Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Balkan Ülkelerinde İş Ve Yatırım İmkanı

BaşlatanCASSPERTarih21/08/2013 17:40:57Yorum15

İlk mesaj
Arkadaşlar Merhaba

Ben balkan ülkelerinde özellikle Makedonya ve Hırvatistan, da (Pellet ve Rulo kağıt ile ilgili) üretim yapmak istiyorum devletler ne gibi imkanlar sağlıyorlar genel bir bilgi verirseniz sevinirim
CASSPER

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
bulgaristan da yapmak icin ugrasiyoruz tr ye daha da yakin
basarilar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
bulgaristanda yapmak daha güzel olur arkadaşlar..isterseniz size yardımcı olabilir..avrupa birliği ülkesi oldugu için vergi olaylarında bayağı bir kolaylık sağlanıyor artı teşvik olyları vs..bulgaristandan avrupaya açılmak daha kolay olur..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil

benim bulgaristan da hazır kurulu şirketim var isterseniz yardımcı olabilirim..

bulgaristanda ipsala gümrügüne yakin yatirimi olan var mi arkadaslar ,almanya ve fransadan calisan bir sirletimiz var gümrüge yakin bir yerlesim yeri lazim ...depo olabilr mesela

004915205998704 lütfen mesaj yada tel tskler
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Sayin Kartay,
Ipsala gumrugu Yunanistan ile Turkiye arasindaki gumruk kapisidir.
Bulgaristan'in Hamzabeyli ,Derekoy ve Kapikule gumrukleri vardir.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Bulgaristandan döneli henüz 1 ay bile olmadı , ben Kırcaali bölgesindeydim ve eskiye nazaran piyasalar daha durgun gibi geldi bana ekonomi yazın Türkiye ve AB ülkelerinde yaşayan&çalışan insanların harcamalarına endeksli ama üretim elbette yapılabilir üretilen ürünler hem Türkiye hem Bulgaristan iç piyasasında hem de Yunanistan da pazarlanabilir önemli olan iyi bir fizibilite çalışması yapıp iyi bir ekiple sürekliliği olacak ve pazar sıkıntısı yaşanılmayacak birşeyler üretmek .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
kral 35 aciklama icin tskler,depo konusunda cözüm ariyoruz aktuel.
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Sayin Kartay
Biraz bilgi verirseniz Bulgaristan icin yardimci olabilirim.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
benim bulgaristan da hazır kurulu şirketim var isterseniz yardımcı olabilirim..şirketi satabilirimde isterseniz..

Nisa nakliyat olarak ,tır ve kamyonlarımızla Avrupa ülkeleri, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri' ne en uygun fiyatla taşımacılık yapıyoruz.Her ay düzenli ürün gönderen ihracatcılarımıza ve ithalatçılarımıza en uygun fiyattan taşıma yapıyoruz.
Ürünlerini uygun fiyattan taşımak isteyenler lütfen irtibata geçsin.
mevlüt bal
05057165186
mevlutb81@hotmail.com
nisa nakliyat/ataşehir

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Bulgaristan da bir ticaret yapacaksanız bunu resmi olarak yapmanızdır. şirket şart.. ben 3 sene yaşadım plovdiv de güzel işler ve sektörler var..eğer ilgilenen olursa 8 ay önce kurmuş oldugum şirketimi devredebilirim uygun fiyata..

demirok, şirketinizin faaliyet alanı nedir? Sektör tavsiyeniz var mıdır?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
altugilyas şirketimin faaliyet alanı her işi yapabilirsiniz hemen hemen bütün maddeler mevcut..

7 senedir ve halen bulgaristan da yasamaktayim büyük bas hayvancilik yapiyorum,her bakimdan yardimci olurum size hem is konusunda hem sirket konusunda 00359896234626 bu numaradan bana ulasabilirsiniz..
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Bulgaristan da stara zagora bölgesinde köyün son evi olarak 6 dönüm civari içerisinde 1 adet ev,1 adet 50 hayvanlik-1 adet 20 hayvanlik 2 tane ahir,2 tane samanlik,süt vanasi odasi,gider kuyusu,icerisinde sagilan 20 tane inekle satmaktayim ahirlarin devlet ahir belgesi mevcuttur.. fiyati 100 bin euro pazarlik payi vardir..ilgilenen ve merak edenlere daha detayli bilgi veririm..
00359896234626
05322745826
numaralardan bana ulasabilirsiniz...
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er