Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat Hakkında

Başlatanumutsoy89Tarih13/06/2013 09:08:46Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar 4 yıldır gumruk sektöründe çalışmaktayım, fakat mesleğimin stres ve bazı eksilerinden dolayı ihracatcı fırma olmak istiyorum, Babamın küçük dış giyim üzerine tekstıl atölyesi var iç pazara çalışıyor, ben işleri daha da büyütüp ihracat yapmak istiyorum ama firma bulmam şu durumda zor gözüküyor. Bu konuda tecrubeli arkadaşlara soruyorum yurt dısında müşteri nasıl bulabilirim?
UMUT SOYTÜRK

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Üye251 yazı
ürünlerinizi yurt dışı portföyüme ücret mukabilinde satabilirim broker anlaşması yapabiliriz tevrat fidan 05309561239
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk