Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sektör Değiştirme

Başlatanaybar1726Tarih17/06/2013 01:49:18Yorum1

İlk mesaj
Üye189 yazı
Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir siteyi takip edemiyordum .iş yoğunluğundan ötürü ben yıllarımı hazır giyim mağazacılığına adamış birkişiydim son 4aya kadar yıllarca hazır giyimde yöneticilik ve ticaretinden sonra ihtacat fazlası ürünlerin azlığı ve önüne gelenin bu işe girip bu işi pislemesinden ötürü bu sektörü bırakarak bijüteri sektörüne adım attım ve allaha şükür iyide gidiyor.bijüteri sektörünün perakendesine değil imalat kısmına yöneldim kendime bir atölye açtım ve şuan tahtakale deki büyük toptancılara bijüteri ürünleri üretimi yapıyorum.hep diyolar ya bilmediğin işe girme bazen insan ufkunu açmak ve yeni şeylere sahip olabilmek için sanırım bilmediği işlerede adım atmasında ve alacaklarını aldıktan sonrada çekilmesini bilmeli diye düşünüyorum bijüteri konusunda sormak istediğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim.özellikle antalya izmir ve trabzonda yaşayanlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye23 yazı
Barış Bey sizi forumda bayağıdır takip ediyorum.Bende giyim perakendesi işine girmek istiyorum. Size birkaç soru yazdım ama cevap alamadım. Rahatsızlık vermeyeceksem bu konu hakkında size sorularım olacak.Mail veya msn gibi bilgilerinizi verebilir misiniz? Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil