Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çivi Üretimi Ve Satışı

Başlatanois35Tarih17/07/2013 03:19:54Yorum3

İlk mesaj
Çivi üretimi ile ilgili uzun zamandır araştırma yapmaktayım ve yapmak istediğim çivi ilk etapta inşaat çivisi yani 6 lık ve 10 luktur. Bunları arap ülkelerine ihracat etmek istiyoru. Ayrıca Türkiye içi de satış yapmak istiyorum. Bu konuda gümrük vergileri ve taşıması hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca arap ülkelerinde bunların fiyatları nelerdir? Bu konuda bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorum...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Çiviyi üretmek kolay hocam.
Önemli olan demiri ucuza alabilmek.
Çivi üreten yerler genelde büyük demirciler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
ben bu konuda araştırma yapmıştım. Çivi üretimi yappan bir abime danıştım. kesinlikle bulaşma dedi.
Çünkü çivi demiri toptan alınması lazım ve peşin alıyorsun ama vadeli satıyorsun. ayrıca 1 ayda türkiyenin ihtiyacının yarısını basabilirsin bunu kısa sürede nakite çeviremezsen topu dikersin dedi .
Eğer çok iyi bir satış kanalınız ve ham madde alış kanalınız yoksa tehlikeli bir iş!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aragon79
ben bu konuda araştırma yapmıştım. Çivi üretimi yappan bir abime danıştım. kesinlikle bulaşma dedi.
Çünkü çivi demiri toptan alınması lazım ve peşin alıyorsun ama vadeli satıyorsun. ayrıca 1 ayda türkiyenin ihtiyacının yarısını basabilirsin bunu kısa sürede nakite çeviremezsen topu dikersin dedi .
Eğer çok iyi bir satış kanalınız ve ham madde alış kanalınız yoksa tehlikeli bir iş!

madem o kadar kötüyse bahsettiğin arkadaş işi neden bırakmıyor? insanları bu işten uzak tutmaya çalıştığına göre çok iyi kazanıyor olabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis