Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurtdisina Gumus Taki Satisi

BaşlatanserkanonalYayınlandıYorum11

İlk mesaj
Mrb arkadaslar,
Uretimini yaptigimiz gumus kupe, kolye, yuzuk, bileklik gibi urunlerimizi yurtdisina pazarlamak istiyoruz, konu ile ilgilenmek isteyen arkadaslar olursa asagidaki mail adresimden lutfen bana ulasiniz, gerekli bilgileri mail adresinize gondereyim.... simdiden tsk ler....

iyi calismalar

serkan_onal@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
biz sakaryada takı işi yapıyoruz ürünlerinizle ilgili fiyat ve bilgi verirseniz sevinirim hoşçakalın engin(enginbayrak_41@hotmail.com)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
msn nizi ekledim gorusuruz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

Merhaba,
Ben Bulgaristan/sofya da mobilya aksesuar satiyorum dukkanimin bulundugu yer buyuk bir mu6teri potansiyeli var,burda bu taki satan tanidiklarim var eger urun resmi ve fiyati gonderebilirsen onlara teklif edebilirim
GSM: +359 884404392
Saygilar

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Esnaf
tabiki, mail adresiniz verirseniz gerekli urunleri tespit eder resimleri gonderirim, tsk ler

serkan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba Ben Kazakistanda Internet Kafe isletmekteyim.Musterilerimin buyuk cogunlugunu bayanlar olusturmakta.Musterilerimin yas araligi 16-28 arasinda degismekte.Bana urunlerinizin resim ve fiyat bilgilerini gonderebilirseniz memnun olurum.Ines_Internet_Club@hotmail.com

Yerleşim Kazakistan / TarazMeslek Ynternet
Mısır'daki Ticaret Kapınız...

20 senelik Türkiye'deki ticari faaliyetlerimizin ve son 5 senedir Mısır'daki ticari faaliyetlerimizin bize sağladığı tecrübe ile Mısır ve Türkiye arasında ticari köprü olmak amacıyla kurduğumuz bu şirket size her türlü teknik,ticari,danışmanlık alanlarında hizmet verecektir.

Mısır'da size en çok lazım olacak modern ve profesyonel hizmet tarafımızdan sağlanması en önemli misyonumuzdur.

HİZMETLER:

- Mısır ve Türkiye arasında her türlü ticari faaliyet
- Her sektöre yönelik portföy kullandırılımı ve yeni portföy araştırması
- Mısır'ı ziyaret edecek iş adamlarına her türlü tanışmanlık hizmeti
- Mısır'da iş kuracak şirketler için fizibilite çalışmaları ve kanuni işlemlerde destek

www.royalturk.com (sitemiz yapım aşamasındadır)

İlgili Kişi : Yaşar Yiğit Kaçmaz

e-mail&msn : yykacmaz@hotmail.com

Yerleşim Mysyr / IsmailiaMeslek Ymalat
ukrayn ave rusyada iş yapıyorum unurnlerınızın katologu ve calışma sartlarınızı maıl atarsanız sevnırım
mehmetkurt

Yerleşim Ukrayna / KrymMeslek Ymalat
www.tekbirsilver.com adim sunay mutlu tekbir silver avrupa sorumlusuyum tel 0049163 976 86 78 arayin goruselim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
hakki-tuerker@web.de Resim , cesitlerinizi ve fiyatlarinizi gönderirmisiniz?? Tesekkürler.

Özelden Tel.Nr.da gönderebilirsiniz. Hayirli isler.

Yerleşim ALMANYA / HammelburgMeslek Di?er
Gümüş yüzüklerimizin fiyatları 1.80 $'dan başlamaktadır. (Gram)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet