sana. bildiğim kadarıyla bu işi yapmak için tek çeşit makina yetmez. o makinaları 2. el almak için bile de 25.000 lira yetmez. zararına mı devrediyor?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı
pardon yanlış anlamış olabilirim.sadece poşet imalatından behsetmişsiniz sanırım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek