Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kurbağa Üretim Çiftliği

BaşlatansibelsibelTarih30/06/2013 17:21:22Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar merhaba,

kurbağa üretim çiftliği kurmak istiyorum. konu ile ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
kaç m2 alan gerek?
kurbağaları işleyen fabrikalar nerede? benim beylikdüzünde olduğumu düşünürsek, en yakın lokasyondaki fabrika nerede? keşan da varmış ama daha yakında var mı? firmalar tr de reklamlarını bile yapmıyorlar.. nasıl pazarlanır bilemiyorum.. bilgi paylaşımı lütfen...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye2 yazı
Kurbağa çiftliğini kurmuş olan ve üretim yapabilen ücreti mukabilinde danışmanlık yapabilecek birisi varsa tel gönderin konuşalım
biraz cesaret

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Antalyada bir firma var google ' a yazarsanız antalya kurbağa çiftliği diye çıkıyor

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı

müşteri konusunda detaylı bilgi rica ediyorum. kesim ve paketleme yapmadan Sadece canlı kurbağa üretim tesisinden yasal olarak canlı hayvan alabilecek firmalar hangileri?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - uzöz
Kurbağa çiftliğini kurmuş olan ve üretim yapabilen ücreti mukabilinde danışmanlık yapabilecek birisi varsa tel gönderin konuşalım

Google da bir çok firmanın çiftlik videoları ve teknik konuda detaylı bilgi verebilecek sayfalar mevcut. İngilizcen varsa
How to build Frog farm (kurbağa çiftliği nasıl kurulur)
how to make frog provender(kurbağa yemi nasıl üretilir)
Commercial Frog Farming(ticari kurbağa çiftçiliği - yada üretimi)

videolar genelde Tayland bölgesinden düşüyor.

kendi yeminizi üretmeniz daha karlı olur
yemin üretim mantığı marketlerde satılan kuru kedi mamasıyla aynıdır.Balık ununu fazla koyarsan kurbağalara yağ yapar
Bu da işin püf noktası;)

Rana cinsinden çok Bullfrog yapısından dolayı daha çok kazandırır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Emlakçy
Yeni Üye1 yazı
Bir kaç yıl önce şehire uzak bir arazi almıştım esas amacım arıcılık yapmaktı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kurba yetiştiriciliğine başladım

Bu işe başlamadan önce yurtdışına gidip yerinde tesisleri incelemeniz lazım yabancı diliniz ve şansınız varsa tesis sahibiyle sözleşme imzalarsınız
verginizi öder ticaretinizi de yaparsınız.
Türkiyede alıcısı çok önüne gelen kurbağa toptancısı olmuş bu iş türk firmalarla yapılmaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er