Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çok Amaçlı Bilişim Dükkanı

BaşlatanhkarahanTarih11/08/2013 19:57:37Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar,

Bende uzun zamandır siteyi takip edenlerdenim..
Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz

24 Yaşındayım
Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu
Meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı mezunuyum
Yaklaşık 4 yıldır çeşitli firmalarda bilgi işlem,grafiker veya web tasarımcı(web master) gibi pozisyonlarda çalıştım.

Bilgisayar işinde
Donanım
Yazılım
Grafik
Web Tasarım gibi kolların hepsinde bilgi sahibiyim.

Orta ölçekli hafif merkezi kirası çok yüksek olmayan bir dükkan tutup kendim işletmek istiyorum ama tabii ki kafamda sorular var..

Öncelikle çok fazla bir birikimim yok maalesef 7 8 bin liralık bütçem var. Ama bankalardan kredi çekebilirim.

Genel olarak çok fazla insanların düşündüklerine önem veren biri değilimdir kafamdaki neyse giderim onu yaparım ama bu önemli bir mesele tamam genciz batsak bile çalışır borcumuzu öderiz ama bu zaman kaybı beni çok fazla geriye ***ürür tabii ki batmak istemiyorum :)

Sonuç olarak sizlerden fikirler yani fikirler derken nasıl bir yol izlemeliyim nasıl başlamalıyım lokasyon seçimi önemli bulduğum dükkan ile ne kadar sözleşme yapmalıyım sonuçta bu işin yürürmeme gibi bir ihtimalide var..Devren satılık basit bir bilgisayarcıyı şekillendirmek olabilir gibi gibi yani tavsiyeler bekliyorum.

Bu arada dükkanda genel olarak şu an için düşündüğüm iş dalları şöyle;

-Bilgisayar teknik servis
-Bilgisayar oem parça satışı ( maliyeti düşük olanlar ama yüksek olanlar isteğe göre sipariş edilebilecek )
-Kendi hazırlayacağım ve devamlı güncel tutacağım toptan bilgisayar seçenekleri
-Web Tasarım, Sosyal medya hizmeti, web master hizmeti ( web site içerik düzenleme,güncelleme )
-Grafik Tasarım; kartvizit,fatura,broşür,katalog,tabela tasarımı ve aynı zamanda bunların yaptırılması
-Dükkanda 2 adet bilgisayar bulundurup insanların işlerini halledebilmesi için saatlik kiralama seçeneği
-Yazıcı kiralama toner kartuş dolumu

Tabii ki ilk açılışta bu kadar hizmeti bir anda sağlayamam fakat zamanla hepsini oturtup eklemeyi düşünüyorum..

Saygılar
Birilerinin oyuncağı olmak koyuyor be birader !

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye2 yazı
Yazım onaylanana kadar bir hayli aşağı indiği için bir up yapalım
Birilerinin oyuncağı olmak koyuyor be birader !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye166 yazı
inş. basarılı olursun, o saydığın işler küçükler için öldü, gömen yok.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im