Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Giyim Ve Aksesuar Üzerine Mağaza Açmak İstiyorum.

Başlatansweety16Tarih04/06/2008 13:22:21Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar yazılarınıza göz gezdirdim.tabiki hepsini okuyamadım.fikirleriniz ve iş hayatına atılma hayalleriniz-(miz) çok güsel.fakat iş hayatınında açımasız olduğu bir gerçek.ben 4 yıllık işletme mezunuyum.bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.aylık 1500 ytl civarı maaş alıyorum.mali müşavir olabilmek için sınavlara girip çıkıyorum ama önümde 2-3 yıl var daha.
size danışmak fikrinizi almak istediğim bi konu var.ben giyim ve aksesuarlara kendim çok meraklıyım.yurtdışından internet üzerinden tek tek kıyafet ayakkabı çanta vs. gibi ürün getirip yine net üzerinden satışını yapıyorum.ve bu iş beni mutlu ediyor.ve bu iş beni çok sardı.dükkan olarak açıp satış yapmak istiyorum.fakat ingilizcem yeterli değil toptan alım konusunda nasıl yapabilirim bilmiyorum.emitasyon çantalar falan da çok satlıyor.fakat satışı ve üretimi riskli.kaliteli tutulabilir kıyafet ve aksuar nerden temin edebilirim türkiyede?sizden ricam mağaza işine girmem mantıklımı ?yapılabilirmi? ürünleri nasıl temin edebileceğim konusunda fikri olan varmı?fikirlerinize açığım.şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye71 yazı
merhaba,benim şu an küçük bir dükkanım var giysi kıyafet üzerine(bayan ve çocuk) fakat mal alışlarında sorun
yaşıyorum.İstanbuldan getirdiğim mallar pahalı oldu,internetten aldığım da öyle.ayrıca dükkana ne kadar
zamanda bir mal koymalıyım.vede istanbulda daha uygun fiyata malzemeleri nereden bulabilirim.yardımcı olursanız seviniri.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Üye181 yazı
merhaba sweety,bende Almanyada tekstil uzerine is yapiyorum burdan istedigin her cesit urunu temin edebilirim.böyle bi susunceniz varsa bana yazabilirsiniz.basarilar dilerim.dogan1907li@hotmail.com
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Üye181 yazı

mesela parfum cilt bakim urunleri yani bilirsiniz iste bayanlarin kullandigi her urun olabilir ,parfum denince paris akla geliyor ,7 yil pariste yasadim orda direkt olarak fabrikalarindan temin edebilirim .yani akliniza uyarsa neden olmasin
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye15 yazı
evet burda parfümlerde çok gidiyor.fakat şimdi onlarında herşey gibi sahtesi çıktı 15-20 ytl ye satılıyor ünlü markalar.onlarla başaçıkmak çok zor.ama giyim üzerine teklifinizi değerlendiricem.teşekkürler.

Yeni Üye35 yazı
arkadaşlar çocuk kıyafetleri konusunda yardımcı olabilirim izmirde toptan satış magzamız var ürünlerimizin hepsi kendi imalatımızdır. fiyatlarımız uygundur. ilgilenenler bana yazabilir
cemail81@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
elektronik ürünlerde öyle yüksek kotalar var fakat giyimde gümrük o kadar yüksek değil benimde bildiğim kadarıyla böyle.hatta hediyelik olarak ve zarf bazında gelen yurtdışı kargolarında ücret bile alınmıyor.mühim olan alibaba daki intikodaki kişilere ulaşabilmek.ürünler oralarda çok ucuz.ondan sonra gümrük masrafınıda bilare araştırmak lazım.teşekkürler kafkasya.
ayrıca çoçuk üzerine ben değilde ablam düşünüyor.fakat bi arkadaşımız çoçuk kıyafetleri satarken organizasyon işine döndü.çoçuk kıyafetleriyle uğraşmak güç.ama yinede düşünürüm teşekkürler sanada cemail81.

Yeni Üye1 yazı
Ürün bulunabilecek çok yer var da önemli olan kaliteleri. iç piyasa giyim ürünleri Osmanbey,sultanhamam,Zeytinburnu; dış piyasa giyim ürünleri Merter ve Zeytinburnu. Ayrıca Tekstilportal isimli sitede bütün Türkiye'den ürünler bulmanız mümkün. Ama yurt dışından gelen ürünlere internet sitelerinde daha fazla talep var gibi. Örneğin Leg Avenue, Abercrombie gibi markaların ürünleri bile bulunuyor. Benim dışardan bişey getirme şansım yok. evimde iki adet makinem var. bulabildiğim kumaşları giysiye dönüştürmeye çalışıyorum. bu şekilde ürün portföyümü genişletip üretimimi pazarlama aşamasına geçirmeyi hedefliyorum. Fakat yurtdışı için bir de www.taiwantrade.com.tw adresine bakmanızı öneririm. yelpaze çok ama çok geniş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye243 yazı
arkadaşlar textil bu çin yüzünden çok ayağa düştü, yani bilemiyorum, küçük-büyük tüm esnaf zorda.

benim bir adamım var, adam denizli den, sıkışan, batan textilcilerin malını spot alıyor peşin parayla, toptan , perakendecilere satıyor, yani iç pazarda iş yapıyor.

belki, bi 50 milyar parayla böyle bir iş yapılabilinir, ama ondada tabii, ürünün uzmanı olmak gerekir.

en güzeli küçük bir butik açıp, önce bu işi öğrenmek, ayda 1 milyar bile kazanmaya şükür demek, ondan sonra büyük çaplı atılımlar yapılabilinir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
avrupa ülkelerinde şube ofis magaza showroom acmak ısteyen fırmalara yer kiralama gerekli iş ile ilgili personel temini dahil faaliyete geçene kadarki süreçte gerekli her türlü işlem ve fizibilite çalışmalarını sizlerin adına itina takip edilmektedir.
iletişim için
zeynel34@web.de e-mail adresinden ulasabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk