Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elektronik Parça Satışı

BaşlatanMUCİTTarih05/07/2013 22:15:18Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
merhaba üstadlar ..;
ben elektrik elektronik teknisyeniyim bu önümüzdeki yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ve elektronik ile uğraşanlara elektronik parça satmak istiyorum fakat bu iş için öyle dükkan felan açmıyacam evde duracak malzemeler internet üzernden veya elden satmaya çalışacam malzemeleri acaba siz ne diyorsunuz bu iş için ??
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye16 yazı
elektronik deney seti yapiyorum. projeiste.com incelersen sevinirim. elektronik ile ilgili istedigin deney setini yapabilirim. insallah basarili olursun.
www.projeiste.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye42 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hakancomtr
elektronik deney seti yapiyorum. projeiste.com incelersen sevinirim. elektronik ile ilgili istedigin deney setini yapabilirim. insallah basarili olursun.

eyvallah saol ... :)
bende yaparım o tip şeyleri ben daha çok pcb kart basımı led tabela v.s işler yapıyorum. şimdide elektronik parça satmak istiyorum. benim web sayfam var elektronik üzerine .
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yeni Üye42 yazı

acaba bu sitede elektronik eşya ithalat ihracat işi yapan varmıdır ?