Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ne Düşünüyorsun?

BaşlatanGCG.Tarih16/03/2008 11:26:58Yorum29

İlk mesaj
Üye138 yazı
Koniks sitesinde yeni iş oluşumları,birlik ,beraberlik,iş gücü,güç birliği düşüncelerimizi bu güne kadar yazdık.Bugüne kadar çaba sarfettik girişimcilerden,çalışanlarına kadar ciddi bir oluşum sağlanamadı.Oluşan birlik kişi olarak çok az bir rakam.(İş hakkında ,iş düşünceleri hakkında yazan iletişim kuran veya kurmak isteyen iş konularına ciddi yaklaşan arkadaşlarımı tenzi ederim.)Oluşumun sağlanmamasının en büyük etkenlerinden bağzılarını sıralamak gerekirse şöyleki aslı olmayan konularla meşgul olunması kişi kendisini kandırması,kişinin kendine olan güvenini yitirmesi,sanal ortamda karşısındaki insanı tanımadığı için çekinmesi,acaba niye böyle yazmış diye?işaretlerini oluşturması yazıda harf,kelime ,cümle hatalarıyla değilmi yerine 'diimi'veya iyi yerine' ii 'gibi yazılan yazılar,bir konunun yazılışında kullanılan kaba,saba üslup,kişi açıklamış ticaretle uğraşıyorum diye yaklaşımı ticaretle uğraşana yakışmayan tarz ,yalan yanlış ifadeler gibi maalesef ki maalesef üzülerek ifade ettiğim bu olumsuzluk dolu örnekleri tasvip etmesekte maalesef yazmak gerekiyor.
Kişinin kim olduğu ne iş yaptığı meçhul sayfalarca yazarak karşısındaki insana akıl hocalığı yapmasını biliyor ama kendi işini projesini açıklamaktan kaçınıyor .Bizler konuya duyarlı davranan ciddi arkadaşlar diyoruzki yüz yüze konuşalım,ne iş yaparsın yazılarında yazki iş gücü güçbirliği oluşturalım maalesef sayfalarca yazıyor zamanımızı çalıyor icraat yok gel tanışalım birlik içinde iş yeri oluşturalım fikri olan ,parası olan projesi olan gelin tanışalım ciddi bir oluşum sağlayalım diyoruz kaçan kaçana.Sanırım kolay olan hazır paraya alışmışki bazı arkadaşlar zor olan işlere katlanamıyor ne fikir birliğini nede parasına,iş gücüne katlanamıyor,kabüllenemiyor...
Sizlerden isteğim ya tamamen ciddi iş düşüncelerimiz sayfasını kapatalım kişi ne kendisini nede karşısındakini kandırmak için uğraşıp zaman çalmasın yada buyurun tanışalım yada birlik içerisinde ,fikirlerimizi paylaşalım,kişi projesini sunsun netleştirelim bilgi ,birikim ve deneyimlerimizi hayata geçirelim.Konu hakkında yorum yazmak isteyen arkadaşlar ciddiyet içeren yeni fikirinizi bölge ve il bazında yurt içinde çalışma birlik iş gücü güç birliği birlik oluşumu hakkında düşüncesi olan ciddi düşüncesi olan kişi veya kuruluşların konu hakkındaki yazılarını bekliyorum.
Saygılarımla

Yerleşim TürkiyeMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum
Üye193 yazı
Birlik oluşturulamıyor, bunu başarmakda okadar kolay değil zaten.

Kimse kimseyide aldatmıyor. Aldatılıyorum düşüncesindeysen, öyle algılıyorsun derim.

Bu iş zordur, bu yok çetindir ve buyol zoru baştan kabul etme yoludur.

Oh ne güzel; hadi gelin arkadaşlar ortak bir proje yapalım demekle 100 lerce 1000 lerce kişi bir anda gelseydi zaten dünyada sorun diye birşey kalmazdı herşey bir anda aşılırdı.

Proje açıklaması;

Nedir bu istemiş olduğunuz açıklama?

Ana kaynak şudur, geçelim projeti. birliği oluştura bilmek.

Yani bir kişi ile değil bin kişi ile hareket edebilmek. Bırakın tanımayıda kimse kimseyi tanıyamaz. Tanımak denen şey okar kolaymı!

Bunların hepsinin analizi, etüdü yapılmıştır. Herkes kendi bildiği kadar yazar, herkesde kendi bildiği kadar anlar!

Başlangıç itibari ile projenin harekat noktası tek olabilmekden çıkmaktır. Proje sonrasında zaten gelecek. Hem baksanıza herkeste bir proje var, projeden çok ne var.

İnsan gücü lazım bize, rpoje değil!

projemiizn birinci aşamsı ve ilk projesi tek olabilmekden çıkmak. Sonrası zaten proje denizi, açıl açılabildiğin kadar.

Yazılan yazıları okurken akıl veriliyor diye okursanız elde edebileceğiniz çok fazla bişey olmaz. Kim ne için yazarsa yazsın, kim ne için okuyorsa o yazı o için yazılmıştır.

Kimse kimseye değil akıl zırnık vermez.

Yazan imkanı olduğu için yazıyor, okuyanda imkanı olduğu için okuyor.

Kimin ne için yadığı değil; okuyanın ne için okuduğu önemlidir.

Yanlış anlamyın size eleştiri olarak yazmıyorum, bana ne de size yazayım.

Muhatabım yazılardır, yazanın kim olduğu beni ilgilendirmez. Onun için yazılarımda kimseyi ilgilendirmesin.

Size verebileceği bir şey varsa alın kulanın, yoksa çakin gidin.

Biraz sert oldu galiba.

Olsun.

Bir çeşit proje araştırması diyelim bunada.

Ne kadar biliyoruz ki ne kadar anlayacağız.

Saygı...

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Üye138 yazı
Sayın iletişim birlik oluşturmanın kolay olmadığını bildiğim için sitedeki arkadaşlara birlik oluşturmak için halende uğraşıyorum.İnanıyorumki ileriki günlerde bu olacak.Eğer sizde düşünürseniz buyurun görüşelim.Maalesef sitede bizleri aslı olmayan konularda yazarak aldatan zamanımızı çalan sizce bağzıları yokmu!Sizi tenzi ederim.Beni,seni bizleri maalesef aldatan aslı olmayan şöyle projem var,şu kadar param var ne iş yapacağımı bilmiyorum vs.vs şöyle fikrim var gibi onlarca yazıları site sayfalarında görebilmeniz mümkün buyurun araştırın mutlaka göreceksinizdir.Ben bugüne kadar birlik,beraberlik,iş gücü, güç birliğinden yeni iş yeri oluşumları, gibi konulardan yazdım yazılarımdada mevcut buyurun okuyun 100 veya 1000 kişilik ortaklıktan bahsetmedim.Benim düşüncem girişimciden öğrencisine kadar site üyelerinden iş hukuku çerçevesinde bir oluşumun sağlanması şu anki çalışmalarımızdaki site üye arkadaşlarından sağladığımız ikili iş ilşkileridir.Bunuda başarabileceğimize inanıyorum.Eğer bir kişinin elinde düşündüğü bir iş oluşumunu kapsayacak çalışması varsa (örnek: benim işimin dışında olmasını istediğim iki proje var biri çevre temizliği diğeri geri dönüşüm projesi kısa açıklaması detayları isterseniz sayfalarca size ve isteyen kişilere fotokpilerini sunabilirim.)İstediğim kişi projelendirdiği iş projesi varsa tanışalım değerlendirelim.Yoksa bana göre hiç bir anlam taşımaz.Sanal ortamda siz beni bende sizi tanımadan konu hakkında nasılki yazabiliyorsak ciddi ortamda işle ilgili bir şeylerin olmasını istiyorsak tanışmamız gerekiyor buda bizim en doğal haklarımızdan.Günlük yaşamımızda kaç kapıdan geçiyoruz değilmi!İnsaların konuşarak tanıştığını çok iyi biliyoruz değilmi!bunlar için iş oluşumlarındada tanışmamız gerekiyor.Ayrıca bağzı yazlarınız bu yazınızda dahil okudum iş yaşamında insan konuştuğu kadar dinlemesini yazdığı kadar okumasını bilmesi gerekmektedir.
Sayın:İletişim konu yazınıza istinaden yazdım bir iş düşünceniz varsa buyurun tanışalım ciddi iş düşüncelerinizide konuşalım .Bu yazı sizi eleştiri maksatlı değildir .

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye193 yazı

Biliyorum, bilmediğim bir çok şey var onu da biliyorum.:)

Ama en azından şunu iyi biliyorum; bir çok arkadaş şukadar sermayem var ne iş yapabilirim diye fikir istiyor.

Okadar sermayesi yok, okadar parayı hayatı boyuncada görmemiştir. (bunu küçümseme anlamında yazmadın yanlış anlaşılmasın)

Bunların hepsini biliyoruz ama yinede, atıyorum 105 milyar sermayem var ne iş yapabilirim diye sordu herhangibiri.

Bu yazıya hadi lan sende ordan sen bu 105 milyarı hayatın boyunca görmemişsin demektense. 105 milyarlık sermayeye bir iş fikri yazmak daha akıllıcadır.

Aslında bu fikir onu yazan kişiye değildir, forum, iş forumu, bilgi edinme fikir edinme vs...

Forumu okuyan bir başka kişinin gerçekten 105 milyarı olabilir ve o başlık altındaki iş fikirlerinden birini benimseyebilir dolayısıylada ona yardımcı olmuş, bir firkir vermiş olunur.

Zaten bu miktardaki sermaye sahipleri bu şekilde ki başlıklarla yardım yada fikir talebinde bulunmazlar. (aralarında istisnalar olabilir ki bunlarında kaideyi bozmayacağını/bozmadığını daha önceki derslerimizde görmüştük)

Bir çoklarıda forumlara iş yapma amaçlı değilde hazır para beklentisi içinde, bu psikolojik anlayış içinde üye olurlar ve para ararlar, bu arayış sonuçsuzdur, ama anlatamazsın, bu yüzden anlatmaya gerekyok.

Yinede bir şeyler yazarlar, tabiki yazsınlar çünkü farkında değillerdir ama farkında bile olmadan farkında olmadıkları insanlara inanılmaz fikirler veriyorlar, en saçma yazılar bile mühteşem fikirlere dönüşe biliyor bazan.

Eleştiriye açığım, eleştirilmekten kaçınmamak lazım...yinede çok fazla eleştirmemeye dikkat ederim.

eleştirmemeye çalışıyorum çünkü pek iyi sonuçlar vermiyor.

Ciddi anlamda iş/geniş çaplı bir ortaklı projesi düşünüyorum, aslında bu düşünmekten öteye geçmiş durumda.

Çok ortaklı projeler, özelliklede sanal zemin alt yapısı ile temellenecekse bu dahada zordur. İnanılmaz derecede sorunlar ve sıkıntılar karşınıza çıkıyor. Bu aslında gerçek hayatta da böyledir.

Projeyi bir anda uygulamaya sokamazsınız, özelliklede maddi anlamdaki sıkıntıları dert edinirseniz bu sefer başarı sizden nefret eder, yanınıza bile uğramaz. Zihniyet maddiyata kilitlenmiş durumda, bu kilidi açmak banamısın diyen çilingire bile pes dedirtebiliyor. Bu yüzden bizde bu (pes) kelimeyi lugatımızdan çıkardık. Tabi bu zaman içinde oldu.

Zor işler sonucunda büyük başarı getiren işler dir. Ortaklıda zor iştir. Aslında bunun adı ortaklık değildir. Birliktir. Tekliği terk etmektir. Terk ettiğin tekliğin sana sunacak olduğu birliğin oluşturacağı tekliktir.

İşte bu tek olabilme noktasını yakalaybilmek dir yapılmaya çalışılar. Bunu yakalayamadıkdan sonra ulaşılan hedef zaten amaç edinile hedeflerimizin dışında kalmış olur.

İnsanlar güvensizlik zındanına hapsolmuş ve çıkamıyor. Bu zındana kişi kendi isteği ile girer aslında ve yine ancak ve ancak kendi isteği ile çıkabilir, kimsenin gücü onu ordan çıkarmaya yetmez.

Yanlız şu yapıla bilir, hapsolmuş oldukları o zindanlarda onları büyütür, besler ve yeniden olgunlaştırmayı başara bilirseniz dışarıya çıkmakdan çekinmeyeceklerdir. Çıkış yine kendi istekleri ile olmuş olacak ve kendi isteklerinin bu yönde olmasına sadece vesile olunmuş olunacak.

Bir kişinin bir kaç yılda elde edemeyeceği başarıyı bir kaç kişi bir kaç haftada elde edebilir. Bunu herkes biliyor ama bilmek yetmiyor!

Bill Gates, herkes tanır bu insanı!

Adam 3 bin yılda yazılacak programı bir yılda yazıyor. Ne ilginç değilmi. Kimin ömrü 3 bin yıldır!

Adam 3 bin yılı bir yıla sığdırıyor, insan üstü kabiliyetleri yok sadece zekası var. Zeka zaten insan üstü zannettiğimiz bir çok olgunun ve kabiliyetin hapsolmuş olduğu bir zindandır. Aslında zindan değildir ama orayı zindana çevirdik.

Adam 3 bin yıllık çalışmayı bir yıla nasılmı sığdıryor. Bunun cevabı okadar zordeğil.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Üye138 yazı
yazınız için teşekkür ederim.

Üye964 yazı
Güzel ve gerçekçi yazılarınız için her ikinize teşekkür ederim. Keşke tüm katılımcılar sizler kadar nazik ve saygılı olabilse. Öfkelenmeden gayet saygılı bir üslupla meram anlatılabileceğini çok güzel kanıtladınız.
Sizler ve Sn İsmail Kırtıllı Bey için bu forumlardayım hala.
ama Projeleriniz için ve/veya yapmak istedikleriniz için ne yapabilirim bilemiyorum ve soruyorum.
Sizler için ne yapabilirim? Sizlerle ortak ne tür kazanımlar elde edebiliriz. Para dahil ve/veya dışında kazanımlar.
İlginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
deleted33 yazı
merhaba arkadaslar saygili ve ölcülü bize yakisir davranislarinizdan ötürü size tesekür ederim.
henüz yeni oldugum icin tam arastiramadim.benimde bazi projelerim var her projeyi ve her konuyu tartisa bilecek cözecek arkadaslar
ariyorum.ben biz türklerinde birlese bildigi üretici ve ilk lere imza attigini kanitlamak istiyorum.bu yüzden bende maddi durumu elverisli birkac insanlarla diyalog kurup belkide birlesip büyük basarilara imza atmak istiyorum.
ilgileriniz icin simdiden tesekürler.

Yerleşim / GifhornMeslek Ymalat
Üye353 yazı
Merhaba arkadaslar.
Öncelikle GCG arkadasım sana cok teşekkürler ben bu siteye dün yani 29/05/2008 tarihinde kayıt oldum ve 3 tanede ilan bıraktım ve 5 tanede dönüşüm oldu anlaşırmıyız bilemiyorum şartlar yerine gelirse neden olmasın ancak kendini üzmüşssün bence üzme çünkü Burası Türkiye insanlar iş yapmaya değilde iş yaptırmamaya özen gösteriyor oysaki birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket edilmiyor çevrenize iş yapan büyük yerlere bakın isim hakkına ne ödüyorlar öğrenin.İnanılmaz fiyatları göreceksiniz oysaki burda gerçekten iş yapmaya ve dişinden tırnağından hatta ve hatta yemeğinden artırmış insanlar var güzel fikirler var.
çoğu yazıyı okudum ve çoğu yazıda üzüldüm birisi fikrini yazmış yerden yerevurmuşlar bakalım benim bıraktığım ilanlariçin yerden yere vurulcak :)o yüzden sen hiç canını sıkma böyle güzel bir oluşuma imza atmıssın GURUR DUY başkaları senin hakkında ne düşündükleri değil senin kendin hakkında ne düşündüğün önemli.
Son olarak buraya yansıtmasalar bile senin bu siten sayesinde çok iş yapan insan vardır.Bizler Teşşekür etmeyi unuttuk bizler sevgiyi isaygıyı unuttuk bizler bizi biz yapan inançlarımızı ahlak ve örflerimizi unutarak tamamen para para para naraları atarak bugunlerdeyız.
Arkadaşlar Hepinize Hayırlı kazançlar dilerim.
GCG tekrar ama tekrar böyle bir siteye imza attığın için tebrik ederim teşekkürler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye992 yazı
Hepinize selamlar arkadaslar :
ben yeni bir uye olarak burasini tesadufen buldum ve ilgimi cekti.evet gercekten faydali ve faydasiz bilgiler var ama.neler diyemeyecegim bana gore veya baskasina gore gorus acisi farklidir.istekler ve aramalar farklidir.gercekten bazi arkadaslar bazi fikir ,proje v b gibi konularinda ciddi ve gerceksi ise bu konulara kendilerini acikca ve herkese tanitmalaridir.saklananlar ne gibi bir guven verir bilmem.acik olmasini tercih ederim.bana guven verir ,sebebi
sayet ben acikca yazarsam kendimi ve yorumumu herkes izleyebilir ve tabi cevap veren kiside kendini ve yorumunu acikca belirtirse daha iyi bir sicaklik ve arkadaslik dogabilir.
yazanin ve cevap veren kisinin ismine baktimmi cok detayli bir sey gormuyom.daha iyi derecede kisi hakkinda bilgi almak bence iyidir.
sizler burda benden eskisiniz acep ne dersiniz bu goruse .sayet olumlu olduguna inanirsaniz benim gibi ben ilk adim atip tanisalim.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye138 yazı
Sayın: Tunga yorum yazınız için teşekkür ederim.Yeni iş fikirleri projelerinizi bizlerle paylaşmak istediğinizi ifade etmeniz bile çok sevindirici.Gerçekten üyesi olduğumuz koniks sitesinin en büyük eksikliklerinden olan bir konuyada ayrıca değinmişsiniz bunun içinde sağolasınız.''Tanışmak,iş fikirlerimizi sunabilmek''işlerinizde kolaylıklar dileklerimle.

Üye138 yazı
Sayın:Muratca30 konu hakkındaki yazınız benim için önemi koniks sitesine üyeliğimden bugüne kadar yeni bir oluşum nasıl sağlayabilirim gibi ben ve benim gibi ciddi yaklaşan bağzı arkadaşlarım oldu.Bizlerin amacı sitedeki ciddi iş düşünen arkadaşlarla tanışmak,birlikten kuvvet doğar düşüncelerimizle çok ortaklı bir işyeri oluşturmaktı.Bunuda konu içersinde zamana bağlı olarak gerçekleştiremedik.Aslı olmayan konular oluştu bu beni ve birlik oluşturmak isteyen arkadaşları üzmüştür.Yinede birlik içerisinde bir oluşum olsun isterim.Birlikten kuvvet doğar bunuda unutmamak gerekir. Bende aslı olmayan çok yazı okudum.Kişi sunumu...param var ortak arıyorum,...param var ne iş yapacağımı bilmiyorum,...vatandaş aklını satıyor,hazır para peşinde,...bunlar gibi çok örnekler verebiliriz.30+yıllık iş yaşamım olmasına rağmen böyle olumsuzluklar dolu ne bir yazı ne bir söz nede bir yaklaşım iş yaşamımda olmadığı için vay be demektende kendimi alamıyorum.Deterjan tasarruf cihazı iş alanlarım dışında bir iş ama bilgi verinki değerlendireyim.
Sayın muratca 30 konuma sıcak yaklaşımlarınızla göstermiş olduğunuz ilgi ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.GCG.

Üye138 yazı
Sayın:armandoTR.Yazınız için teşkkür ederim.Çok önemli konulara değindiğin için sizi tebrik ederim.Bizler bu güne kadar tanışma,tartışma,yeni iş fikirleri oluşumlarında fikir birliği oluşturma gibi bir oluşumu her ne kadarda uğraştıysakta çok ortaklı bir iş yeri oluşumu sağlayamadık.
Umarım sizler birlikten kuvvet doğar düşüncesinde birlik oluşumunda başarı sağlarsınız.Size katılan ikinci kişi olarak beni listenize yazınız. İnşallah diğer üye arkadaşlardanda listeye isimlerini yazdıranlar olacaktır.En güzel günlerde her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle.

Üye353 yazı
Sayın GCG Öncelikle Bizler için olumlu düsünceleriniz için ve bizleri burda buluşturduğunuz için tekrar teşekkürler.

Detarjan tasaruf cihazına gelince size tüm samimiyetimle içtenliğime ve bırakın pazarlama ağızınıda bu ürün ciddi anlamda hem ekonomiye hemde çevreye yarar sağlıyor.İlk baştaTürkiye dağıtıcısı olmadan söylediler inanmadım sadece ürüne para gözüyle baktım ama sonra baktım detarjan kullanımımız azaldı kireç önleyici maddeler çok pahalı biliyorsunz ama onu hiç kullanmamaya başladık yani kireç önleyici detarjanındanda tam tasaruf sağladık sonra yumşatıcı koymadık çamaşırlarıda yumşattı . Aslında sihirli bir ürün değil sadece saydıklarımın hepsi kireçten oluyor ve bu ürününde amacı kireç önlüyor kireç önlediği içinde saydığım işleri yapıyor.
çevreye faydası ise az detarjan kullandığınız için kireç önleyici detarjanı kullanmadığınız yumşatıcıda kullanmadığınız için çevreyide az kirletiyorsunuz .
Ben kendi evimde denedğim içinde bu ürünün dağıtımını aldım ve şuanda diğer firma yada insanlara ek gelir sağlamaya çalışıyorum. Bu ürün için oyle kapı kapı dolaşmaya gerek yok çevrenizdekilere verdiğiniz için reklmları onlar yapıyor.
satmak istersenizde güzel kazançlar bırakıyor .
iyi çalışmalar

deleted33 yazı
SAYIN GCG.BIZIM DISIMIZDA BIR KAC ARKADAS DAHA GELIP BIZE KATILACAKLARDIR BEN BUNA INANIYORUM.LÜTFEN BIZ BASLANGICI YAPALIM BIR YERDE TOPLANALIM SONRA BIR PROJE SECELIM VE TÜM SEVGIMIZLE ILMIMIZLE GÜCÜMÜZLE BU PROJEYI BASARALIM.
SAYGILARIMLA.

deleted33 yazı
MURATCA KARDESIM ALLAHIN IZNIYLE BASARILAMAYACAK HIC BIR SEY YOK YETERKI SAMIMI OLUP ISTEYELIM.
AMA ÖNCE BIR BIRLESELIM VE PROJEJI SECELIM MASAYA YATIRALIM TARTISIP HEDEFIMIZI BELIRLEYELIM.
MURATCA SANIRIM SEN BILGISAYARCISIN BIR KONUDA GÖRÜSLERINI ALMAK ISTERIM.PROJE ICIN PRESENTASYON GEREKIYOR.
SEN BIR PRESENTASYON HAZIRLAYA BILIRMISIN?

Üye353 yazı
Sayın Tunga Elbetteki hazırlarım o işin en kolayı Siz Almanyadasınız sanırsam aslında bakın şöyle bir düşünülse burda her ilden ve diğer ülkelerden arkadaşlar mevcut gelin el ele verelim ve birlikte kazanalım birbirimize güvenelim üreticiler ürünlerini satışcılarda satışları gerçekleştirsin hem üreten hem satan hep birlikte kazanalım.

iyi çalışmalar

deleted33 yazı
SAYIN MURATCA BENIM ISTEDIGIMDE BU ZATEN BIRLESIP BIR ILK E IMZA ATMAK.AMA ARTIK BIRSEYLERIN OLMASI GEREKIYOR BIZLER KONUSURKEN BASKALARI YAPIYOR VEYA YAPMIS OLUYOR.ARTIK BIR YERDE BULUSALIM SAMIMI VE CIDDI OLARAK KONUYU ELE ALALIM.
BOSUNA VAKIT KAYBEDIYORUZ.BURDAN TÜM ARKADASLARA CAGRI YAPIYORUM GELIN BIRLESELIM.
NEYI BEKLIYORSUNUZ BEN ANLAMADIM.
SAYGILARLA

deleted33 yazı
SAYIN MURATCA,SAYIN GCG,BEN SAYIN MERIC BEY VE ARMANDO TR YE MAIL GÖNDERDIM BIZ SIMDILIK BU 5 KISI ILE BASLA****
ARTIK BIRLESELIM VE HAREKETE GECELIM.ÖNCE TANISALIM PROJEYI BELIRLEYELIM VE ANLASIP BU ISI BITIRELIM DERIM.
SAYGILAR

Yeni Üye31 yazı
SLM Arkadaşlar BURSA- ALMANYA- TÜRKİYE- İSTANBUL- İSPANYA'dan yazan zamanını ve fikirlerini herkezle paylaşan siz degerli insanlarla hakikaten tanışmakdan memnuniyet duyarım. Ben İSTANBUL TUZLA'da oturuyorum bana yakın olan arkadaşlarla hafta sonu pazar günü buluşa biliriz. Önemli olan önce tanışmak ben 30 yaşındayım evliyim ve üç oglum var bunları yazdımki ciddi oldugumu belirtmek için.Kahvehane köşelerinde vakitlerini boşa harcamakdansa fikir alış verişinde bulunmak ve deyişik insanlarla tanışmak onların degerli fikirlerinden yararlanmak
ama ilmi ama insani fikirlerinden ve böylece önce saygı sonrada güven duyguları oluşduktan sonra böyle oluşan birliklerin alahın izni ile ilelebet sürecegine inanıyorum bu birliklerden istenilen ticaretin yapıla bilecegini umuyorum.HERKESE SAYGI VE SELAMLARIMI GÖDERİYORUM.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye992 yazı
slm arkadaslar:
ben 10 dakika once tunga arkadasdan mesaj aldim diyorki uc sefer yazdi cevap alamadi .az once cevapladim ozel mesajla kendisini ben ilk olarak mesaj aldim ve arastirmamda bu sayfadaki yazilari okudum toplam sure 20 dakka gibi. gec kaldimsa kusura bakmayin.ben nede olsa acemiyim ve yeniyim bu sitede..........
arkadaslar ,evet bende ciddi ve kendi halinde bir seyler yapma amaci ile ugrasiyom.
ben Ahmet Corek Istanbul 1961 Besiktas dogumlu, ist sisli motor meslek lisesi mezunuyum.uzun yillar yurt disi ticaret gemilerinde calistim.18 yildir ispanyada yasiyom.hayat sartlari ve durumlar tabi her yil degisik bir tecrubeler yuksek ve dusuk ortamlar ..ben ispanyanin tarragona sehrinde ikamet edip kucuk bir ortak insaat sirketim var.allaha sukur ekmek parasi cikiyo.romanyada insaat sektorune girmek istedik fakat sermaye ve banka kredilerinin zorlugu ile karsilastik,biraz sermaye yapip yeniden insaatcilik olayina donmek icin ispanyadan seramik fayans ihracatina karar verdikbu iste biraz para ve pazar var.arstirmalarimiz devam ediyo biraz ilerledik ama daha yeterli degil gidilecek daha yol var.yavas yavas olur kismetse. ben ispanyol esimden ayriyim bir oglum var ispanyol 15 yasinda
simdi beraber yasadigim hanimim romanyali ve uc cocuklu 5 yildir beraberiz allaha sukur halimden memnunum..kendi sorunlari ile koseye sikistirilmis gurbetci turkum.elimden gelen bir sey varsa yapabilirim veya derim yapamam diye acik soylemeyi severim.
ADRESIM:
CALLE JAIME I NO. 41 43005 TARRAGONA - ESPAÑA
TEL 34. 977 24 97 20 - 34 . 902 16 20 07
MOBIL 34 . 691 80 14 54 - 34. 620 42 60 67
EMAIL corek@valceana.com - armandocorek@hotmail.com
WEB www.valceana.com

YENIDEN SELAMLAR HEPINIZE HAKKIMDAKI KISA BILGILER SIZLERI AYDINLATIRSA NE MUTLU BANA SAYGILARIMLA - SIZLER DEVAMINI GETIRIN SIZINLEYIM.

Üye353 yazı
Selam Bende kendimi tanıtayım.

Ben Murat 1971 Ankara doğumluyum 1974 beri Bursada yaşıyoruz. ünv 2 işletme terkim.Bilişim sektöründe 1987 yıllından beri hem çalışan hemde işveren olarak devam etmekteyim.Tansu Çiller zamanında iflas ettik ve hala o yıllardan beri kendımızı toplamaya çalışıyoruz.Şuanda Detarjan tasaruf cihazı işine kendimi verdim çünkü bu ürüne inanıyorum çünkü bu cihaz gerçekten iş yapıyor şuanda onla uğraşıyorum.Ek işolarakta web işleriyle uğraşıyorum.www.bursaticareti.com sitesi bizim firma rehberi olarak yayın yapıyoruz.
Burda bana düşen bir görev olursa yapabilirim.Hemen Hemen her iş dalında muhakak tanıdığım var hangi sektörde işiniz olursa yardım ederim

Murat Yücel

0 224 250 32 02 0 539 288 77 88 gsm

Doktor Ahmet sadık cad no:81 (Eski demiryolu caddesi)
Osmangazi/Bursa

Üye138 yazı
Sayın:Muratca30 sizi tanımıyorum yazınıza istinaden yorum yazısı yazdım deterjan tasaruf cihazı iş alanlarım dışında bir iş ama bilgi verinki değerlendireyim diye yazdım.! siz bana yazdığınız yazınızda diyorsunuzki deterjan cihazına gelince size tüm samimiyetimle,içtenliğimle ve'' bırakın bu pazarlama ağzınıda''.. diye yazınıza devam ediyorsunuz.Benim tanımadan yazılı veya sözlü böyle bir hitapta bulunma hakkınız varmı.? Bilmenizi isterimki ben sıradan pazarlamacı değilim.!sektörel olarak inşaat ve gıda iş kollarında sorumluluk sahibi olarak yanında çalışanlarıyla birlikte belli kazanımlar içinde faaliyet göstermekteyim.Bu sitede siz ve sizin gibi üye arkadaşlara iş yaşamında bilgi birikimlerimle bir nebzede olsa ciddi iş düşüncelerine saygı du**** yardımcı olmaktır.Sitede yazı ve yorum yazılarında bulunuyorsam yalnızca bundan ibarettir.Başkada hiç bir düşüncem yoktur ve bugüne kadarda birlikten kuvvet doğar düşüncemle bu sitede yazı ve yorumlarda bulunmaktayım.Eğer birlik içerisinde yeni bir yapılanma yeni bir oluşum olmasını istiyorsanız karşınızdaki kişiyi tanımadan hitaplarına insan dikkat etmesi gerekmektedir.

Üye237 yazı
GCG. Sanırım Murat Bey "bırakalım bu pazarlama ağzını" olarak dediğini anlatmak istemiş cümle düşüklüğü olmuş. bu tür şeylere dikkat ederim bende ama yazının geneline baktığımda rencide edici bir üslup kullanmadığı yada kullanmak istemediği anlaşılıyor. tabi yorum farkı olabilir. saygılarımla.
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye353 yazı
Selam öncelikle hsfhasan beni anladığınız için teşekkür ederim bırakın pazarlama ağzını demekle sadece ve sadece ürünü satmak için soylenen güzel sözleri bırakıp ürünü gerçek anlamda kullandığım için tavsıye etmek için soyledım.Ve yukardaki yazılardada bakarsanız size teşekkürde ettim ve ben sizebu ürünüde satında demedim satmak isteyenlerede güzel kazançlar sağlıyor dedim ve ürün hakkındada neler yaptığı konusunda açıklamada bulundum ve kimseyide burdan üzmek kırmak amacım yok sizin bulunduğunuz inşaat sektörü gerçekten güzel kazanclar bırakan karlı iş ve ekibinizlede daha büyük projelere imzalar atmanız.Eğerki yanlış anlaşılma olduysada özür dilerim gerçi özür dileyecek birseyde yazmamısım ama yinede hayatta en son istedğim şeydir birini kırmak rencide etmek.
Ekibinizle birlikte size iyi çalışmalar dilerim.

deleted34 yazı
Ne kadar boş konuşmalar ... Kusura bakmayın ama öyle diyorum. çünkü buraya üye olanların % 80 i boşta gezer kalan oran ise ya bi yerde çalışıyor yada kendi ticari faaliyetini sürdürüyor..
Sayın GCG siz iyi bilirsiniz bu güne kadar bir ortam oluştumu. evet diyemezsiniz çünkü olmadı..
Arkadaşlar GÜVEN denilen duyguya sahip değilseniz pazarda 5 limonu bile ortak satamazsınız..
Herkes 3-5 kuruşun hesabını yapar olmuş ki birlik olup ticari faaliyette bulunulacak, mümkün değil..
Çok ciddi olanlar varsa özel mesaj ile bilgilerini göndersin iletişime geçelim.. herkese iyi günler dilerim..

Yerleşim / Cennet VatanMeslek Di?er
Üye992 yazı
dikkatinizi ceker biraz daha fazla onem veririsek bir seyler olacagina inaniyom.......
bu sayfada ilk yazi gcg ile baslatilmis 16.mart.2008 de daha sonralari iletisim,goldenist,tunga,muratca30,tayfun sakrak,hsfhasan,
yabanci98,ve armed adli kisilerle yorumlar devam ediyo, ( nereye vardik ? ) sagolasiniz varolasiniz sizler nerdeyim ben simdi....
ilk etapta gorustuklerim (perpa ile gorustum sagolsun araciligi ile romanyadaki muratla tanistim, almanyadan yusuf arkadasla tanistim, bursadan muratca30 arkadasla tanistim, bilecikten ademakyuz ile tanistim, sharan67 de mail aldim biraz muhabbet ettik, csy den mesaj aldim ve telle gorustuk iki haftada bu kadar mi ??????? YOOOOO romanyadaki murat arkadas ve bursadan muratca30 arkadaslar benimle yakindan ilgilendiler ve yardimci olmaya calisiyolar..insallah birseyler yapacagiz yavas yavas, darisi hepimize bu sitedeki butun arkadaslara basarilar dilerim.sermayemiz yok ama bir seyler yapabiliriz.el ele verilirse herkes kendi etrafinda gorebilecegi ve birbirimize yardimci olabilecegiz konular olabilir ....ilerde durumlar nasil ilerliyo diye yine yazarim
saygilarimla

deleted33 yazı
armando arkadasimin yazdiklarini teyit eder ve sözümüzün sonuna kadar arkasinda oldugumuzu belirtirim. biz hic kimseden ne para istedik nede para vadinde bulunduk.sadece sözünü tutsun yeter.bunu dahi beceremiyorsa o insandan hayir gelmez.benim istedigim kisi veya kisiler ne kendisine nede ulusuna zarar vermemeleri yoksa sonunda hüsrana ugrayan ve rezil olan kendileri olur.
dünyada her birey kendi ve diger insanlarin haklarinin polisi olmalidir (korumalidir).

Üye353 yazı
Tekrar merhaba aslında yazmak istemedim buraya çünkü bazı arkadaslar alınıyor ama adım gectiği için yazma sorumluluğ hissettim.
Ben Bu siteden bayilik başvurusu hariç ve bayilik verdiğim kişiler hariç başka iş için konusstugum başka insanlar var.
Öncelikle ilk tanıştığım bosnabanu okadar farklı biriki onla fikirlerimiz uyuştu ve okadar güzel fikirleri varki onla bir seyler yapacaz kesin.
Sonra Sayın Tunga fikirlerini actı bize bazı fikirleri çok ucuk ama yapıldıgı takdırde kımse onu tutamaz onlada çalışcaz.

Sonra armonda ispanyadan abimiz onunlada çalışcaz.Başlıyacaz.

Ben burdan hepsine teşekkür etmek istiyorum bana ve abimlere güvenip biseyler yapmaya calıscaz tanısma faslımız bitti artık iş yapacaz.
Şimdi kiminizn aklından şu soru gecebilir hangi işi yapacaksın muratca30 yetişebilecekmisin diye.Biz 3 kardeşis ve hepimiz ayrı iş kolundan tutup yapacaz ben zaten deterjan tasarufunu satıyorum ve kazanmayada başladım ve bayilerimdekazanmaya başladılar.
Bu arada yukarda saydığım kişilerin ve bizim ortak özelliğimiz iflas edip yeniden yapılanmaya calısıyoruz.yani her sey para demek degıl önce güven biz birbirimize güvendik ve yola cıkıyoruz artık benden size tavsiyem laf laf değil iş iş üretin burda bakıyorum bizden baska yanı bu 4 kişiden harıc işi uygulamaya sokan yok:( birbirinize güvenin arkadaslar.
Biz 3kardes olarak yeni oluşumlara fikirlere hep acıgız bilgimizle çevremizle iş yapmak istiyoruz.Maddi olarak şuanda işlere maddiyat yatrımı yapamayız bunuda belirtmiş olayım çünkü ciddi anlamda borc ödüyoruz.diğer iş tekliflerinede açığız.Gıda sektörüde olabilir Bursa için
Kolay gelsin iyi çalışmalar