Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Etüt Merkezi Yardım

BaşlatanSiranunTarih26/08/2013 18:08:58Yorum7

İlk mesaj
Merhabalar.bulundugum bolgede etüt merkezi acmak istiyorum.2 okul toplam 1000 ögrenci var.okullarla aram oldukca iyi..sormak istedigim bana bir ogrenci ortalama maliyeti ne olur ? Fiyat ortalamasi nedir bulundugunuz bolgede ? Ve daha net olarak sistem ders ders mi isliyor yoksa tum dersler mi mevcut etut merkezinde ? Ilkokula yonelik olacak..ogrenci ve veli ders mi sececek yoksa ogrenci her dersi alacak mi ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
kardesim dershaneler sakatta kapatılıyor bekle derim

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker

sana ne desek sen bu işi kafana koyduysan yapacaksın sanırım Allah yardımcın olsun dersaneler kapanırken biraz bekle derim politikacıların parmağı okullarda burunları eğitimde ortalık biraz karışık 1 sezon bekle derim sen bilirsin formalitesi çok meşakatli bir iş nankör bir sektör kesinlikle yavsiye etmem (daha önce yaptım hayatımın hatası)
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
sayın xanaokulu peki neyi tecrübe edindiniz bu işi yaparken, anlatırsanız bizlerde bilgilenmiş oluruz?
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
arama bölümüne anaokulu diye yazarsanız benim ve diğer girişimci arkadaşların yorum ve tecrübelerini bulabilirsiniz bir çok kere bu konu burada açıldı
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
ben yapmayı düşünüyorum gerçekten ama işte dediğim gibi kaç öğretmen yeterli olur başlangıçta..sonuçta dershane değil etüt merkezi.ki ben bunun yanına mental aritmetik de koymak istiyorum..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
turkce matematik sosyal ve fen gerekli. zaten ortaokulda adam resimden beden den gelmez temel derslere gelecek.
bazı yerlerde paket satılır yani 4 ders birden bazı yerlerde ise sadece istenen ders.mesela cocuk sadece mat ve fen almak isteyebilir.
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im