Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fikir Bekliyorum Lütfen

BaşlatanicobanTarih05/06/2008 20:20:49Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar merhabalar eş durumundan güneydoğuda bir ilçedeyim 80 bin nüfuslu bir yer. iş problemim var ticaret anlamında bir şeyler düşünüyorum yani istanbul veya başka bir ilden tekstil veya başka ürün getirip toptan satmakyı düşünüyorum. çok fazla sermayemde yok bir işyeri açmadan ne yapabilirim sizlerin engin fikirlerinizden yararlanmak isterim. teşekkürler . cevaplarınızı buraya veya (icoban1979@mynet.com) beklerim.herkese başalılar.

Yerleşim Türkiye / BitlisMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye1359 yazı
cep telefonu işine gir derim.. meraklısı çoktur.. parça kontür vs satarsın.. teknik servis işine usta bulursan o da ek olur.. çok yapan yer var dersen başka alternatif su dakika aklıma gelmedi :(
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye281 yazı
Bulunduğunuz ilçenin insanları sanırım ekonomik açıdan iyi durumda değiller ve maddi durumu iyi olmayan insanlar ellerindeki parayı zorunlu ihtiyaçları için harcamak zorundalar. Bu sebeple özel tüketime yönelik satış yapmak yerine genel tüketime yönelik zorunlu ihtiyaç mallarının satışı konusunda girişimde bulunursanız bence daha başarılı olursunuz. Ama tabi bu benim fikrim belki başka türlü düşünenlerde olabilir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er