Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Market Maliyeti Hesaplama???

Başlatangok_hannTarih26/08/2013 21:51:04Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Bir site içerisinde market açmayı düşünüyorum. Site içerisinde dükkan yok. Bi evi kiralayıp oradan sadece evlere servis şeklinde çalışmayı düşünüyorum. Ciddi anlamda zengin semti.Kar marjını yüksek tutmam bi sıkıntı yaratmayacaktır bana. Boyle bişey için belediyeden izin almam zor olurmu? Şimdilik alkol düşünmüyorum, belki ileride izin alabilirsem olabilir. Mal alımında firmacılar yardımcı oluyormu? Yani bu işde ödemeler nasıl oluyor? Malları peşin aldığımı varsayarsak, nekadarlık bi bütçeye ihtiyacım olur? Başka önerileriniz nelerdir?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye40 yazı
selam arkadaşım aynı, böyle bir market görmüştüm adam sitenin içine giriş katını markete çevirmişti ,ve çok güzel bir müşteri potansiyeli vardı ,işin gerçeği imrenmiştim. bende bu sektörde çalışıyorum .20 senelik bakkal esnaflığım var. belediye böyle bir şey için izin veriyormu yada birilerine yedirmen gerekiyor mu bilmiyorum.ama inşallah istediğin herşey gönlünce olur.mal alımında zaten firmacılar seni buluyor bulamasalarda bulduruyorsun,ama yakınlarda toptan alabileceğin yerler varsa oralardan mal alıp satmanı öneriyorum .daha çok kar'ın olur ,ama zengin semti demişsin gerek bile kalmaz belkide .bakarsın firmacılardan alsanda güzel paralar kazanırsın ,kimbilir. firmalarla çalışsan da giden ürünlere daha fazla ağırlık ver ,firmacı gelir sana hiç gitmeyen bir mal satar ,rafında bekler durur ,ama hızlı giden mallardan koyarsan ozaman para kazanırsın,kolay gelsin dostum...
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
malım alım maliyeti nolur bana. sigaraya nekadar gidiyor? sigara dışındaki ürünlere nekadar ayırmam gerekiyor? dükkan masrafı olmadığı için şimdilik tek masrafım enbaşta mal alım maliyeit gibi duruyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im