Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arsaya Yatırım İçin Yer?

BaşlatanumitttTarih11/04/2013 20:02:16Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye87 yazı
Selamlar. Şehir farketmez arkadaşlar. toplam 200.000 liralık arsa almak istiyorum yüksek prim yapabilecek yerlerden tavsiye edeceğiniz il veya ilçe , bölge var mı?
Bu arada örnek vereyim geçen yıl toplam 255.000 liraya 3 arsa aldık yeni yapılanma bölgesinde. ben de alırken bu kadar beklemiyordum ama bugün arsaların değeri 400.000 civarında.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye15 yazı
İstanbul arnavutköy çatalca durusu karaburun tayakadın civarı araştırın derim. 3 havaalanı projesinin bulunduğu bölgeler.
Oguzhan Sahin-http://sosyal-kedi.blogspot.com/ 2012©

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy
Üye317 yazı
s2000 nin dediği gibi..
Arnavutköy merkez.
tayakadın civarı şimdi köylük ancak çehresi değişecek.
karaburun sahil favorim. sahil şeridinde satılık yerler var ancak yolun genişletilmeside sözkonusu. o yüzden 1 parsel geriden yer bakmak avantajlı gözüküyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı

nakit parası olan ya da sağlam işi olan varsa krediye bile girin. bu dediğiniz yerlere yatırmakta fayda var. 3. havalimanı, kanal istanbul ve 3. köprüyle beraber burası 2. istanbul olacak. daha önce m2si 10 tl olan yerler şu anda yerine göre 100-500 tl arasında değişiyor. o da şu sıralar. zaten havalimanın kurulacağı bölgedeki ağaçların bir çoğu önceden kesilmiş durumda, yer yer belli ediyor kendini. zaten 3. havalimanı ihaleside oldu. fazla düşünmeden yatırın derim.
haritaya bakarak daha net anlaşılır: http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=41.174519&lon=28.764267&z=11&m=b&permpoly=26583466

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye115 yazı
ankarayı düşünürsen mühye,karataş,şeker bu civardaki arsalar çok pirim yapar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye1 yazı
Kocaeli de arsa payından yol ve park için belediyenin bizden yer aldıgı en gec 1 seneye bu yol ve parkları yapıp merkezi arsalarımıza kaydırmayı planladığı arsalarımız var 148000 tl 1853 metre kare imarlı düşünürsseniz bagroupburak@gmail.com 0532 164 94 83 Burak Özkaya
www.bagroupbilisim.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye93 yazı
TEKİRDAĞ DAN ARSA ALMANI TAVSİYE EDERİM . BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ OLUYOR. BUNDAN 5 YIL ÖNCE ARKADAŞIMA ÇEVRE YOLUNDAN DÖNÜMÜ 10.000 TL OLAN TARLALAR VAR AL DEMİŞTİM ŞUAN 150.000 TL YAPIYOR.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Yeni Üye30 yazı
yazlık yerle ilgilenirsen erdek te 2 dönüm 200.000 tl .acil satılık deniz ve orman manzaralı suyu elektriği var..
ihtiyaçtan dolayı satıyorum. imara açık ..taner 0543 227 94 37

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Tekstil