Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Düşük Sermaye İle Yapılabilecek İşler

Başlatanmpower35Tarih27/08/2013 10:49:24Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Arkadaslar merhaba bir yerden baslamanin zamani geldigini dusunuyorum 10 bin tl sermaye ile izmirde ne yapilabilir nasil baslanir hangi sektoru tavsiye edersiniz.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye58 yazı
bende 5 bin var hala düşünüyorum
işletme mezunu

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye50 yazı
s.a arkadaşım halka tatlısı satışı yapabilirisiniz seyyar veya okul kantinlerine ürünü sayabilirsiniz maliyeti 30 krş satış 60 krş günde 100 ad. satarsan 60tl kaznırsın hesabını sen yap bence güzel kazanç a.e.o

Yerleşim TürkiyeMeslek Gyda
Üye140 yazı

Bence adsense gelirli 2 site al ayda 500 dolar getirir ömür boyu gelirin olur:)

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
Adsense banlanma riskide var omur boyu hicbiseyin garantisi yoktur arkadasim tavsiyen icin tskler ama suan daha farkli biseyler yapmak istiyorum ama ileride dediigin olabilir parayi biraz dondurdukten sonra

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - başkent
s.a arkadaşım halka tatlısı satışı yapabilirisiniz seyyar veya okul kantinlerine ürünü sayabilirsiniz maliyeti 30 krş satış 60 krş günde 100 ad. satarsan 60tl kaznırsın hesabını sen yap bence güzel kazanç a.e.o

Olabilir aslinda halka tatlisini toptan izmirde nerede bulabilirim acaba bide izmirde talep varmi okul kantinlerinde vs bi arastirmak lazim tavsiye icin tskler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye72 yazı
Amatör olarak fizibilite yapıyorum. Yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye39 yazı
4-5 bin tl ye çiğköfte bayiliği veren firmalar var vede çok güzel

zamanın en cesurları şimdi toprak altında sen de ona göre yaşa..

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye9 yazı
mrb istanbulda çorap imalatı ve toptan satışı yapmaktayız pazarcılara mağzalara ve tuhafiyelere ürün tedarik ediyoruz eğer ilgilenirseniz pazarlarda 50 kurusa veya 75 kuruşa çorap satarak yüzde 80 yakın kar marjıyla bu işide düşünebilirsiniz ayrıca bu iş gıda işinden daha risksizdir bozulması-akması- kokması-çürümesi de yoktur. ayrıca bahsettiğiniz sermayenin 10 da biri ni bile kullanmadan cok güzel bir çeşitle çok hızlı bi şekilde mal satarsınız ayrıca 50 kuruşa çorabı siz değilde fiyat kendi kendine sattırır ....... enha32@hotmail.com 0535-547-72-56
tuğkan çorap...0535 547 72 56

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil