Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halısaha İşi Tutarmı

Başlatantumu.1Tarih03/08/2013 17:01:55Yorum3

İlk mesaj
Halısaha işi yapmak istiyorum bulduğum arzinin büyüklüğü 1150m² yalnız nerden başlayacağımı bilmiyorum bunun için gerekli olan evraklar neler veya kurulumdan sonra tutması için yapılması gereken kampanyalar neler.yoksa hazır kurulu bir halısaha bulup devralmakmı daha mantıklı bu konuda beni aydınlatacak kişilere ihtiyarcım var teşekürler
tumu.1

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
-araziyi satn mı alacaksınız kiralayacakmısınız? kiraysa en az 10 yıllık sözleşme yapamnız lazım,
- 50 X 30 metre ölçülerinden aşağı yapmayın bence(bulduğunuz yer küçük),
-bulduğunuz yerin imara açık bir yer olması lazım ki üzerine bişey yapabilesiniz, tarım ararisi olarak geçiyorsa buraya herhangi bir yapı yapmak için, tarım il müdürlüğünden uygunluk almanız lazım (bu çok zor)
- saat ücreti ne kadar sizin orada?

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Muhasebe
1 000 000 param olsa halı saha işiyle içanadolunun en zenginlerinden biri olurum :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Serbest meslek

Arazi hariç tesis kurulumu için 400.000 tl civarinda bir sermayeniz olması lazım. Kaliteli bir yer açmak için. Ayrıca ruhsat alma işlemleri eskisi gibi kolay değil. Sermayeniz varsa da yatırım yapılabilecek bir sektör. Üstü kapalı bir saha yaparsanız yaz kış para kazanırsınız.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er