Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak

BaşlatanmukhuTarih13/06/2013 23:53:09Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Kendimden kısaca bahsedeyim: 22 yaşındayım daha önce 3 ay falan markette kasiyer olarak çalışmıştım geçen sene. Kendi işyerimiz var ihracat ithalat yapıyoruz. Küçüklüğümden beridir gidip geliyorum işyerine biraz bişeyler öğrendim sayılır. Babam diyorki kendine bir iş kur. İş sahibi ol maddi olarak babam destek olucak bana kurucak dükkan falan. Benimde kafam karışık daha önce dükkanda falanda çalışmadım ne iş kuracağımıda bilmiyorum. Tecrübesizim batırırmıyım hemencecik iş kurarsam? Sizce 70 bin tl ye ne işi yapılır? İstanbulda yaşıyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye410 yazı
herhangi bir konuda tecrüben yoksa yeni bir iş açmanı tavsiye etmem .yaşın çok genç aklına yatan bir iş konusunda bir firmada çalış işin detayını ögren cazip gelirse tecrübe kazandıgında açarsın .eger işi bilmeden açarsan büyük bir olasılıkla batarsın belki bir daha işyeri açacak sermaye bulamayabilirsin .şansını riske atmamanı tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye112 yazı
çanta ayakkabı giyim mağazamı sana devredebilirim devretme sebebim iş yapamamak değil ayakkabı imalatına girdim ikisi birden yürümüyor o yüzden devir düşünüyorum çok güzel konum trafiğe kapalı caddede dükkan her ay tertemiz tüm masraflar dışında 7 bin liranın altında kalmaz karın

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye15 yazı

Nacizane tavsiyem bilmediğin bir işi devir alma. Daha önce senin veya 1. derece yakınlarının içinde bulunduğu işleri öncelik olarak düşün.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye80 yazı
İşin zor...bence önce hangi sektörü düşünüyorsan o sektörde çalışıp tecrübe kazanmalısın o zamana kadarda paranı yatırımda tut..harcama.sakın bilmediğin işlere girme..

Yerleşim Türkiye / YstanbulizmirMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Avcıların tam merkezinde cafe - fast food tarzı bir yerim var içi dayalı döşeli bütün mutfak ekipmanları özel buz dolapları,dekorasyon masa sandalye daha sayamadığım bir çok malzeme ile bahçe kullanımı olan harika bir dükkan.
şu an ben işletemediğim için kapalı duruyor.(ikinci iş olarak açmıştım uğraşamadım). 70.000 tl yi ver geç dükkana kirası
4.000 tl . aynı gün para kazanmaya başlarsın.
önemli not: bu işlerde en önemlisi ekibin olacak ve işinin başında duracaksın. yoksa hiç girme. 70.000 tl sana fiyatı başkası isterse 80.000 tl nakitdir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye310 yazı
mukhu'yu şahsen tanıyorsunuz herhalde edfreeshop?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk