Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnşaat Sektöründe Hangi Ürünün Ticareti?

BaşlatannochrreqTarih03/08/2013 15:43:20Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
malumunuz inşaat sektörü ülkemizdeki en büyük sektör ve sadece bir bina inşa etmekten ibaret değil. inşaat ile birlikte belki de yüzlerce farklı sektörü de besliyor. Böylesine büyük bir pazar varken bu sektöre girmemek, bu pastadan pay almaya çalışmamak doğru olmaz gibime geliyor.

Sorum şu: İnşaat sektörüne yönelik olarak hangi malın ticaretini yapmak daha mantıklı duruyor?

Özellike bu sektörün içinden kişiler yanıtlarsa çok sevinirim. Örneğin musluklar, sıhhi tesisata yönelik malzemeler, izolasyon malzemeleri, döşemeler, taşlar, borular, ısı sistemleri vs.

Benim aklıma izolasyon sistemleri geliyor ama sizden de bir duymak isterim. Yurtdışından Türkiye'de temsilciliği olmayan bir markayı getirmek isterim.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye84 yazı
Öncelikle Merhaba,
Ceytu İnşaat Firmasından yazıyorum.

Öncelikle hangi ülkeye göndereceğin ve oradaki pazarda yerin var mı ??
Varsa fiyat araştırmalarını yaptın mı?
Hangi ülkede ne üretiliyor göndereceğin ülkenin yakın ülkelerinde de fabrikalar varsa hangsi daha mantıklı, gümrük olayı ve nakliyat.

Bunları cevaplarsan sorununda cevabını almış olursun...

SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Dany?manlyk
Üye163 yazı
iş makineleri ve endüstriyel kullanım amaclı yag pompası !
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Üye216 yazı

Arkadaşım olanagın varsa iş makinalari için palet getirmen ve burada satman en mantıklısı yoksa inşaat malzemeleri satan işletme kurmanı tavsiye ederim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk