Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Sizin Cin Fikirleriniz?

BaşlatankartalimkartalTarih05/07/2013 10:32:09Yorum6

İlk mesaj
Arkadaslar benim kaldigim sehirde son zamanlarda cok ilk/orta okul ve kres icin kullanilan binalar bos kaldi bir kismi krizden bir kismi hukumetin politikasindan dolayi iflas etti ve su anda bu binalar bos ve kiraci aranmakta. Genelde bu binalar sokak aralarinda mahallelerde yani cok gurultulu ve cevreye zarar vermeyecek isler icin kiralanmak isteniyor.
200m2-1600m2 buyuklugunde bazisi tek kat bazisi bir kac kattan olusuyor.
Simdi sizin fikirlerinizi almak istiyorum buralar nasil doldurulabilir ne is yapilir? Lutfen fikirlerinizi almak istiyorum.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
turizm le ilgili bir yerse pansiyon yapabilirsiniz yada ofis olarak kullanıp orada o şehre ait ürün yada değerlerin on lıne satışını yapabilirsiniz başkada bir fikir gelmiyor belki yerinizin özelliklerini bilsem dahada çok yardımcı olabilirim ama malisef şimdilik bu kadar
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Tesekkur ederim ilgin icin Tevrat kardes. Benim aklima universite ogrencilerine kiralanacak sekilde icini yapip ve bolumleyerek 15-25m2 arasi odalar yaparak kiralamak geldi. Cunki ogrencinin kiralik ev bulmasi zor ve pahali.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy

bulunduğunuz yerde öğrenci olayı varsa beklemeden yapın derim kesinlikle zarar etmezsiniz.
istanbul mecidiyeköydeyim ve boşalan dairem için ilan verdiğimde (aileye diye belirtmeme rağmen) 10 kişiden 6-7 si ya öğrenci ya da bekar.imkanım olsa binayı komple yıkıp hepsini stüdyo veya 1+1 yapıp kiraya veririm hepsini.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
bence çocuk eğlence mekanı açabilirsin. çocuk oyun salonu vede çocuklar için cafe çocuk menüleri vede çocuk doğum günü partileride düzenleyebilirsin.
diğer fikrimde kodtüm dükkanı açabilirsin avrupada iş yapar.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Bende olsam öğrencilere uygun bir yer açarım bir bölümünüde misafiri olacak olanlar için ayırabilirim.Onun haricinde boş olan yerim olursa net üzerinden ilan vererek eşyalı daire gibi günlük kirayada verebilrisin mesela; xxx şehirde bu fiyata diye resim koyarsn kiralamadan önce mutlaka rezervasyon için arayınız dersin olursa extra olur senin için hem sıcak para döner hemde boş kalmamış olursun.Onun haricinde öğrencileri yakınları içinde o yöntemi kullanabilirsin varsa şehrinizde askeriye asker ziyareti için uygun fiyata konaklama yapabilirsin üniversite kaydı için gelecekler olabilir örnekler uzatılabilir.Demek istediğim sadece uzun vadeli projeler düşünme derim günlük kazandıran işlerde senin için sıcak para dönmesine yardımcı olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
ugrasmak istersen ve birazda işletmeden anlıyorsan sürücü kursu acmanı tavsiye ederim
Aranmaktayım.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul