Silk Plaster Türkiye temsilcisi olarak, ülkemiz genelinde canlı sıva (Dekoratif iç cephe sıvası) Bölgeler ve iller bazında bayilikler vermekteyiz. Her türlü soru ve görüşleriniz için Daha detaylı bilgi için Takva Elektronik Metal İnşaat San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. 0 216 341 11 44 0 536 763 80 55
Merhaba. Canlı sıva işi son yıllarda oldukça gündemde. Piyasada birkaç firma daha var benim bildiğim. (Sektörle ilgim olmamasına rağmen biliyorum) Birkaç soru sormak istiyorum. Sizin diğer firmalara göre avantajlarınız nelerdir? Yani müşteriler sizi neden tercih etmeliler? Fiyatlarınız mı daha uygun? Ürünleriniz mi daha kaliteli? Nedir diğer canlı sıva markalarından farkınız?
Yazıyı gönderen - Det Merhaba. Canlı sıva işi son yıllarda oldukça gündemde. Piyasada birkaç firma daha var benim bildiğim. (Sektörle ilgim olmamasına rağmen biliyorum) Birkaç soru sormak istiyorum. Sizin diğer firmalara göre avantajlarınız nelerdir? Yani müşteriler sizi neden tercih etmeliler? Fiyatlarınız mı daha uygun? Ürünleriniz mi daha kaliteli? Nedir diğer canlı sıva markalarından farkınız?
Merhabalar. Bayilerimizin bizi tercih etmelerinin en büyük ve birinci nedeni ürünün kalitesindendir. Hizmet Kalitesi , fiyatlarında uygun olması bayilerimizin diğer tercihleridir.
Arkadaş sanırım bilgi almak isteyenlere mail ya da özel mesaj yoluyla detaylı bilgi veriyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz