Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Turkiye'ye Donus Yapmak

Başlatanerol57Tarih30/07/2013 15:03:02Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba,

34 yasindayim. Fransa'da dogdum ve yasiyorum. is hayatim surecinde, Fransa'da 8 yil, isvicre'de 3 yil, cinde 2 yil ve Amerika'da 3 ay calistim.
Turkce, fransizce ve ingilizce konusabiliyorum.

Su an calistigim sirkette islem teknisyeni olarak calisiyorum. bu sirkete normal isci olarak girdim, sef oldum, ustabasi oldum ve simdi islem teknisyeni oldum.
Bizim sirkette makinede polisaj yapiyoruz. parca parlatabiliyoruz; ayni anda roughness kontrol yapiyoruz.

Ben artik Turkiye 'ye donmek istiyorum, is bulabilmem icin, nerelere basvurmam gerekiyor

Tesekkurler
erol

Yerleşim Fransa / AnnecyMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye159 yazı
şaka gibi başlıklar avrupa bırakılmaz insan gibi yaşıyosun en azından hemen burda duygu sömürüsü insanın vatanı gibi yokçular gelir şimdi

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı
Gangsta59: hic avrupa da yasadinmi?
erol

Üye110 yazı

kesin dönüş yapma ama gel tryede yaşa birazz bak incele sana uyarsa iş yapar yaşarsın uymazsa dönersin geri dönüpte memnun da olan var avrupayı mumla arayanda var herkesin hayatı farkılı işde

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
Avrupa'yı çok matah sanmayın benim 4 amcam yurt dışında yaşıyorlar fransa , almanya , italya , ingiltere oraların durumları türkiye kadar pek parlak değiller..Size gelicek olursak hocam eger bir sermayeniz var ise ve bildiginiz yapacaginiza inandıgınız bir iş kolu var ise türkiyede iyi bir ar-ge ile yatırım yapabilirsiniz . Eger yok dersenizde türkiyede büyük iş ve eleman arama siteleri var isimlerini burada söyliyemiyecegim özelden pm yolu ile gönderebilirim o sitelere mesleginizin alanına göre iş aramaları yapıp başvurabilirsiniz. Eger ögreniminiz minimum lise max üniversite ise iş bulabilmeniz içten bile degildir türkiyede işe alımlar geri dönüşler biraz gec oldugundan beklemek biraz sıkıntı yapacaktir. Ve ne yazıkki türkiyede içinizi karartmak istemem ama 35+ üstü bilgi birikimi yüksek insanlara pek pozitif bakmıyorlar.

Yerleşim Türkiye / TcMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
yusuf_export'a katılıyorum önce bir analiz edin iş imkanlarına bakın daha sonra karar verirsiniz.
Paylaşmak güzeldir :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
Herstyle: sana katiliyorum.

cekikgozlu: eleman arama sitelerin isimlerini ozelden yollarmisiniz.tskler

erol

Yeni Üye4 yazı
Tesekkurler Herstyle
erol

Yeni Üye4 yazı
yazmiim dedim ama,yazilan sacmaliklara dayanamadim.avrupa nin nesi turkiye`den kötü.yok 38 yil yasamis herseyi biliyormus.bisey bildigin yok .hukuk sistemi daha iyi.ekonomisi daha iyi.insan haklari daha iyi.yok sen 30 yilda adamlarin dilini ogrenememis,uyanik türk ayaklariyla her isin  ligini yapmissan,tabi ki sevilmezsin ve sana hic de iyi gorunmez.seni zorla mi 30 yil orda tuttular.cikip gelseydin.

Yerleşim ALMANYA / BonnMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
sitede yeniyim.adam vatanim gibisi yokcular da gelir demis..pes yaa..simdi benimde türkiye ne yaparsa yapsin agzi ile kus tutsa bile bir türlü türkiyeyi begendiremediklerimizden biri bu adam diyebilirim ama demi.
bir digeri cikmis 30 yildir oradasin cikip gelseydin demis..akil tutlmasi dedikleri bu olsa gerek..millet cocugum kendi memleketime asla ayak uyduramaz diye gelmiyooo..burada öyle sacma sapan bir egitim sistemi varki..kurulmus robotlar gibi oluyorlar..yaraticilik yok,modern kölelik sistemi..9 sene okula git eline cekici al hadii fabrikaya isci hamal olmaya..iyi de son on yildir calisilacak fabrikada kalmadi almanyada..adamlar dünyadan kalifiye eleman toplamaya calisiyorlar..gelen yok gelennn..biliyorlar alman zihniyetini..saclarin sari gözlerin mavi degilse ve sünnetliysen hic sansin yok..neymis,,hukuk sistemi ,insan haklari varmis..heriflerin karakollarina giren sag cikmiyo..hani olduda alman devleti ile ters düsdüysen baska yerden vurmaya kalkiyorlar..elinden genclik dairesi bir bahane ile cocuklari almaya kalkiyo..bahane ne bilyiomusunuz..valla aynen söyle bebegini severken havaya ziplatmiissin..yok cocuk niye düsmüs kolu kirilmis..hadi hastaneden alsinlar cocugu..vallahi böyle bakin..sonunda devletimiz el koyduda cocuklari öyle artik alamiyorlar..söylemek istedigim birakin avrupayi avrupa da yasayanlar türkiye yide tr de yasayanlar yorumlasin..bunu yaparlarken de eyy hak deyip ideoloji,mezhep vs farkliliklariyla ön yargi olmadan yapsinlar..
firma sahibiyim.sadece almanya deil bütün komsularindan ürün tedarik ederim..digerleride üc asagi bes yukari ayni..buraya gelipte cebine üc kurus girince birden türkiye düsmani olanlara zaten sözümüz yok..eee ne diyelim sizde tr de durmayin kardesim cikip gelin yani..ne diye 30-40 yildir tr desiniz ..
alialicebeci

Yerleşim ALMANYAMeslek Ticaret
Üye546 yazı
Hocam madem dil var dilini kullanabileceğin işleri tavsiye ederim.Mesela ben turizim sektöründe çalışıyorum (spa da masörüm) bizim infolarımız var eğer satış konusunda yeteneğin varsa tavsiye ederim ortalama günlük 80 100 euro para kazanıyorsun tabi herkesin beklentisi farklı ama bence ilk önce dilini kullanmayı dene derim sonra beden gücü çünkü malesef Türkiyede beden gücünün pek bir kıymeti yok eğer bu konuda daha fazla detay istersen her konuda yardımcı olabilirm

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy