Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çağrı Merkezi Açmak

BaşlatanmculasTarih12/08/2013 14:23:30Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Ben çağrı merkezi açmayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgiye sahip değilim.Bilgisi olan arkadaşlar beni yönledirebilirmi. Birde bu iş hakkında düşünceleriniz nedir?

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye216 yazı
Müşteriniz var mı ortalama bir çağrı merkezi 60.000 TL civarında kurulur ve geleceği Parlak bir iş kurulumdan sonra müşteri, ekip bulmak ve yönetmek daha önemli
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye351 yazı
Proje onemli cc kurmak basit 10 masalik bi sistem 15000 tl ye rahat kurulur ama napacak ne satacak bu cc o onemli

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - abitgulistan
Müşteriniz var mı ortalama bir çağrı merkezi 60.000 TL civarında kurulur ve geleceği Parlak bir iş kurulumdan sonra müşteri, ekip bulmak ve yönetmek daha önemli

işte bu konuda bilgim yok. bayilik veren firma varmı bu konuda

Yeni Üye31 yazı
güncel

Yeni Üye56 yazı
hiç girme,hiç bulaşma derim ben o işe.
en son çalıştığım bayi sigortalarımızı yapmadı.maaşlarımızı vermedi.şimdi hem onu hem de bayisi olduğu merkezi mahkemeye veriyoruz.
insanları o kadar çok rahatsız ettiler ki.telefon açılan insanlar küfrediyor artık.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kapkona
hiç girme,hiç bulaşma derim ben o işe.
en son çalıştığım bayi sigortalarımızı yapmadı.maaşlarımızı vermedi.şimdi hem onu hem de bayisi olduğu merkezi mahkemeye veriyoruz.
insanları o kadar çok rahatsız ettiler ki.telefon açılan insanlar küfrediyor artık.

böylede bir olumsuzluğu var yani

Yeni Üye56 yazı
nasıl etmesinler ki insanlar küfrü.adamı arıyorlar internetini değiştirelim.yalan dolanla adamın internetini değiştirip diğer internetten dünya kadar ceza ödetiyorlar. küçük bir laboratuarla anlaşıp chek up yapıyoruz kanunen de olman lazım şimdi olursan bu kadar indirim deyip insanları dolandırıyorlar.
bitkileri toz haline getirip kapsullerin arasına koyup şuna iyi geliyor buna iyi geliyor,cinsel gücün artıyor diye alttan girip üstten çıkıp aldatıyorlar.
internet abonelerine tel açıp bu kadar yıllık müşteri olduğunuz için 200 tl değerinde saat hediye sadece kargo ücreti 20 tl ödeyeceksin deyip tahtakale den 3-4 tl ye aldıkları saati 20 tl ye satmalar. daha neyini anlatayım bu  ların.düzgün çalışan çağrı merkezlerini tenzih ediyorum.
sahi var mı düzgün çalışan namuslu çağrı merkezi ? ben sanmıyorum olacağını.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye216 yazı
Arkadaşım Çağrı merkezi tele satış merkezi değil. bu ikisini bir birine karıştırıyorlar. Çağrı merkezi firmanın müşterilerine cevap vermek için kurulur. Öncelikle bölgenizde Türkiye geneli bir firmanın cagrı merkezini almak için görüşme yapın ondan sonra girin derim Bayilik veren yok ama cağrı merkezi hizmeti veren bir bir firmanın beli bir bölgesini almak için teklif edersin onlarda sana verirler ancak para kazandırmazlar boşuna onların işini yapmis olursun o nedenle dogrudan firmalara yönel bayilik olayı yokkk
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
çağrı merkezi ofis malzemeleri ile ilgili kapanmış bir çağrı merkezi eşyaları var irtibata geçmek istersen semfreed@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye1 yazı
Selam, Belçika da yasiyorum ve en kisa zamanda Istanbula yerlesip bir cc kurmak istiyorum. Flemen pazarinda çalisacagim. Bana a dan z ye ne yapmam gerektigine anlatirsaniz çok sevinirim. Tekrar tskr ederim. Saygilarimla.

Yerleşim Belçika / GentMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Çağrı merkezi açmak için gerekli olan tüm ekipmanlar ihtiyacınıza göre tesbit edildikten sonra ihtiyaç duyulan malzemelrin temini yapılır. Bu malzemeler açmak istediğiniz çağrı merkezinin yapmak istediği projeye, personel sayısına, anlık arama kapasitesine outband veya inbound projelere göre değişmektedir. Çağrmerkezi kurmak için gerekli olan alt yapıda internet bağlantınız oldukça önemlidir. Kullanılmak istenen sunucu üstleneceği göreve göre (otomatik arama, ıvr, ses kayıtlarının tutmak istendiği süre, personel sayısı v.s) farklılık gösterebilir. Tüm bu gereksinimleri DETAY CALLCENTER olarak ihtiyacınıza ve yapmak istediğiniz projelere göre detaylandırıp tüm sistemi uzman kadromuzla satın alımlarımdan itibaren üstlenip kurulum aşamasını tamamlayıp sistemin tüm testleri alındıktan sonra size hazır bir şekilde teslim etmekteyiz. Anahtar teslimi çağrı merkezi hazır paketlerimizi size sunduğumuz ürünler ve hizmetlerin arasından size uygun olanı seçebilir veya kendi isteğiniz doğrultusunda farklı bir paket oluştura bilirsiniz…
daha detaylı bilgi için
6 kişilik çağrı merkezi kurulumu 5,000 TL
www.detaycallcenter.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
Vodafone adsl satışı yapacak ciddi düşünen cagrı merkezleri arıyoruz. Hak edişler mail olarak gonderilecektir.
Bayilik için ilgilenenler olursa eğer iletişim numaramızdan ulaşabilirler.
İletişim no: 05060243066
yasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye8 yazı
çok fazla var.

Yerleşim ABD / XMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
BYEROGLU İLETİŞİM VODAFONE ÇAĞRI MERKEZİ BAYİLİĞİ VERİYOR

HAKKIMIZDA
Çeşitli firmalar adı altında 2004 yılından beri faaliyet gösterdiğimiz çağrı merkezi sektöründe tüm şirketlerimiz BYeroglu A.Ş üzerinde toplamış bulunmaktayız.
Çağrı merkezi ailesi olarak internet satış kampanyaları üzerinde yoğunluk vermiş olup sektöre 357 000 abone kazandırmanın gururuyla büyümeye devam etmekteyiz.

Bu başarıları bizimle çalışan personellerimize ve iş ortalarımıza borçluyuz.

Kuruduğumuz güçlü bayi ağı ve kurye operasyonlarıyla sektöre yön vermeye devam etmekteyiz.

DESTEKLERİMİZ
Projelerimizde Türkiye dispiritörlüğü yapmakta olup bize tanınan imkanları iş ortaklarımızla paylaşmaktayız.
-CRM desteği.( çağrı merkezi yazılımı )
-Data desteği.(potansiyel müşteri veri tabanı)
-Finans desteği.(erken ödemeler)
-Kurye desteği.(24 ilde tarafımızca üstlenilmiş hızlı evrak toplama)
-Eğitim desteği.(personellerinize gereli bilgi donanımını sağlama)

Yukarıda belirtilen destekleri firmamız ÜCRETSİZ bir şekilde iş ortaklarımıza sağlamaktadır.

İŞ MODELLERİ
TELE SATIŞ
Kurmuş olduğunuz çağrı merkezinden tüm Türkiye ye satış yapma. Yaptığınız satış başına yüksek prim kazancı.
STAND KURMA
Önceden belirttiğiniz illerde yasal izin alarak stand kura bilirsiniz.
PERAKENDE SATIŞ
Mevcut iş yerinizde perakende olarak satış yapabilirsiniz.
KURYE OPERASYONU
Belirttiğiniz ilde veya illerde kurye operasyon ağı kura bilirsiniz.( Hizmet satılan müşterilerden işlemlerin ilerleye bilmesi için imzalı evrak ve kimlik fotokobisini almanız gerekmektedir. Bu operasyonu kurye ağıyla gerçekleşmektedir.)
KAZANÇ YAPISI
Ortalama olarak iş ortaklarımız 20 bin üzerinde kazanç elde etmektedirler.
Gerçekleştirmiş olduğunuz işler takip eden ay banka hesabınıza yatar.
Hak edişler yaptığınız iş modeline göre değişiklik gösterir.
Kurye operasyonunda kurye operasyonunu kurduğunuz ile göre çeşitli sayılarda iş gelmektedir.

İŞ ORTAKLIĞI İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER.

-Şahıs şirketi – Ltd – A.Ş olma zorunluluğu.
-Münasır olmak
-İş ortaklığı başvurusu sırasında sizlere yollanan kriterlere uyma.
-Tele satış - stand açma –perakende satış için HİÇ BİR TEMİNAT GEREKMEZ.
- KURYE OPERASYONU için teminat zorunludur.

BAŞVURU İÇİN İLETİŞİM;
BYEROĞLU TELEKOMÜNİKASYON A.Ş
İnfo@byeroglu.com.tr
0 232 480 0 542
0 555 554 57 97

yuksel çomuk
0506 127 14 00

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im