Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Züccaciye Dükkanı Açmak. .

BaşlatankurtelTarih17/07/2013 18:31:36Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar..

25bin nüfüslu bir ilçede(köyler ile 50bin) bildiğimiz lüks züccaciye markalarının konseptinde fakat bi markaya bağlı kalmadan ürünleri kendim tedarik edip bir dükkan açmak istiyorum.

Araştırmalarım sonrasında istoçtan bu ürünlerin tamamını temin edeceğim düşüncesindeyim. Sizlerden ricam ürün teminini makul fiyatlara başka nerelerden sağlayabilirim, kar marjları, dükkanın bana maliyeti, karşılaşabileceğim sıkıntılar ve tabiki değerli düşünceleriniz..

Buarada ilçede düşündüğüm tarzda bir dükkan yok. daha çok milyoncu tarzı züccaciye dükkanları mevcut.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye3 yazı
ya arkadaslar ben spot dukkanım var bana uygun buzdalopı camasır makınesı vs lazım bana yardım cı olurmusunuz bı bılgısı olan arkadaslar yardımc olurmusun

Yerleşim Türkiye / SakaruaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye232 yazı
Kurtel kardeşim,
Neden lüks züccaciye dükkanı yok? önce bunu iyice bir araştır.
Çevredeki müşteri profili bu tip bir mağazaya nasıl bakar, bazı müşteri lüks görüntüden kaçar.
Hangi ilçe ya da belde desin yazmamışsın insanlar bu tür ihtiyaçlarını nereden temin ediyorlar önce izlemelisin.
Yakın civarda 2 M 3 M Migros varsa ya da büyük market tarzı yerler varsa ne satıyorlar bir bakmalısın.
Lüks züccaciye oldukça sermaye gerektiren bir iştir. Eksiği bitmez, çeşidi bitmez.
Bazı insanlar kendisi bir fikre ısınmıştır,sana da sorar yol göster der ama ne desen fayda etmez laf olsun diye sorar kötü bir yön söylediğin zaman kendince olsun canım o kadarda falan tarzı yaklaşımlar gösterir. Asla böyle yapma söylenenlere kulak ver sonuçta sermayede emekde senin.
İnsanlar açık hesap taksitle falan almaya/satmaya alışmışsa zaten bırak dükkan açmayı arkana bile bakma unut bu fikri...
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama