Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

30 Bin Lira Para İçin İş Önerileri. . .

BaşlatanAnıl_26Tarih26/05/2013 10:30:09Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar efendim;

Rahmetli babamdan kalan 40 bin lira kadar bir miras var. Üniversiteyi yeni bitirdim. Alanım ile ilgili iş alanları çok kısıtlı ve devlette çalışma olayı çok zor.(Beden Eğitimi bölümü)

Bende mahallemizde olan daha öncede çalıştığım bir gsm, fatura ödeme, kontör, şehirler arası otobüs bileti, hızlı tren bileti satan bir yeri devir almak istiyorum. 40 m2 10 yıldır çalışan bir iş yeri içinde cep telefonu kılıfı, oem bilgisayar parçaları mevcut ayrıca vadofone resmi bayisi. Bu işte tecrübem sıfıra yakın. Ancak yıllar geçmeden bir işe atılıp bir an önce kendi ayaklarımın üstüne durmak istiyorum. Elimde bir zanaat olmadığı içinde böyle bir sektöre girmek istiyorum. Dükkan için istenen miktar 20 bin tl İyi kötü başımızı sokabileceğimiz kendimize ait bir evimiz var. Ayrıca bekarım.

Bu sektör yaşamaya devam eder mi ? Ana cadde üstünde aynı cadde üstünde bir dükkan daha var.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye80 yazı
Bu işte tecrübem sıfıra yakın yazmışsınız bu kötü..Yerinizde olsam tecrübesiz olarak bir işe o kadar devir parası yatırmam.

Yerleşim Türkiye / YstanbulizmirMeslek Esnaf
Üye345 yazı
gir bir işe çalış 30 000 tl ne yazık etme hemşerim meslektaşım
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye89 yazı

Yerinde olsam küçük büyük demeden bir işe girer çalışırdım. O parayı yatırınca geri alamayabilirsin. Bir konu üzerine uzmanlaşmaya çalış sonra istersen işini kurarsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Herkese teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz doğrultusunda kararlarımdan vazgeçtim. Bir işe girip çalışmak en mantıklısı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
Hocam isletebilirim derseniz bufe, tekel bayi olabilir yanina birde iddaa yada sayisal bayiligi alinirsa iyi olur diye dusunuyorum bulundugunuz yerde potansiyel var ise sicak para var iste cunki.
Bir ise girip calisacaksanizda elinizdeki parayla bir arac alip rent a car kiraya verip kira geliri elde edebilirsiniz.Simdilik aklima gelenler bunlar aklima gelirse tekrardan yazarim bol sans.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye91 yazı
Bir işe girip çalışmanız dan daha iyi olur bence bu işyeri eğer ticarete atılmak gibi bir niyetiniz var ise bir yerden başlamalısınız. dediğiniz gibi eğer devir alacağınız işyeri cadde üzeri işlek bir yer ve vodafone resmi bayisi diyorsunuz tabi yanlışınız yoksa yani vodafone tali bayi değilse işyerini devir almanızın bir anlamı yok. benim bildiğim o tip bayilikler kolay alınamıyor bir sürü prosedürü var ve size devretmelri de zaten mümkün değil neyse o kısmını siz daha iyi bilirsiniz. Resmi bayilik den zaten aylık devamlı bir kazancınız olur bunun yanı sıra kontör bilet telefon kılıf, işyerini devir aldığınız da siz de birşeyler katarsınız kendinizce işçilikten alıcağınız parayı ilk sıralar da çıkartırsınız sonrası da size kalmış tabi eğer işler yolun da giderse kendi işiniz gibisi yok.
Hayatın gotürdüğü Yere Gidebilirsin Ancak!!

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama