Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Balonlu Naylon İşine Girmek?

BaşlatanBalonlu naylonTarih17/08/2013 12:08:03Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar;

Biz 3 arkadaş olarak 1 tane ekstrüder makinesi alıp balonculuk naylon yapmak istiyoruz.Bu konuda üretim yapan veya bir bilgi sahibi olan kişilerin yardımını bekliyorum.

Ayrıca saatte 60-70 kg balonlu naylon üretebilen makine araştırması içindeyim.Makine üreticileri yardım ederse çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / BAKIRKÖYMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye98 yazı
Baloncuklu naylon kullanımı internet ve kargo ile satışlarla arttı ama marjlar düşük olabilir fabrikalar doğrudan kullanıcıya satış yapıyor ve depolama vb sıkıntılı hacim nedeni ile.Öncelikle maliyet vb incelemesi yapmanızı öneririm.
Onun dışında olmaması için neden yok , hatta yapmaya başlayınca bana yazın size pazarlama ile ilgili bir kaç önerim olacak.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye3 yazı
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Peki Makine olarak önerebileceğiniz bir firma bulunmaktamıdır.?

Yeni Üye4 yazı

ben size katılmıyorum. piyasada bu işi yapan büyük sektörler var ve bunlar ile rekabet etmek çok zor, şimdi yeni birşey daha var, büyük hacimli kullanan firmalar, bunun makinasını kiralıyor ve malzemesini kendi üretiyor genelde kargo işi ile ilgilenenler, pcs uluslararası kargo bu makinayı kiraya veriyor, bence kolay bir iş değil ama en iyisini yine siz bilirsiniz. başarılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Ben satış konusunda bu şekilde çalışmayı düşünmüyorum zaten fakat şuan makine ve kosgeb destek kısmında bilgiler alabilirsem ona göre maaliyet araştırması yapacağım.

Yeni Üye11 yazı
Merhaba.Hırdavat malzemeleri toptancılığı yapan bir şirketim var ve balonlu naylon ürünüde portföyümüzde bulunmakta olan bir ürün.Fakat üretim konusunda şahsen benim fikrim pek karlı bir iş olarak görülmemektedir.Çünkü piyasada bir yığın üretici var ve bunların bir çoğu ürünü tüketiciye direk olarak kendileri satıyorlar,hatta üreticilerden biriside benim arkadaşım.Şayet bu ürünün yanında başka ürünlerde üretirseniz karlılık o zaman olur diye düşünüyorum.Ürün çeşitliliği önemli bence.
Retaplas Endüstriyel Ambalaj

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı
merhaba arkadaslar . ben baloncuklu naylon üretimi ve satışı yapmaktayım .aynı zaman da baloncuklu naylon makinesi üretimimiz ve makine satışımızda mevcuttur. konuyla alakalı sizlere yardımcı olmak isterim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul