ben 2009 da işyerimi kapattım bağkur ve bağkur borcum vardı ama bağkura kapanış verilmedi bağkur hala acık ve pirim işliyor ben bu konudan memnunum ama vergim kapalı ben borcumu ödedikçe yada ödersem bağkur benden geri alınırmı pirimleri 5 yıldırda vergim kapalı yada gün sayım pirimim geri alınmaması icin ne yapmalıyım bağkur aslında vergi dairesini görüyor kapalı olduğunu ama bağkur acık bilgi verirseniz sevinirim
bağkur dan işlem yapmak istediğinizde güncelleme yapılacak muhtemelen vergi dairesi kapanış tarihi itibariyle bağkurunuz duracaktır çok düşük ihtimal ama esnaf odası kaydınızı kapattırıp esnaf sicilden de 1479 sayılı kanuna göre belge doldurup bunu bagkur a ibraz ederseniz bugun tarihi itibariyle bagkurunuz duracak ve aradakı vergi kaydınızın olmadıgını donemın silinmesini engellemiş olacaksınız.tabi bu söylediğim çok düşük bir ihtimal sonucta bagkur sisteminde vergi kaydınızın kapandıgı tarıh gözükmekte
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz