Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlar İş Önerilerinizi Bekliyorum. . .

BaşlatanKazım.OzbasTarih19/08/2013 13:29:01Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Merhaba arkadaşlar ben şarküteri açmayı düşünüyorum kahvaltılık ürünler genelde organik ürünleri olucak yumurtasından reçeline kadar satacağımız ürünlerin bir kısmını kendimiz üreteceğiz. Asıl öğrenmek istediğim şey beni bu işte ne zorluklar bekliyor nasıl bir sektördür bilmediğimiz görmediğimz zorlukları güzellikleri nelerdir neler satmam gerekiyor nasıl bir konsept oluşturmam lazım bu konularda yardımcı olabilirmisiniz.

Ayrıca sizlerinde dükkanda olmak şartı ile 20 bin civarı kurabileceğim bir iş fikirleriniz varsa açığım ?

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye780 yazı
Kolay gelsin..
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye26 yazı
teşekkür ederim, evet arkadaşlar varmı önerisi olan açacağım dükkanda şunuda yaparsan iyi olur şunu yapma kötü olur diyen tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz ablalarımız ?

Yeni Üye26 yazı

Güncel...

Üye643 yazı
Kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye437 yazı
dükkanı tut başla hayırlısıyla.....seni müşteri de yönlendirecek zaten....neye talep var neye yok....şunu buraya koysanıza,şunu şöyle yapın daha iyi olur felan denecek....müşterinin talebine göre yön vereceksiniz.....şunu yap bunu yap desek de kendin yaşayıp görmen çok daha iyi.....bir çok şey yazdık zaten....bundan sonrası senin nasibin artık.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf