Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyaman'da Ek İş

Başlatanrenas002Tarih24/05/2013 08:09:33Yorum101

İlk mesaj
Üye257 yazı
merhaba arkadaşlar daha önce de yazı yazmış ve değerli fikirlerinizi almıştım fakat bana uygun olan yada yapabileceğim iş oluşmadı kafamda açıkçası.adıyamanda yaşıyorum ve öğretmenim sermayem yok veya az bi miktarda adıyamanda yapabileceğim sermayesiz veya az sermayeli iş fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Bu benim için çok önemli.
derğerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye257 yazı
güncel
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Yeni Üye39 yazı
ben solucan gübresi üretmeye başlayacam türkiyede bu işi ilk yapan adamın yanına yanına gittim bu iş kara düzen çok ucuza kuruluyor tesis yapıldı mı biraz maliyet artıyor ben ise şöyle yapacam önce kara düzen sonradan bu işi tesis haline getirecem 10 bin solucan alsam 2,500 lira br yıl sonunda çoğaltmayı tam yapabilirsem 200 bin solucan 200 bin solucan dan hem üretim hemde para kazanmaya başlayabileceğimi düşünüyorum 2. yıl sonunda 1 milyon solucanın olur güzl para kazanırımmm
?
zamanın en cesurları şimdi toprak altında sen de ona göre yaşa..

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye257 yazı

güncelll
renas

Üye257 yazı
güncelll
renas

Üye257 yazı
güncellll
renas

Yeni Üye98 yazı
05330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
merhaba arkadaşlar daha öncede birkaç defa başlık açtım ve değerli önerilerinizi aldım fakat ya bu fikirler bana uymadı yada birlikte çalışalım diyen bazı arkadaşlar dönüp arkasına bakmadı fikri söylediler ama kaçtılar fazla uzatmak istemiyorum zamanınızı çalmamak için adıyamanlıyım ve adıyamanda öğretmenim boş zamanlarımda hafta sonlarında yapabileceğim ek iş arıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum
iyi günler
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye45 yazı
www.kalemcay.net
incelerseniz sevinirim
www.kalemcay.net
ekonomik, pratik içecekler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye257 yazı
teşekkür ederim mutlaka inceleyeceğim
renas

Üye257 yazı
güncell
renas

Yeni Üye35 yazı
Sayın hocam, ben size göre tam bir ek iş tavsiye edeceğim. bana oristelekombolu@gmail.com adresinden ulaşırsanız size tüm detayları anlatabilirim.

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Üye257 yazı
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız çk önemli esirgemeyin lütfen
renas

Yeni Üye33 yazı
Hocam bende aynı durumdayım özel bir yerde çalışıyorum ve pazartesi salı izin günüm bunu değerlendirmek için araştırma içindeyim. Şuanda çalıştığım yer yeni bir proje oluşturdu bilinen hızlı okuma kursu yani öğrenciler belli bi kurs yada derslik ortamina gitmeden evinde bilgisayarından takibinin yapılabileceği bir sistem ve bayilik te veriyorlar düşünürseniz. www.fulloku.com dilerseniz inceleyin ve ayrıntılı bilgiyi isterseniz maille de paylaşalım bilirim. Turgut_tus@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
evet arkadaşlar fikirlerinizi esirgemeyin lütfen
renas

Yeni Üye1 yazı

SNOWNANO Nano Teknoloji Ürünleri

KUR,İŞLET,KAZAN SİSTEMİ İLE SATIŞ !

EKONOMİST dergisine konu olan son dönemlerin en popüler satış sistemi olarak kabul edilen kur,işlet,kazan sisteminde perakende satış sistemi ile ürün satışlarını bölgenizde bulunan benzin istasyonlarına bayan stand satış elemanı eşliğinde stand kurarak 1 adet ürünü 2TL. perakendeye sunmaktır.Bu sistemde stand müşterisine yağmur kaydırıcı,buğu önleyici ve torpido parlatıcı ürünü tekil ürün veya 3 lü set ürün olarak 5 TL'ye promosyon ürün satışı da yapılabilmektedir.

SATIŞ İSTATİSTİKLERİ ;

Bir istasyona giren günlük araç sayısı 1.000 ile 2.500'dür. Ortalama günlük stand ziyaretçisi 50-100 arası tekil müşteridir.Standı ziyaret eden bir müşterinin 1 adet yağmur kaydırıcı,1adet buğu önleyici,1adet torpido parlatıcı aldığı göz önünde bulundurularak günlük ortalama ürün satışı minimum 150 adet günlük ciro 300 TL. olarak elde edilmektedir.Ürünleri 3 lü set 5 TL. ile promosyana sokarak günlük satışların arttırılması mümkündür. Günlük cironun artırılmasını sağlamak amacı ile benzin istasyon sayılarını arttırmak girişimcinin imkanlarına bağlıdır.

(İstanbul da 1 istasyonda yapılan stand çalışmalarında elde edilen ortalama verilerdir)
(Bazı istasyon işletmeler gelirden pay talep edebilmektedir)
Yukarıda belirtilen rakamsal veriler 2010-2011 tarihlerinde İstanbul'un 8 farklı istasyonunda gerçekleştirilerek elde edilmiştir.

Tüm Türkiye ' ye gönderilebilir. Bireysel , Kurumsal herkese gönderilebilir. En az alım tutarı 5 kutudur. Her bir kutuda 48 adet ürün vardır. Bilgi için irtibat kurunuz....

Mail: efes422@mail.com

Murat KARSLIOĞLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye257 yazı
güncelll
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı