Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavukçu Bayiliği Hakkında

BaşlatanyamtarhattabTarih12/07/2013 13:53:15Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
slm
arkadaşlar adanada beyza piliç in bayiliğini alarak mahalle arasında işlek bir caddede dükkan açmayı düşünüyorum
3-5 binliralık bir sermaye ile böyle bir yer açılabilirmi konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye10 yazı
Merhaba,markali pilic firmalari bu sekilde bayilik vermezler,bayilik sistemi genelde su sekilde isler,soguk hava deponuzun ve dagitim yapacak frigolu araclarinizin ve musteri potansiyeli ile birlikte bir bolgenizin olmasi gerekmektedir.Anladigim kadariyla siz parekende satmak istiyorsunuz.Beyza pilic helal belgeli bir firmadir.Hazir paketlenmis mal alarak satmaniz halinde yaklasik olarak kazanciniz %20-25arasinda degisir eger kendiniz parcalayip satarsaniz kar marjiniz daha da artar tabi bu isten anliyorsaniz yoksa bir usta calistirmaniz
gerekecektir.
Ayrica bu sermaye ile dolap ve ekipmanini sifir olarak alamazsiniz bilginize

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye70 yazı
teşkkrler yerka,,

şimdilik sadece perakende dükkanda satıcam ve hazır paketlenmiş satmayı düşünüyorum. çünkü işten anlamıyorum ama elhamdülillah elimden iş gelir yavaş yavaş öğreniriz diye düşünüyorum sanırım sen bu işi yapmışsın ustalık gerekirmi bu şekilde yapsam nedersin ?
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye94 yazı

Ya Allah de ve işe başla kardeşim.. Ben de bu işi düşünüyorum.. Yalnız Beyza kendi şubelerini kendi açıyor diye biliyorum.. Ben Erpiliç veya CP Piliç ile çalışmayı düşünüyorum. Hayırlısı hakkınızda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret