vergi
muhasebe
bağkur
araç giderleri
ev giderleri
dükkan kira ise kirası
vs.vs. saymakla bitmez
bende ticaretle uraşıyorum ve sizlerinde bilgisini almak istiyorum işlerimiz açılırmı yoksa batarmıyız.
herkesin yorumunu bekliyorum
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ahbulu Ben yani üyeyim siteyi inceledim site üyeleri genel olarak bir arayış içerisindeler bende bir arayış içerisindeyim ama bu piyasa da nekadar tutunabiliriz onu bilmiyorum vergi muhasebe bağkur araç giderleri ev giderleri dükkan kira ise kirası vs.vs. saymakla bitmez bende ticaretle uraşıyorum ve sizlerinde bilgisini almak istiyorum işlerimiz açılırmı yoksa batarmıyız. herkesin yorumunu bekliyorum |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - khanofthesky Ticaret her donemde yapilir da o donemin adami olmak gerekiyor sanirim, yani isin katakulisini bilecek, o minvalde hayat standardi blirleyecek, minimum maliyetlerle optimum mukemmel kari yakalayacak , bunu yaparken de VUK u mukemmel sekilde bilecek ve daha dogrusu devletle basiniz belaya girmeyecek sekilde calisabilecek sekle sahip olmaniz gerekiyor. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - mustafa111
Evet çok haklısın. VUK u bilmiyoruz, muhasebeyi bilmiyoruz duygusal milletiz. Az olsun benim olsun diye girişiyoruz işe. Sonrasında hepsi dert oluyor. Bence bir kaç kişilik firmaların zamanı geçti artık. Ekip olmayı becerenler iş yapabilecek bundan sonra. |